Nisan ayı hamileleri

Herkese merhaba, benim de sat 13 nisan, salı günü kan testi yaptırdım pozitif çıktı, kese bende de görünmedi, doktorum 2 hafta sonra gel dedi, nasıl sabredicem bilemiyorum. herkesin bebişi hayırlı uğurlu gelsin inş.

Bana da yarın kontrole gelmemi söyledi. Bakalım nolucak, çok meraklıyım ben de. ama bu kadar erken gidince görünmemesi normaldir diye düşünüyorum.

sat 8 nısan suan 4+6günlük hamişim

benım bu aralar bel ve karnımın alt kısımları çok agrıyor ayakta cok durunca yada cok oturunca oluyor oda.. yatınca 15-20 dakka sonra gecıyor..

canım hoşgeldin aramıza bence bu bulantılar tamamen psikolojik ama herşeyin tadını çıkarmak lazım ne yapalım artık işte bebişin varlığını unuttrmuyo ne güzel

galiba pisikolojik haklısın bu gün daha iyiydim.. ama mide bulantılarında bile mutlu olurmu insan:) oluyomuş:86:
allah isteyen herkeze nasip etsin.. bizde şu tehlikeli denen ilk 3 ayı bi atlatsak:)

aranıza benide alın sat 9 nisan pazar günü kanda baktırdım sonuc pozitif dünde doktora gittim ama kese falan görünmedi hoş daha 4 +5 haftalık ama içimde hala şüphe var 1 bucuk yıllık evliyim ve bu haberi ilk günden beri bekliyordum 2 kez klomen kullandım 2 sefer rahim filmi çektirdim kısmet olacak ya bu ay kendiliğinden hamile kaldım ama gebelik kesesi görünmeyince bütün hevesim kaçtı haftaya tekrar cagırdı bakalım inşallah bu sefer kese görünür dua edin kızlar insallah bi aksilik olmadan atlatırız bu süreci.

sat 8 nısan suan 4+6günlük hamişim

benım bu aralar bel ve karnımın alt kısımları çok agrıyor ayakta cok durunca yada cok oturunca oluyor oda.. yatınca 15-20 dakka sonra gecıyor..

benimde 8 nisan canım:) bence merak edilecek bişey yok bendede oluyo aynı ağrılar.. ama kanama olursa dikkat mişşş:114:

ozge0566 dualarımız seninle.. haber et bizede.. ama bence bu kez tamamdır

inşallah cnm ya haftaya çarsamba kontrol inşallah güzel haberler veririm burdan o kadar umutsuzum ki kimseye söyleyemedim bile bi tek eşim biliyo kesinleşsin herkese anons edecem:)

selam.tam olarak ne zaman öğrendiniz adetten öncemi sonramı benimde 15 mayıs heyecanla bekliyorum:18::18:

işte 8 inde, anneler gününde belli etti minnoşum kendini.. benim düzenlidir 28 günde bir olur adetim SAT:8 Nisandı. 2 gün geçtiğinde öğrendim ama adet günüde çıkarmış bence. çünkü 2 gün geçince b-hgc 500 dü ve test çubuğu çok belirgindi.. ama ben üzülmek istemediğimden bekledim biraz..

inşallah cnm ya haftaya çarsamba kontrol inşallah güzel haberler veririm burdan o kadar umutsuzum ki kimseye söyleyemedim bile bi tek eşim biliyo kesinleşsin herkese anons edecem:)

kıs öyle herkesler söyleme çocuk arsız olur derler bebişler hep beklenilmeyen anda geliveriyolar.. yengem 6. yılında hamile kaldı hemde kendiliğnden.. aşılama tutmmıştı hemde!! minnoşlar ne zaman isterse ozaman gelio.. dua et sadece

kızlar benim 5+3 ama bugün çok az lekelenmem oldu ama devemı yok bilgisi olan varmı yerleşme olabilirmi yoksa yerleşme adetten önce mi oluyo çoktedirginim ceveplarınızı bekliyorum

teşekkürler sizlerede inşallah... ben lekenmeyi yerleşme olarak biliyorum ama mutlaka doktoruna sormalısınn bazen farklı olabılıyor...

Merhaba Yeni hamile kalmış arkadaşlar,

Hamile Yogası yapmanızı tavsiye ediyorum. 3. ayı tamamladıktan sonra derslere katılabiliyorsunuz. Hem sezeryan hem de normal doğum için önemli. Atakule' nin ust tarafinda DU-CE Fizik Tedavi merkezi var. Orda başlamış reklamlari vardı.

mrhblr ne zamandır butraları takip ediyorum sonunda ben de muradıma erdim sanırım.SAT 12 nisan üç gün gecikti.Test yapmadım henüz ama hissediyorum hamile kaldığımı

Bugün doktora kontrole gittim. Pazartesi günü görünmeyen kese bugün göründü. Doktor idrarım sıkışmış olarak gelmemi istedi. Müthiş bir duygu, Allah herkese tattırsın.

bugün bende aranıza katıldım sayılır arkadaşlar.3haftalık görünüyor şimdilik.
çarşamba tekrar gideceğim.bir kez daha hcg degerim ölçülecek.
allah izin verirse yükselme olursa gebelik yerleşmiş diyecekmiş hekimim.dularınızı bekliyorum...

alemsiniz valla arsız mı oluyormuş çocuk herkese söleyince bende sölemiyim bari kimseye :) öpüyorum :)

hadi inşallah dualrımız seninle canım moralini yüksek tutmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…