Kızlarrr yine kadınlar klübüne girdim ve sayfayı yoklayayım dedim

bu sayfanın yeri bende ayrı biliyorsunuz kısa da olsa gebeliğimin heyecanını burda yaşamıştım. Umarım aranızda şuan annelik heyecanını yaşayan vardır gerçekten dua ederken sizede ediyorum bana gelince ben yine bu sayfalardayım ameliyat oldum

miyomum başıma bela oldu doktorum amrliyatla almaua karar verdi biz 4 cmlik bi miyom diye başladığımız ameliyatta portakaldan daha büyük yeri ve kendi çol tehlikeli miyomla karlılaşmışız malesef sezeryan gibi açık ameliyat oldum iyi ki öyle olmuş gerçi çünkü miyom dışında bir sürü sorunum varmış

sağ tarafım komple yapışıl ve tıkanıkmış miyom rahmin şeklini değişmiş verdiği zarar bağırsak bölümüne kadar gidiyormuş meğer rahimde tıkanıklıklar yapışıklıklar o bu derken sezeryanımıda oldum.. Bebeğim yaşasaydı diğer ay ona nasip olacal ameliyattı. Her işte bi hayır varmış ama ben böyle hamile kalsamda yine yaşamazmış hem miyom derdinden kurtuldum hemde tüm sorunlardan tek içimi rahatlatan o. Daha ameliyat olalı 5 gün oldu en az 3 ay bebek için aradayım yine. Üstüne bi ikü ay da ben koymal istiyorum garanti olsun dikişler için diye. İnşallah siz artık hamilelik için giriyorsunuzdur