- Konu Sahibi DemetAkbas
-
İnşallah canım nisanda güzel haberleri veririz. Memleketimdir orasıInsaAllah nisan ayında başlayalım demişti doktorum InsaAlah uzamaz .
Evet denizlide canım
InsaAllah insaAllah pozitifler çoğalsınİnşallah canım nisanda güzel haberleri veririz. Memleketimdir orası
İlki negatif ya benim korkuyorum ne bilimInsaAllah insaAllah pozitifler çoğalsın
Aaa ne güzel buranın gelişimisin neresinden :))
Sen nerdesin peki şuanda:)))
Bende merkezdeyim canım doğduğumdan beri burda yaşıyorum:)İlki negatif ya benim korkuyorum ne bilim
Merkez diye geçiyor eskiden gelirdik bayramlarda artık oda kalmadısen neresi? İstanbuldayım
Aynı benim gibisin benimde ilki negatif doktor bı sorun yok olmaması için dedi ikinciyi onun ısrarıyla başladım tekrardan yumurta toplama rahim çizme oldu nisandaki adetimlede donmuş embriyo transferi yapilcak. Bizim problem eşimin sperm az ligi az ama morfoloji çok iyiymiş biraz sabredersek doğal yollada olabilme ihtimali varmış hatta sizin problem nedirMerhabalar şubatta negatif tüp bebek denemem var. Çok Ara vermek istemedim. Dr da eninde sonunda olur diyor. 11 martta histereskopi yapıcak. Çünkü görünürde bir sorun yokmuş. nisandaki regl ile başlicaz hayırlısıyla. İlk tüp bebekte taze transfer oldum. Bu kez donmuş emriyo transfer i yapacak
Benim eşim için de hafif erkek faktörü dedi. Yani sayı hız ve morfoloji biraz düşük. İlk denemede benden 9 yumurta topladılar. İyi bir sayı dedi dr. İllaki olacak diyorAynı benim gibisin benimde ilki negatif doktor bı sorun yok olmaması için dedi ikinciyi onun ısrarıyla başladım tekrardan yumurta toplama rahim çizme oldu nisandaki adetimlede donmuş embriyo transferi yapilcak. Bizim problem eşimin sperm az ligi az ama morfoloji çok iyiymiş biraz sabredersek doğal yollada olabilme ihtimali varmış hatta sizin problem nedir
Hadi yaa kesin arada tanıdık felan vardırBende merkezdeyim canım doğduğumdan beri burda yaşıyorum:)
Üzülme ilkte negatifi alıp 2.cide pozitif olucak gözüyle bak ben oyle heyacanliyim ki inaniyorumki olucak benimde 2 negatof asilamam var
Senin kararın canım çok yorucu eminim ki bu yol insaAllah bu yoğunluğumuz giderHadi yaa kesin arada tanıdık felan vardırinşallah canım dediğin gibi olur hala korkularım var biraz daha mı ertelesem diyorum ama kararsızım birde merkeze de daha karar veremedim buda kötü benim için
İnşallah canm maddi manevi biraz sıkıntı işte onda kararsızım bu mart ayındaki adetime bakıp karar vericem artıkSenin kararın canım çok yorucu eminim ki bu yol insaAllah bu yoğunluğumuz gider
Hayırlısı olsun kararsizliginiz doktor bulamamak mi klinik bulamamak mi ?İnşallah canm maddi manevi biraz sıkıntı işte onda kararsızım bu mart ayındaki adetime bakıp karar vericem artık
Kliniklerde kararsız kaldım 3 yer var şişli memorial bahçeci fulya ve istanbul tüp bebek bu adetim de tahlillerim çıkınca gezicem hangisine kafam yatarsa artıkHayırlısı olsun kararsizliginiz doktor bulamamak mi klinik bulamamak mi ?
Bende klinik yerine doktor önceliğiniz olsun klinik te tamam dersin hiç alakasız doktor çıkar karşına doktor cok önemli ben öyle yaptım doktorum cok ıyi olduğu icin orayı tercih ettimKliniklerde kararsız kaldım 3 yer var şişli memorial bahçeci fulya ve istanbul tüp bebek bu adetim de tahlillerim çıkınca gezicem hangisine kafam yatarsa artık
Orası öyle ordaki klinikteki doktorlarım belli bir görüşme kaldı birde parayı ayarlamak işteBende klinik yerine doktor önceliğiniz olsun klinik te tamam dersin hiç alakasız doktor çıkar karşına doktor cok önemli ben öyle yaptım doktorum cok ıyi olduğu icin orayı tercih ettim
Hayırlısı olsun canım insaAllah güzel haberler veririzOrası öyle ordaki klinikteki doktorlarım belli bir görüşme kaldı birde parayı ayarlamak işte
Nereye gidiyorsun canım acaba?Aynen cnm benim doktorum çok iyi
Gaziantep tüp bebek merkeziNereye gidiyorsun canım acaba?
Amiiin canım inşallahBende 3. Tedavime başlıyorum nasipse..
Nisan başı başlayacağız...
Bir yanım umutlu bir yandan korkuyorum..
Insallah bu topik sadece positif dolu topik olur allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?