Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar hadi toplanalım

amin cümlemizin bu sefer herkes gibi bizlerde mutluluğu yaşarızz

Merhabalar kızlar bende bu ay başında doktoruma gittim. Doğum kontrol hapına başlattı 17sinde son hapı içip adet bekleyeceğim adetin 2inci günü gel dedi. Suan evraklari testleri topluypruz yarin spermiogram verecek eşim beraber kan vereceğiz falan. Heyecanlıyım , ilk tüp bebek denemem olacak pcos hastasıyım daha önce 1 tane gebelik geçirdim ama 9uncu haftada kalbi durmuştu ve kurtaj ile sonuçlandı. Istanbulda op.dr. mehmet koç da tedavi oluyorum bu arada

ilk defa duydum o doktoru ve bana çok yakınmış mecidiyeköydeymiş inşallah ilk denemen de tutar

ilki kimyasal olunca ikincilerin tutma şansı daha çokmuş öyle duymuştum
İnşallah canım . Arka arkaya kimyasal yaşayanlar da var . Korkmuyorum değil aslında. Ama tabi nasipte ne varsa o. İnşallah hepimiz hamilelik mesajları atarız bu sefer

İnşallah canım . Arka arkaya kimyasal yaşayanlar da var . Korkmuyorum değil aslında. Ama tabi nasipte ne varsa o. İnşallah hepimiz hamilelik mesajları atarız bu sefer
Orası doğru ama allah korusun diyelim kötü düşünmeyelim amin inşallah ama ben korkuyorum ya nisanda başlamaya bu virüs olaylarına valla

Orası doğru ama allah korusun diyelim kötü düşünmeyelim amin inşallah ama ben korkuyorum ya nisanda başlamaya bu virüs olaylarına valla
O zamana kadar inşallah daha iyiye gider bu durum umarım ben de korkuyorum virüsten ama olanın da önüne geçemeyiz ki . Ertelemek istemiyorum

Kızlar bir değişiklik olmazsa bende başlayacağım inşallah nisanda tüp bebeğe Şimdiden heyecanlıyım ,herkes için hayırlısı olur inşallah

Merhaba kızlar kasim topigiyle bir başladım maşallah topik topik geziyorum bende 3. Denemeyi Nisan sonu Mayıs başı gibi yapacağım hakkımızda hayırlısı olsun. Tek düşüncem ramazan olması

ilki kimyasal olunca ikincilerin tutma şansı daha çokmuş öyle duymuştum
Hicbir söylentiye inancım yok canım iki deneme ikisi de kimyasal bence hiç alakası yok. Hatta eşime onu söyledim ilki kimyasal olunca yıkıldık başladık araştırmalara aaa dedik bak ikinci de şans fazla oluyormus. İkinciyi denedik yine ayni. Şimdi üçüncüyu embriyolarim bitsin diye deneyeceğim o kadar isteksiz ve umutsuzum yani

Canım inşallah bu son olur umutsuz olma sen yine de. Zamanı var diyelim o zamana kadar çabalamamız isteniyor demek ki

Merhaba kızlar kasim topigiyle bir başladım maşallah topik topik geziyorum bende 3. Denemeyi Nisan sonu Mayıs başı gibi yapacağım hakkımızda hayırlısı olsun. Tek düşüncem ramazan olması
Doğru tam ramazan başlangıcına denk gelecek düşünmemiştim ben bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…