- 19 Aralık 2020
- 138
- 53
- 48
Evet kendim yendimKendi cabanlamı yendin vajinusmus bende yeni atlattım bu ay denemeleri yapıyoruz inşAllah hamiş kalırız hayırlısı ile
İnşallah canımAdetiniz biter bitmez başlayın ilk idrarla yapmayın sakın iki saat hiç birşey içmeden yapın o zaman koyu çizgiyi görebilirsiniz bunlar bile güzel heyecanlar inşallah hemen kavuşuruz sağlıkla
Bende kendim yendimEvet kendim yendiminşallah
Eşinde ereksiyon erken boşalma oldu mu benim oldudaBende kendim yendim
Yok öyle bi sıkıntı. Sadece yendikden sonra bende idrarda yanma olmaya basladı sanırım enfeksiyon olmus kadın doğuma gidicemde o bakarmı acabaEşinde ereksiyon erken boşalma oldu mu benim olduda
Evet kadın doğum bakar zaten idrar tahlili illaç verir banada öyle olmuştu krem belki kaşınrı varsa vs.geçmiş olsunYok öyle bi sıkıntı. Sadece yendikden sonra bende idrarda yanma olmaya basladı sanırım enfeksiyon olmus kadın doğuma gidicemde o bakarmı acaba
Evet yanmadan cok kaşıntı oluyor maydonoz suyu iyi gelir dediler içiyorum yanma geciyor kaşıntı hala varEvet kadın doğum bakar zaten idrar tahlili illaç verir banada öyle olmuştu krem belki kaşınrı varsa vs.geçmiş olsun
Tarihin geçtiğini gördüm umarım olmadınBenim de 9nisan bat ama böyle sürekli stres kafaya takarsak bende çok yapıyorum hamileliği etkilermiş rahat bırakmak gerekiyor aslında yapan var mı bilmiyorum
Evet canım henüz bir gün geçti ama umudum yok :)Tarihin geçtiğini gördüm umarım olmadın
İnşallah olurya ümitsizliğe kapılmaEvet canım henüz bir gün geçti ama umudum yok :)
Evlendikten sonra bazen adet gecikmelerim oluyor buda onlar gibi sanırım dün test yAptım negatif eğer 10gün daha devam ederse kan testive doktora gitmeyi düşünüyorumİnşallah olurya ümitsizliğe kapılma
Hmm hayırlısı cnmEvlendikten sonra bazen adet gecikmelerim oluyor buda onlar gibi sanırım dün test yAptım negatif eğer 10gün daha devam ederse kan testive doktora gitmeyi düşünüyorum
Kaç gün oldu geçimenizKızlar bugün daha olmadım yarın sabah olmasam ilk işim sağlık ocağına gitmek
2 ama bnmki normalde hiç gecikmez inşallah vardırKaç gün oldu geçimeniz
Hadi inşallah haberdar et bizi canımm2 ama bnmki normalde hiç gecikmez inşallah vardır
Kizlar ben hamileyimHadi inşallah haberdar et bizi canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?