bende iyiyim buraya gelip gelip gidiyom kimseyi göremiyom benim adetim biteli bir hafta olacak kendime bi meşgale buldum onunla oyalanıyom migun termel masaj yatakları var oraya gidip kendime masaj yaptırıyom birçok hastalığada iyi geldiğini söylüyolar bende gidip hem masaj yaptırıyorum hemde vakit geçiriyorum![]()
olsun onada şükür hep geliyom kimse yok bende küsüp gidiyomsen nasılsın canım nasıl gidiyo
![]()
hoşgeldin canımmmm biz hep buralardayızzz bekçi gibi birimiz glip birimiz gidiyoruzzzhu hu huuuuuuu ben geldim kimse yokmuuuu![]()
canım geçmiş olsun..Allah yardımcın olsun canımm... Hepimiz toparlanıp yeni tedavilerimizi beklemedeyiz.. her gün daha iyiyiz.. ve daha daha iyiolucaz. hepimiz bir gün anne olacağızz....düşükn yapıyorum kızlar ..bebişlerim tutunsıun diye uğraştık şimdi düşsün diye uğraşıyoruz...dış gebelik oldu...iğnemi oldum...bu gün 3. gün kanamam başladı...sökülüp sökülüp geliyor...Allahımmmm sen büyüksün....nisan gazileri....nerdesini yok mu güzel haberler.....
canlar benı ozlemedınız mı yawwwww askolsun sıze kımse gelmedı gelmedı bugun yıgmıssınız mesajları valla 10 sayfa okudum bugun esım ızınlıydıııı beraber vakıt gecırdık drumla gorustum yenı tedavının zamanını fıxledık temmuz adetımla baslıyorum allahın ıznıyle.ınsallah bu sefer olur surda sadece 2 ay kaldı sımdıden heyecanlıyım ya...merkez degıstırmeden aynı merkezde devam etmeye karar verdım.drum da tum sorularmı cevapladı.sımdılık durum bu hepınızı ozledım ama sız benı oslemedınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ya nısa bı msjda bosanmayı dusundum sorun bende olunca demıssın bı msjda da sorun erkek faktoru demıssın ben karıstım anlamadım.
sımdı sıze sıkı bı haberım var kaan aydos dıye bı prof var urolojı bolumunde.ankaradaymıs burdan tavsıye eden olmustu maıl at dıye erkek sperm azlıgında ılac tavsıyelerınde bulunuyomus maıl attım cok sukur dondu bana oyle de ılgılı ki..esımın sperm testlerını gonderdım kısaca gecmısımızı anlattım 1 aylık ılac yazıp bazı testlerı yaptırıp 1 ay sonunda gondermemı ıstemıs hıc olmazsa su 2 aylık surede spermcıklerı bıraz kuvvetlendırelım herkese ayrı ılaclar onerıyo kızlar maıl atmanızı onerırım ılgılenen olursa solesın maıl adresını atayım ozelden opuyorum hepınızıııı...bız yazdıı ılacları aldık bugun basladık bile...
canım hoşgeldinn nerdesin bakimmmmm.. iyi olmuş dokotrunla konuşmannn sevindim canımm.. inşallah bu sefer son olucak canımm..