- Konu Sahibi DemetAkbas
-
amin cümlemizin bu sefer herkes gibi bizlerde mutluluğu yaşarızzMerhaba Kızlar
Hepinizin tedavileri hayırlı olsun Herkese bol şansİnşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte...
Benim de Nisan ayında dondurulmuş transferim olacak kısmet olursa. Bu 2. tedavim. İlk tedaviden 3 denemem var. Kimyasal gebelik ve 2 Negatif. Allah herkesin yardımcısı olsun
ilk defa duydum o doktoru ve bana çok yakınmış mecidiyeköydeymiş inşallah ilk denemen de tutarMerhabalar kızlar bende bu ay başında doktoruma gittim. Doğum kontrol hapına başlattı 17sinde son hapı içip adet bekleyeceğim adetin 2inci günü gel dedi. Suan evraklari testleri topluypruz yarin spermiogram verecek eşim beraber kan vereceğiz falan. Heyecanlıyım , ilk tüp bebek denemem olacak pcos hastasıyım daha önce 1 tane gebelik geçirdim ama 9uncu haftada kalbi durmuştu ve kurtaj ile sonuçlandı. Istanbulda op.dr. mehmet koç da tedavi oluyorum bu arada
ilki kimyasal olunca ikincilerin tutma şansı daha çokmuş öyle duymuştumBenim de nisan ayında 2. Denemem yapılacak ilki kimyasalla sonuçlandı. Bu sefer yüzümüz gülecek Allahın izniyle
İnşallah canım . Arka arkaya kimyasal yaşayanlar da var . Korkmuyorum değil aslında. Ama tabi nasipte ne varsa o. İnşallah hepimiz hamilelik mesajları atarız bu seferilki kimyasal olunca ikincilerin tutma şansı daha çokmuş öyle duymuştum
Orası doğru ama allah korusun diyelim kötü düşünmeyelimİnşallah canım . Arka arkaya kimyasal yaşayanlar da var . Korkmuyorum değil aslında. Ama tabi nasipte ne varsa o. İnşallah hepimiz hamilelik mesajları atarız bu sefer
O zamana kadar inşallah daha iyiye gider bu durum umarım ben de korkuyorum virüsten ama olanın da önüne geçemeyiz ki . Ertelemek istemiyorumOrası doğru ama allah korusun diyelim kötü düşünmeyelimamin inşallah ama ben korkuyorum ya nisanda başlamaya bu virüs olaylarına valla
İnşallah canım hepimiz içinKızlar bir değişiklik olmazsa bende başlayacağım inşallah nisanda tüp bebeğeŞimdiden heyecanlıyım ,herkes için hayırlısı olur inşallah
Hicbir söylentiye inancım yok canımilki kimyasal olunca ikincilerin tutma şansı daha çokmuş öyle duymuştum
Canım inşallah bu son olur umutsuz olma sen yine de. Zamanı var diyelim o zamana kadar çabalamamız isteniyor demek kiHicbir söylentiye inancım yok canımiki deneme ikisi de kimyasal bence hiç alakası yok. Hatta eşime onu söyledim ilki kimyasal olunca yıkıldık başladık araştırmalara aaa dedik bak ikinci de şans fazla oluyormus. İkinciyi denedik yine ayni. Şimdi üçüncüyu embriyolarim bitsin diye deneyeceğim o kadar isteksiz ve umutsuzum yani
İnsan artık hissizlesiyor canım inanCanım inşallah bu son olur umutsuz olma sen yine de. Zamanı var diyelim o zamana kadar çabalamamız isteniyor demek ki
Doğru tam ramazan başlangıcına denk gelecek düşünmemiştim ben bunuMerhaba kızlar kasim topigiyle bir başladım maşallah topik topik geziyorumbende 3. Denemeyi Nisan sonu Mayıs başı gibi yapacağım hakkımızda hayırlısı olsun. Tek düşüncem ramazan olması
Ben bir tek ona üzülüyorum oruç tutamazsam diyeDoğru tam ramazan başlangıcına denk gelecek düşünmemiştim ben bunu
Psikolojisi çok zor haklısın. Benim de ilki kimyasal oldu. İkinci deneme olacak. Hakkımızda hayırlısıİnsan artık hissizlesiyor canım inanhayırlısı artık
Evet o durum beni de rahatsız etti şuan. Ertelesem baya ara vermiş olacağım onu da istemiyorumBen bir tek ona üzülüyorum oruç tutamazsam diye
Bende o yüzden canım ertelesem hazirana kalacaktı bana uymuyor malesef işle alakalıEvet o durum beni de rahatsız etti şuan. Ertelesem baya ara vermiş olacağım onu da istemiyorum
Haklısın canım niyetimiz kötü değil gene de hayırlısı zaman belli edecekBende o yüzden canım ertelesem hazirana kalacaktı bana uymuyor malesef işle alakalıtutamazsak da rabbim biliyor niyetimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?