Merhaba, hepinizin hayırlı olsun. Benim SAT 12 Nisan, dün doktora çıktım, kan testi yaptırdım . Karından ultrasonla kese görünmedi, 4 haftalıkmış benim. araştırmalarıma göre kesin olarak 6 haftalıktan itibaren görünmeye başlıyormuş kese. cuma kontrole çıkıcam, çok merak ediyorum...
Herkese merhaba, benim de sat 13 nisan, salı günü kan testi yaptırdım pozitif çıktı, kese bende de görünmedi, doktorum 2 hafta sonra gel dedi, nasıl sabredicem bilemiyorum. herkesin bebişi hayırlı uğurlu gelsin inş.
canım hoşgeldin aramıza bence bu bulantılar tamamen psikolojik ama herşeyin tadını çıkarmak lazım ne yapalım artık işte bebişin varlığını unuttrmuyo ne güzel
sat 8 nısan suan 4+6günlük hamişim
benım bu aralar bel ve karnımın alt kısımları çok agrıyor ayakta cok durunca yada cok oturunca oluyor oda.. yatınca 15-20 dakka sonra gecıyor..
ozge0566 dualarımız seninle.. haber et bizede.. ama bence bu kez tamamdır
selam.tam olarak ne zaman öğrendiniz adetten öncemi sonramı benimde 15 mayıs heyecanla bekliyorum:18::18:
inşallah cnm ya haftaya çarsamba kontrol inşallah güzel haberler veririm burdan o kadar umutsuzum ki kimseye söyleyemedim bile bi tek eşim biliyo kesinleşsin herkese anons edecem:)
bende aranıza katıldım 5 haftalıkmışş beklenmeyen süpriz bir bebek:) karmaşık duygular içindeyim..
kıs öyle herkesler söyleme çocuk arsız olur derlerbebişler hep beklenilmeyen anda geliveriyolar.. yengem 6. yılında hamile kaldı hemde kendiliğnden.. aşılama tutmmıştı hemde!! minnoşlar ne zaman isterse ozaman gelio.. dua et sadece
bugün bende aranıza katıldım sayılır arkadaşlar.3haftalık görünüyor şimdilik.
çarşamba tekrar gideceğim.bir kez daha hcg degerim ölçülecek.
allah izin verirse yükselme olursa gebelik yerleşmiş diyecekmiş hekimim.dularınızı bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?