Merhabalar 4 kez gebelik geçirdim hiçbirinde belirtim olmadı . Sadece adetim düzenlidir hepsini adet gecikmesiyle öğrendim..bu arada gebe kalma konusunda sakin stres yaşamayın çünkü stres çok etkiliyor olacağı varsada olmaz..6 ay çok normal bı sure yeri geliyo bir yıldan sonra gebe kalanlar var..kafanıza takmadiginiz hiç düşünmediğiniz anlarda gebe kaldığınızı öğreniyorsunuz..elbet bı zamanı vardır ..stresten uzak durun ..beslenmenize dikkat edin ..en kısa zamanda bebeğinizi alırsınız kucağınıza insallahHerkese merhaba bu güne kadar hep okudum baktım tek başıma baş edemiyorum sizlerin desteğine ihtaycım var çünkü üzerimde berbat bi toplum baskısı stres vs ne ararsanız varBizim bu ay 6. Ayımız ben 27 eşim 37 yaşında eşimin bi önceki evliliğinden bir çocuğu var bu ay ilk defa ovulasyon kiti kullandım martın 16sı şeffaf uzayan akıntı 17si çift çizgi 18si çatlama bat 2 nisan. Bundan önceki tüm aylarda kesin hamileyim dedim çünkü regli belirtilerim hep erken başlar ve ben bu kasık ağrısı olsun göğüs hassasiyeti olsun hep gebeliğe yordum sonu yine hüsran şimdi bata 6 gün kaldı ama geçen aylarda yaşadığım hiç birşey yok göğüslerim dahi hassaslaşmadı demin fark ettim çok az sarılıkta ağırlık beyaz renkte uzayan bi akıntım oldu sadece acaba olmuşmudur diyorum ama diyemiyorum da gerçten çok yoruldum 7 24 bu sitedeyim burda olmadığımda instgramda birgebeningünlüğünde bu günler geçmiyor gerçekten benim merak ettiğim bu şekilde hiç bi belilirtisi olmadan hamile kalan oldu mu
Test yaptiniz miHerkese merhaba bu güne kadar hep okudum baktım tek başıma baş edemiyorum sizlerin desteğine ihtaycım var çünkü üzerimde berbat bi toplum baskısı stres vs ne ararsanız varBizim bu ay 6. Ayımız ben 27 eşim 37 yaşında eşimin bi önceki evliliğinden bir çocuğu var bu ay ilk defa ovulasyon kiti kullandım martın 16sı şeffaf uzayan akıntı 17si çift çizgi 18si çatlama bat 2 nisan. Bundan önceki tüm aylarda kesin hamileyim dedim çünkü regli belirtilerim hep erken başlar ve ben bu kasık ağrısı olsun göğüs hassasiyeti olsun hep gebeliğe yordum sonu yine hüsran şimdi bata 6 gün kaldı ama geçen aylarda yaşadığım hiç birşey yok göğüslerim dahi hassaslaşmadı demin fark ettim çok az sarılıkta ağırlık beyaz renkte uzayan bi akıntım oldu sadece acaba olmuşmudur diyorum ama diyemiyorum da gerçten çok yoruldum 7 24 bu sitedeyim burda olmadığımda instgramda birgebeningünlüğünde bu günler geçmiyor gerçekten benim merak ettiğim bu şekilde hiç bi belilirtisi olmadan hamile kalan oldu mu
İdrar yaptım ama birşey çıkmadı yarın kesin olurumTest yaptiniz mi
Hayirlisi olsun belkide olmazsınİdrar yaptım ama birşey çıkmadı yarın kesin olurum
Keşke.. ama idrar testi beni yıktı geçtiHayirlisi olsun belkide olmazsın
Beklenen adet tarihiKızlar merak ediyorum ben bilmiyorum henüz yeniyim bat ne demek
Teşekkür ederimBat : Beklenen Adet Tarihi
Sat: Son Adet Tarihi
Demek canım
Teşekkür ederimmBeklenen adet tarihi
Bende çok takıyorum stresten nasıl kurtuluruz acabaBenim de 9nisan bat ama böyle sürekli stres kafaya takarsak bende çok yapıyorum hamileliği etkilermiş rahat bırakmak gerekiyor aslında yapan var mı bilmiyorum
Hiç düşünmeden Allaha bırakmak rabbim ol derse olur 6ay daha deneyim doktora gideceğim ben 1.ayım henüz denemede sizin kaç kızlarBende çok takıyorum stresten nasıl kurtuluruz acaba
Orası zaten öyle ama insan düşünmeden edemiyor malesef 7. Ayım benimHiç düşünmeden Allaha bırakmak rabbim ol derse olur 6ay daha deneyim doktora gideceğim ben 1.ayım henüz denemede sizin kaç kızlar
Ovulasyon kiti alın baştan benceHiç düşünmeden Allaha bırakmak rabbim ol derse olur 6ay daha deneyim doktora gideceğim ben 1.ayım henüz denemede sizin kaç kızlar
Var aldım ama hiç koyu çizgi göremedim t 2.çizgi hep silik tam koyu olmuyor c de ki gibi bu ay tekrar aldım deneyeceğim ama ne zaman başlamam gerel bilmiyorum herşeyi araştıracağım kürler vs yapacağım erkenden soğan kürü eşimle sağlıklı besleneme düzeni kuracğım bakalım:) 4aylık evliyiz yeni başladık çünkü vajinusmus atlattımOvulasyon kiti alın baştan bence
Kendi cabanlamı yendin vajinusmus bende yeni atlattım bu ay denemeleri yapıyoruz inşAllah hamiş kalırız hayırlısı ileVar aldım ama hiç koyu çizgi göremedim t 2.çizgi hep silik tam koyu olmuyor c de ki gibi bu ay tekrar aldım deneyeceğim ama ne zaman başlamam gerel bilmiyorum herşeyi araştıracağım kürler vs yapacağım erkenden soğan kürü eşimle sağlıklı besleneme düzeni kuracğım bakalım:) 4aylık evliyiz yeni başladık çünkü vajinusmus atlattım
Adetiniz biter bitmez başlayın ilk idrarla yapmayın sakın iki saat hiç birşey içmeden yapın o zaman koyu çizgiyi görebilirsiniz bunlar bile güzel heyecanlar inşallah hemen kavuşuruz sağlıklaVar aldım ama hiç koyu çizgi göremedim t 2.çizgi hep silik tam koyu olmuyor c de ki gibi bu ay tekrar aldım deneyeceğim ama ne zaman başlamam gerel bilmiyorum herşeyi araştıracağım kürler vs yapacağım erkenden soğan kürü eşimle sağlıklı besleneme düzeni kuracğım bakalım:) 4aylık evliyiz yeni başladık çünkü vajinusmus atlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?