Nisan ayı hamileleri

arkadaşlar bende sizdenim satım 6 nisan bhcg değerim 790 bugün baktırdım..........yaklaşık 5 haftalık..........sizlerin nasıl....

reyyan tebrik ederim. Allah kucaklarımıza almayıda nasip etsin. Benim günüm bir hafta geçtikten sonra bhcg 955 çıktı. C.tesi doktora gittim kese göründü 6 haftalık dedi. Haftaya yine çağırdı. Sen ne zaman doktora gitmeyi planlıyorsun ? Bide kızlar benim midem çok bulanıyor ya doktorada söylemeyi unutmuşum sizlerde durum nasıl..

merhaba bende warım sat 6 nisan tahminimce 5 haftalık benim belim ve kelirarnım çok ağrıo özellikle sol kısmı karnımın acile gittim önemli bişey değil dedi cumarteside başka bi doktora gitces inş önemli bişey değildirde bebeğim sağlıklıca dünyaya gelir

merhaba kizlar
oncelikle gozunun aydin diyeyim. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bebislerinizi.
insallah bende yakinda araniza katilrim. kizlar benim adetim 13 nisan vve masyisin 11-13 arasi adetimi
bekliyrum aslinda beklemiyorum. soruma gelince benim sol bacagima agri girdi bugun kalcadan ayagima kadar bir sizi giriyor boyle sik araliklarla. bir damar boyunca gibi. bide kasikta hafif batmalar
var. ayrica yarin test yapsam belli olurmu kizlar ya ne dusunuyorsunuz? idrar negatif cikiyor ama
kan testi pozitif cikabilir mi?

benim ağrılarım adet ağrısı gibiydi ki her seferinde adet oldum die koşdum wc ye ama hep akıntı wardı adetim 3 gün geçince ewde test yaptım çk şükür pozitif çıktı bence birazdaha bekle derim adet günün gelsin öle test yap bence

bence adetinin geçmesini beklemelisin gecikme olmadan doktorlar kan tahlilini pek tavsiye etmiyo diye duymuştum biraz daha sabret derim

canım bence yaptırma adet geçmeden kan testi yaptırmak iyi değil diye duymuştum zaten 1 2 günün kalmış sabret derim

sagolun kizlar cevaplariniz icin. en iyis beklemek sanirim.
ben adet dongumu bilmiyorum ama 11 mayis 13 mayis arasi tahmin ediyorum
14 mayista idrar testi yapsam acaba sonuc belli olurmu??
birde siz folic aside basladiniz mi? magnezyum ve demir de vardi galiba
2 yil oldu tam hatirlayamiyorum. magnezyum tozdu galiba.
kizlar birde eger idrar testi positif cikarsa ilk muayene icin kacinci hafta
gitsem daha iyi olur yani kalp atisini da gormek istiyorum gitmisken.
fikri olan varmi???

Son düzenleme:
Merhaba, hepinizin hayırlı olsun. Benim SAT 12 Nisan, dün doktora çıktım, kan testi yaptırdım . Karından ultrasonla kese görünmedi, 4 haftalıkmış benim. araştırmalarıma göre kesin olarak 6 haftalıktan itibaren görünmeye başlıyormuş kese. cuma kontrole çıkıcam, çok merak ediyorum...

canım adet gününde bile gitsen kanda mutlaka geç bile döllense eğer gebelik varsa çıkar kalp atışınıda duymak istiyorsanız 7yi doldur derim çünki bebek geç döllenmişse hatta 8.haftada bile kalp atışı duyulabiliyor yani anlıcan ikinci adet döngün gelmesine yakın git tabi sen bilirisn o kadar dayanabilirsen kimse çünki bekleyemiyor bende öyle mesela :)birde ilk kan testini ver sonuç pozitifse 3-4 gün sonra tekrar ver bakalım yükselme nasıl betahcgen ona göre doktora söylersin ilk randevunda ok..

benimde sat 6 nisandı bende perşembe ilk defa gitcem senin beta hcg kaç çıktı canım insallah bizde bebişlerimizi görürüz tez süredee

kızlar benim bebeğim 5+0 ve sadece kese göründü ama 6 haftalık biri bebeğinide görmüş acaba bende görmelimiydim 5 haftalık gebeler sizin nasıldı

yokk canım kimisi bazen erken döllenme olduysa görebiliyorlar ama normalinde 5 haftalık kese 7-8 haftalık ikende en geç kalp atışlarını duymamız lazımmış canım hayırlısı ile en yakın zamanda bizde kalp atışlarını duyarız insallahhh sağlıklı bir şekilde canım...

canım benim battan iki gün önce kanda 228 çıktı. batta da 603. dün 6+0ken ilk kontrole gittik. hem keseyi, hem kesede bebişi,hem de kalp atışını gördük çok şükür. ama kişiden kişiye değişir tabi.. bir de benim vajinal değildi ultrason. karnımdan baktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…