Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar hadi toplanalım

İlki negatif ya benim korkuyorum ne bilim
Merkez diye geçiyor eskiden gelirdik bayramlarda artık oda kalmadı sen neresi? İstanbuldayım
Bende merkezdeyim canım doğduğumdan beri burda yaşıyorum:)
Üzülme ilkte negatifi alıp 2.cide pozitif olucak gözüyle bak ben oyle heyacanliyim ki inaniyorumki olucak benimde 2 negatof asilamam var

Merhabalar şubatta negatif tüp bebek denemem var. Çok Ara vermek istemedim. Dr da eninde sonunda olur diyor. 11 martta histereskopi yapıcak. Çünkü görünürde bir sorun yokmuş. nisandaki regl ile başlicaz hayırlısıyla. İlk tüp bebekte taze transfer oldum. Bu kez donmuş emriyo transfer i yapacak

Aynı benim gibisin benimde ilki negatif doktor bı sorun yok olmaması için dedi ikinciyi onun ısrarıyla başladım tekrardan yumurta toplama rahim çizme oldu nisandaki adetimlede donmuş embriyo transferi yapilcak. Bizim problem eşimin sperm az ligi az ama morfoloji çok iyiymiş biraz sabredersek doğal yollada olabilme ihtimali varmış hatta sizin problem nedir

Benim eşim için de hafif erkek faktörü dedi. Yani sayı hız ve morfoloji biraz düşük. İlk denemede benden 9 yumurta topladılar. İyi bir sayı dedi dr. İllaki olacak diyor

Bende merkezdeyim canım doğduğumdan beri burda yaşıyorum:)
Üzülme ilkte negatifi alıp 2.cide pozitif olucak gözüyle bak ben oyle heyacanliyim ki inaniyorumki olucak benimde 2 negatof asilamam var
Hadi yaa kesin arada tanıdık felan vardır inşallah canım dediğin gibi olur hala korkularım var biraz daha mı ertelesem diyorum ama kararsızım birde merkeze de daha karar veremedim buda kötü benim için

Hadi yaa kesin arada tanıdık felan vardır inşallah canım dediğin gibi olur hala korkularım var biraz daha mı ertelesem diyorum ama kararsızım birde merkeze de daha karar veremedim buda kötü benim için
Senin kararın canım çok yorucu eminim ki bu yol insaAllah bu yoğunluğumuz gider

Kliniklerde kararsız kaldım 3 yer var şişli memorial bahçeci fulya ve istanbul tüp bebek bu adetim de tahlillerim çıkınca gezicem hangisine kafam yatarsa artık
Bende klinik yerine doktor önceliğiniz olsun klinik te tamam dersin hiç alakasız doktor çıkar karşına doktor cok önemli ben öyle yaptım doktorum cok ıyi olduğu icin orayı tercih ettim

Bende klinik yerine doktor önceliğiniz olsun klinik te tamam dersin hiç alakasız doktor çıkar karşına doktor cok önemli ben öyle yaptım doktorum cok ıyi olduğu icin orayı tercih ettim
Orası öyle ordaki klinikteki doktorlarım belli bir görüşme kaldı birde parayı ayarlamak işte

Bende 3. Tedavime başlıyorum nasipse..
Nisan başı başlayacağız...
Bir yanım umutlu bir yandan korkuyorum..
Insallah bu topik sadece positif dolu topik olur allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

Merhaba Kızlar
Hepinizin tedavileri hayırlı olsun Herkese bol şans İnşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte...
Benim de Nisan ayında dondurulmuş transferim olacak kısmet olursa. Bu 2. tedavim. İlk tedaviden 3 denemem var. Kimyasal gebelik ve 2 Negatif. Allah herkesin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…