- Konu Sahibi DemetAkbas
-
inşallah pozitif olurda başka yere gerek kalmaz :) 6 ay geçerli bildiğim kadarıyla ben aralıkta çıkardım hazirana kadar ikinci denemeyide yapıyım diyorumAaa bilmiyordumpeki ne kadar süre geçerli
Ben ilk defa yaptiricam araştırma da denicem insaAllah pozitif olur
InsaAllah anladım canım 6 ay çok az Yainşallah pozitif olurda başka yere gerek kalmaz :) 6 ay geçerli bildiğim kadarıyla ben aralıkta çıkardım hazirana kadar ikinci denemeyide yapıyım diyorum
bencede çok az ama devlet hastanesi gün verirken mayısa veriyor dedim bayrama denk gelicek adetim haziranda olur dedi raporum bitcek o zaman dedim aman nolcak bir daha çıkarırsın dedi... dedim bu kadar kolay söyleniyor umursamıyorlar bileInsaAllah anladım canım 6 ay çok az Ya
Sorma canım seni düşünen yok hele hastaneyse işine geldiği gibi bende evrak hazırlama mucadelesindeyim 1 kağıt icin ta 13 nisana verdiler günü.bencede çok az ama devlet hastanesi gün verirken mayısa veriyor dedim bayrama denk gelicek adetim haziranda olur dedi raporum bitcek o zaman dedim aman nolcak bir daha çıkarırsın dedi... dedim bu kadar kolay söyleniyor umursamıyorlar bile
Verirler valla onlar çok yoğunlar çünkü sorma allah düşürmesin allahta eksik etmesin diyim canım ne diyimSorma canım seni düşünen yok hele hastaneyse işine geldiği gibi bende evrak hazırlama mucadelesindeyim 1 kağıt icin ta 13 nisana verdiler günü.
Araştırma hastanesinde yaptiricaz tüp bebeği kardiyoloji genel cerrahi ve dahiliye bölümlerine girmek icin heyet gibi bi nevi :)Verirler valla onlar çok yoğunlar çünkü sorma allah düşürmesin allahta eksik etmesin diyim canım ne diyimne kağıdı o ki ?
Ay evet biliyorum sistemik sağlık raporuAraştırma hastanesinde yaptiricaz tüp bebeği kardiyoloji genel cerrahi ve dahiliye bölümlerine girmek icin heyet gibi bi nevi :)
Anesteziye neden gittin ki bide orasimi varAy evet biliyorum sistemik sağlık raporuo anestezi sinir etmişti beni yumurta toplama zamanı azıcık gribim diye onay vermemişti yalanla dolanla 3 gün sonra gidip zorla onay almıştım
Hem sistemik sağlık raporuna istiyorlar bide yumurta toplanırken anestezi veriyolar ya onay almak lazım ondanAnesteziye neden gittin ki bide orasimi var
Yaaa odamı var peki o gün mü istiyorlar yoksa oncesimi :)Hem sistemik sağlık raporuna istiyorlar bide yumurta toplanırken anestezi veriyolar ya onay almak lazım ondan
Öncesinde istiyorlar onay alıyorsun sakın grip fln olıyım demee iğneleri vuruluyorum az kalmış toplamaya bana diyoki 15 gün geçmeden anestezi olmaz kulak burun boğaza gönderdilerYaaa odamı var peki o gün mü istiyorlar yoksa oncesimi :)
Öncesinde istiyorlar onay alıyorsun sakın grip fln olıyım demee iğneleri vuruluyorum az kalmış toplamaya bana diyoki 15 gün geçmeden anestezi olmaz kulak burun boğaza gönderdilero an bittim zaten sonra yalan dolan aldım izni
Ahh canım devlette öyle olmuyo işte he he diyosun sonra kendi bildiğini tekrar okuyosun
Genel cerraha gittim ben tekrar gir derlermi bilemedim şimdi ki ıyi almışsın sen ozmn bana deseydi yüzüm buruşurdu söylene söylene giderdim bide arkamı dönüp laf söylerdim
Ekoda ona benzer böseymiş internetten araştırdım hemen meraktan sonrası aman bu muymuş dedim üst bölümle alakalıAhh canım devlette öyle olmuyo işte he he diyosun sonra kendi bildiğini tekrar okuyosungenel cerrahi de benden meme usg istedi he dedim çektirmedim
Aynen bitsinde bir raporun çıksında rahatlaEkoda ona benzer böseymiş internetten araştırdım hemen meraktan sonrası aman bu muymuş dedim üst bölümle alakalı
Bende nisan 13unde cektrcem bakalım bitsin de doktora teslim etcem insaAllah hsg istemez tekrar
Rahatlicam insaAllah çekildi canım da benim 2017 yılına ait doktorumda bisey demedi tekrar diye kâğıtta da son 6 ay yazıyor ondan dedim insaAllah istemez yoksa mayıs haziranı bulurAynen bitsinde bir raporun çıksında rahatlaresmen saçmalık yani bunları çıkartmak hsg nie istesin ki bi daha? İyi çekilmedi mi
Ayy inşallah bi daha istemezler bu sefer rapor tarihi de transfer tarihide uzar. Şimdiden sorsan eğer varsa öyle bişey onuda sıraya koyardın beklemezdin daha fazlaRahatlicam insaAllah çekildi canım da benim 2017 yılına ait doktorumda bisey demedi tekrar diye kâğıtta da son 6 ay yazıyor ondan dedim insaAllah istemez yoksa mayıs haziranı bulur
Evrak hazirlayamadan doktoru göremem canım çok yoğun en azından evraklar bittiğinde konuşurum ne zaman gelmem gerekiyor diye ozmn tarih alırım hiç yoksaAyy inşallah bi daha istemezler bu sefer rapor tarihi de transfer tarihide uzar. Şimdiden sorsan eğer varsa öyle bişey onuda sıraya koyardın beklemezdin daha fazla
Off daha da uzicak desene ama inşallah gerek kalmaz. Bu arada denizlidemi yaşıyorsun ilk msjlara baktım daEvrak hazirlayamadan doktoru göremem canım çok yoğun en azından evraklar bittiğinde konuşurum ne zaman gelmem gerekiyor diye ozmn tarih alırım hiç yoksa
InsaAllah nisan ayında başlayalım demişti doktorum InsaAlah uzamaz .Off daha da uzicak desene ama inşallah gerek kalmaz. Bu arada denizlidemi yaşıyorsun ilk msjlara baktım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?