• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

Güncel Listemizi Gururla sunarımmmmm..
اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

Rabbim hepimizi bebişlerimize kavuştur. Hasretimizi dindirsin.. Aminnn

ISIM .............. YAS........... DENEME SAYISI ....... TEDAVI MERKEZI.............. TEDAVİ ZAMANI

Dekopa ............. 27 ................. 4.................. Umut tüp bebek................ Eylül Dondurulmuş
Ayşe..................31....................2..... ............Bursa Art..........................Mayıs ayında başlıyor
Nazayse..............29...................2....... ............IVI tüp bebek....................İlk fırsatta
Castamo..............27...................2....... ............Umut tüp bebek...............?????????????
Hevuk.................26...................2...... ..............Erdem Hastanesi.................?????????????
Suaenver.............26...................4....... .............Mersin Özde.......................???????????????
Zeynepconer........32...................1......... .............????...............................Ha yırlısı ile bkliyoruzz
Yabangülü18.........30...................4........ .............IVI tüp bebek..................Eylül Dondurulmuşla
Sudenazzzz...........27...................5....... .............. Anadolu sağlık Merkezi.....Eylül-Ekim Dondurulmuşlarla
Ceanan...............30.....................2..... ................Memorial .........................Ağustosta inşallahhh
Hlycn.................28....................2.. ....................Konya ........................ Kendi imkanlarıyla inş. :1
Fts27.................29....................2.Aşıl ama............Celal Bayar.......................Tedavi sürecinde
Abuzel.................35..................4...... ....................İstanbul...................... .....Haziran İnş.
Nisa34.................25...................4..... ....................Lemi İbrahimoğlu...................Ekim İnş..

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmmmm :66::66:

Eksik, değişen, Yeni arkadaşlar bilgi verin kızlar ekleyeyim.. :64::64::64:
huhuhuhuhhhhhhh :32:emir miii...reja etmiştimmm
bebekkk
tenqq uuuu:1:umahhh

harbiden gidip dövmek lazım onu şimdi amaaa:27::27: sen becerirsin bu işiii hülyacım birde ayşee tamam paralarsınızz:37:

haklısın bebeim ama halım yok hıc.işten gldım ustumu cıkardımm w:52:w tvnın karsısına uzandımmm.kalkamııommm uykum var uyuyamıomm..ahhahha hamişmiyim ne:1:ayseeye havale edıommm satende o sınırlı daaha işte o yasıq kıs ona:1:

derinnnn hamişlik nası didoooo:1:kac tanee bebişin oljk cnm.....aysecım sn bankacı deılmısınn bankacılardamıı nobet tutoo:61:üsüldümm senın adına:60:

eveeet topic yıen tıkandı kaldıııı..kmse yasmıoo..bi ben yaşil başlı ördek gibi daldım topicce:61:

ahhh al işte:51:bacımm senın bana kastın neee.....allalalala bn sana kac kere yasdım düzelttıydın yıne bosulmuş bu lıste:1:bnmdeee 2.denemem konya merkes adı blli deil...yaş 28:84:kndılıgnden hamiş kalcammm...teşekkürlerrrr saygılarımla kkopkop hanım:68:

Kizlar voltrani olusturup hamis olacaz insallah hepimizde:emir_bebek::emir_bebek:

Kizlar voltrani olusturup hamis olacaz insallah hepimizde:emir_bebek::emir_bebek:
ahah zynebımm agzından bal damlıoo..ha suracıkta dıbımde olaydınız....
aynı yerlrde yaşasaydıkkk..ne guselolurduu.dengesız dengesız bı gulerdıkkk goklere kdrr,,,bi ağlardık dıbımıse kdrrr:1:

Rabbim den dileğim o ki burdaki arkadaşlarımın hepsi hamiş kalsın
ve ınş olacak kızlar ınş inanıyorum ben
mücadeleyi elden bırakmayın koşun bebişlerin peşinden

unuttum sanmayın sorunlarım oldu giremedim bi ara ama hep aklımdasınız en az kendim kadar istiyorum inanın bu yolda kimse acı çekmez ınş gelsin bebişleerrrr:64::64::64::64::64::65::65::65::66::66::66::66::66::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49::49::49::49:

bende iyiyim buraya gelip gelip gidiyom kimseyi göremiyom benim adetim biteli bir hafta olacak kendime bi meşgale buldum onunla oyalanıyom migun termel masaj yatakları var oraya gidip kendime masaj yaptırıyom birçok hastalığada iyi geldiğini söylüyolar bende gidip hem masaj yaptırıyorum hemde vakit geçiriyorum :21::21::21::21:

düşükn yapıyorum kızlar ..bebişlerim tutunsıun diye uğraştık şimdi düşsün diye uğraşıyoruz...dış gebelik oldu...iğnemi oldum...bu gün 3. gün kanamam başladı...sökülüp sökülüp geliyor...Allahımmmm sen büyüksün....nisan gazileri....nerdesini yok mu güzel haberler.....

düşükn yapıyorum kızlar ..bebişlerim tutunsıun diye uğraştık şimdi düşsün diye uğraşıyoruz...dış gebelik oldu...iğnemi oldum...bu gün 3. gün kanamam başladı...sökülüp sökülüp geliyor...Allahımmmm sen büyüksün....nisan gazileri....nerdesini yok mu güzel haberler.....

ayyy cok uzuldum ya keske gelmeseydın yanımıza yaaaa :(((

canlar benı ozlemedınız mı yawwwww askolsun sıze kımse gelmedı gelmedı bugun yıgmıssınız mesajları valla 10 sayfa okudum bugun esım ızınlıydıııı beraber vakıt gecırdık drumla gorustum yenı tedavının zamanını fıxledık temmuz adetımla baslıyorum allahın ıznıyle.ınsallah bu sefer olur surda sadece 2 ay kaldı sımdıden heyecanlıyım ya...merkez degıstırmeden aynı merkezde devam etmeye karar verdım.drum da tum sorularmı cevapladı.sımdılık durum bu hepınızı ozledım ama sız benı oslemedınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ya nısa bı msjda bosanmayı dusundum sorun bende olunca demıssın bı msjda da sorun erkek faktoru demıssın ben karıstım anlamadım.
sımdı sıze sıkı bı haberım var kaan aydos dıye bı prof var urolojı bolumunde.ankaradaymıs burdan tavsıye eden olmustu maıl at dıye erkek sperm azlıgında ılac tavsıyelerınde bulunuyomus maıl attım cok sukur dondu bana oyle de ılgılı ki..esımın sperm testlerını gonderdım kısaca gecmısımızı anlattım 1 aylık ılac yazıp bazı testlerı yaptırıp 1 ay sonunda gondermemı ıstemıs hıc olmazsa su 2 aylık surede spermcıklerı bıraz kuvvetlendırelım herkese ayrı ılaclar onerıyo kızlar maıl atmanızı onerırım ılgılenen olursa solesın maıl adresını atayım ozelden opuyorum hepınızıııı...bız yazdıı ılacları aldık bugun basladık bile...

Back
X