Yaaaa oleeeyyyyy ay acayip sevindim şu haber en güzel haber sağlıkla alın kucağınızaKizlar ben hamileyim
Bence gidin kan verin bakın sayfada bi kardeşimiz iki gün gecikme ile öğrendiKızlar benimde yarın 3.gün olacak biraz daha beklesem mi bilemiyorum kaç gün geçince gidilmeli
Tabii ki ben ve benim gibi bekleyen kardeşlerimize söylemek istediğiniz var mı mesela bi belirti oldu mu ovulasyon günü ve sonrasını mı değerlendirdinizKizlar ben hamileyim
Hayırlısı olsun inşalllah ay şu çift çizgi ve hamilelik olayına kendim yaşamış gibi seviniyorum valla oley1 gün gecikme ve erken gebelik testinde hafif çizgi nedeniyle bugün kan vericem bakalım.
Konuyu nerden görebilirimKızlar ben şimdi n yaptim nasıl belirtilerim oldu hepsini anlatacam konu açarak beklerim oraya
Konuyu açınca başlığı yazarım sizeKonuyu nerden görebilirim
Pozitif çıktı sonucum.yarın da HCG değerini gorecekmisim. Daha bat a da 1 gün vardı. Ve hala sanki bugün olacak gibi ağrım sancım var. Ne zaman doktora gitmek lazım acaba. İnşallah dileyen herkese rabbim nasip ederHayırlısı olsun inşalllah ay şu çift çizgi ve hamilelik olayına kendim yaşamış gibi seviniyorum valla oleyne zamandır deniyorsunuz
Çiçeği burnunda bir pozitif olarak ben cevap verim. Adet hiç şaşmaz bende ona rağmen ovulasyon testi ile deneyim dedim.Kişiye özel sanırım yumurtlama günleri. Normal adet sancım var sanki hemen olacağım oyuzden 4 test yaptım farklı en son kan testi yaptırdım hepsinde çıktı. Ağrılar normaldir diye umut ediyorumTabii ki ben ve benim gibi bekleyen kardeşlerimize söylemek istediğiniz var mı mesela bi belirti oldu mu ovulasyon günü ve sonrasını mı değerlendirdiniz
İlki bende de öyle çıktı hatta 1 saat sonra baktım diye bir sonraki gün yine sonra yine yaptım giderek koyulasiyor çizgi hamilesin bence. Benim de adet günüme 1 gün var kanda da çıktıArkadaslar adetimi bir gun gecti.3 dkk icerinde cikti kuruma cizgisimi sizce
Canim ilk testini atarmisinİlki bende de öyle çıktı hatta 1 saat sonra baktım diye bir sonraki gün yine sonra yine yaptım giderek koyulasiyor çizgi hamilesin bence. Benim de adet günüme 1 gün var kanda da çıktı
Cok tsk ederim cnim. Test yptigimda ilk once negatif gosterdi daha sonra hemen 2c2cizgcikti. Senin hemenmi cikti?Burda 2 si de var. Açık olan 4 gün önce olan test.
İkinci yaptığımda 5 dakikada çıktı ama ilk yaptığımda çıkmadı bende uygun bir yerde değildim çantama attım 1 2 saat sonra çizgiyi görunce hemen sabah ilk idrarla 2. Gün yaptım o işte 5 dakika içinde çıktı. Sonra en hassas olan bir erken gebelik testi buldum onu da yaptım onda zaten çok net çıkmıştı. Bugün de kan verdim pozitifCok tsk ederim cnim. Test yptigimda ilk once negatif gosterdi daha sonra hemen 2c2cizgcikti. Senin hemenmi cikti?
Canım Sevindim hayırlı uğurlu olsunKizlar ben hamileyim
Aynen canım hayırlı haberler alman dileğiyleCanım Sevindim hayırlı uğurlu olsunBen üç günde çıkmaz diye gitmedim yarın ben de gideceğim hatta bugün sağlık ocağına gittim aç karnına gelmeniz gerekiyor dediler Her işte hayır vardır diye düşündüm üstelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?