Nisan ayı hamileleri

bu arada ben bir konuda yanıldım, siz de yanılmayın. ben sanıyordum ki, kalp atışı başlayınca ben de ultrason cihazından duyacağım. kalbin attığı belli oluyor ama duyulması için bir kaç hafta daha gerekiyormuş. biz 6 haftayı doldurmuştuk tam. ama dışardan duyulmadı.

" hamileliği kesin kanıtlayan ilk belirti bebeğinizin kalp atışlarıdır ki bu da duyarlı Dopler ultrason ile yaklaşık 10-12'' inci haftalararasında duyulabilir."

netten alıntı yaptım.

kizlar cevaplar icin tesekkur ederim.
az once lekelenme gibi acik renk kanama geldi bu yerlesme kanamasi mi yoksa adetmi oldum ya kizlar
sabah belli olur geri devami gelmezse yerlesme diyebilirmiyiz??\
uzuldum ya

az once lekelenme gibi acik renk kanama geldi bu yerlesme kanamasi mi yoksa adetmi oldum ya kizlar
uzuldum ya

selam yeşim biz senle hemen hemen aynı günlerde adet bekliyoruz.ben bu ay çok ümitliyim.ama dün medismart erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.çoook üzüldüm ama çok güvenilir değilmiş.net çıkması için idrarda adetin 1 hafta gecikmesi gerekmiş.benim kızımda idrarda 6 haftalık bile çıkmamıştı.şuan göğüslrim çok hassas ve büyüdü.bazı belirtilerde var.sanırım beklemekten başka çare yok çok zooooor

uzuldum ya

öncelikle hepinize merhaba kızlar. yesimcim benim sat 25.03 suan 6. haftamdayım ve dün biraz kananmam oldu hemn doktora gittim hemde 2 doktora. biri düşük tehlikesi var deyip progstron verdi ama kendi doktorum kullanma bunlar gebelikte olabilir dedi. cok karasızım ilacı kullanma konusunda.

dün doktorum bana bebişimin kalp atışlarınıda dinletti cok heycanlandım gözyaslarımı tutamadım eger bu kadar seyden sonra ona bişi olursa cok üzülürüm. dua edim bizim durumumuzda olanlar icin

kızlar bişiy sorcam dün doktora gittim kese oluşdumu die merak ediodum doktor üstten ulltrasonla değil alttan baktı keseyi gördü ama be
beği göremedi 4 hafta 6 günlük dedi ilk haftalarda alttan bakılmak tehlikeli die duymuşdum sizce doğrumu bebeğe zararı olurmu geliimde felan​

test yaptım çift çizgi çıktı ama biraz forumda dolaştım testler yanlış çıkabiliyormuş üzüldüm başınıza geldimi böyle bi durum

kızlar bende geldim aranıza Aynı heyecanları yaşıyoruz burda buluşabilmemiz çok güzel:) SAT 8 Nisan.. 10 Nisanda bebişi gördük. küçücük daha 5.25mm mişşş heyecanlıyım çok. mide bulantım başladı sanki bugün.. daha erken değilmi ya

bende varım ama çok korkuyo ve tedirginim nie anlamıyorum tabi 2 boş gebeliğim var inşşlah bu sefer gelcek allahın izniyle kasık ağrım oluyo saçma rüyalar görüyorum normalmidir acaba 8 yıldr bekliyorum bu anı

test yaptım çift çizgi çıktı ama biraz forumda dolaştım testler yanlış çıkabiliyormuş üzüldüm başınıza geldimi böyle bi durum

canım hiç merak etme bence test sonucun olumlu.zaten bu testler negatif çıktığında yanlış olabiliyor zaten sende beta hcg hormonu olmasa test negatf çıkardı.hadi hayırlısı olsun

canım bu anın tadını çıkar bende geçen sene bebişimi kaybettim ama bu sene tekrar hamileyim ve öncesini hiç aklıma bile getimiyorum sende rahat ol bu yeni bir adım hem bebişini huzursuz etme o seni hissediyo biliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…