- 22 Ocak 2019
- 1.052
- 739
- 73
- Konu Sahibi DemetAkbas
-
Yeter ki şu corona belasından kurtulalım. Bir şekilde bekleriz çünkü durum baya kötüye gidiyor nolcağımız hiç belli değilYaa seni çok iyi anlıyorum benimde 1 ay rahim dinlenecekti bazı sebeplerden 2. Aya sarktı tam tedaviye başladık bugün dedim heralde transfer günümü söylerler.. Tedavim iptal oldu ya3. Ayıda rahim dinlendirmede geçireceğim malesef.. Hayırlısı böyleymiş ne yapalım
Nerdesiniz bilmiyorum ama bende başlayacaktım nisanda ama erteledim 1 sene sürse bile o halde hamile kalıp strese girmek daha zor olucak en iyisi ertelemek benceKızlar benim de tedavim nisan başı başlayacak ama ben çok kararsızım..
Burda karantina verildi zorunlu olmadıkça çıkmıyoruz dışarı.. işe gidiyoruz ve mecburi ihtiyaçlar.. vaka sayısı 1400 lerde..
Çok tedirginim çok kararsızım sizce napayım iptal mi edeyim.. bazı kişiler bu virüsün 1 yıl süreceğini söylüyor kafam Allak bullak yardımcı olun bana nolur? Siz olsanız naparsiniz?
Evet vaka sayısı ve vefat edenlerde çoğalmaya başlıyor daha fazla insana zarar gelmeden biter inşallahYeter ki şu corona belasından kurtulalım. Bir şekilde bekleriz çünkü durum baya kötüye gidiyor nolcağımız hiç belli değil
Nerdesiniz bilmiyorum ama bende başlayacaktım nisanda ama erteledim 1 sene sürse bile o halde hamile kalıp strese girmek daha zor olucak en iyisi ertelemek bence
Canım bende başlayacaktım bıraktım valla nisanda kısmet değilmiş herşeyden önce sağlıkKızlar benim de tedavim nisan başı başlayacak ama ben çok kararsızım..
Burda karantina verildi zorunlu olmadıkça çıkmıyoruz dışarı.. işe gidiyoruz ve mecburi ihtiyaçlar.. vaka sayısı 1400 lerde..
Çok tedirginim çok kararsızım sizce napayım iptal mi edeyim.. bazı kişiler bu virüsün 1 yıl süreceğini söylüyor kafam Allak bullak yardımcı olun bana nolur? Siz olsanız naparsiniz?
Kızlar sizinli koronavirüs yüzünden mi ertelendiYaa sizinde mi öyle oldu2 ay rahim dinlendirdik bugünleri iple çektim tam transfere yaklaştık dedik olana bak. Hadi bakalım birdaha bekle şimdi..
Kızlar ya ne kadar bahtsısız demek istemiyorum ama sanırım öyleyiz yaa.. sen git yıllarca uğraş çaba sarfet tam transfer olucaksın o mükemmel sona kendini hazırla ve tak bi virüs çıksın ortaya ortalığı kasıp kavursun sokaga bile çıkmayın denilsinvallahii hayattaki şansım
Çok doğru düşünmüşsün canım herşerde vardır bir hayır bence böylesi daha hayırlı emin olun herkes içini ferah tutsun benceBende böyle düşünüyordum sonra dedimki RABBİM belkide günü gelmediği için melegimin engelliyor tedaviyi yine negatif olmasın diye...
Yok yok bence şanslıyız ya başlasaydık ya yarım kalsaydı iğnelere devam edemeseydik önceden bildiğimiz durduğumuz daha iyi benceKızlar ya ne kadar bahtsısız demek istemiyorum ama sanırım öyleyiz yaa.. sen git yıllarca uğraş çaba sarfet tam transfer olucaksın o mükemmel sona kendini hazırla ve tak bi virüs çıksın ortaya ortalığı kasıp kavursun sokaga bile çıkmayın denilsinvallahii hayattaki şansım
Evet malesef virüs sebebi ile transfer hazırlığını yarıda kesmek zorunda kaldık. Evet her geçen gün artıyor ama bakalım önümüzdeki haftalarda ne olacak inşallah bir çözüm bulurlar. Eğer doktorum uygun görürse ben nisan adeti ile başlamayı düşünüyorum. Transfere hazırlık yaklaşık 1 ay sürüyor zatenKızlar sizinli koronavirüs yüzünden mi ertelendiama diğer ay daha riskli her geçen gün sayı artıyo
Yumurta büyüten ve opu olacakların tedavisi davam ediyor canım çünkü iğneler yarıda kesilemez maddi manevi zarar olur opu ertelenemez çünkü birsürü yumurta var bunların toplanması lazım. Ama olan ben gibi transfer olacaklara olduYok yok bence şanslıyız ya başlasaydık ya yarım kalsaydı iğnelere devam edemeseydik önceden bildiğimiz durduğumuz daha iyi bence
Yumurta büyüten ve opu olacakların tedavisi davam ediyor canım çünkü iğneler yarıda kesilemez maddi manevi zarar olur opu ertelenemez çünkü birsürü yumurta var bunların toplanması lazım. Ama olan ben gibi transfer olacaklara oldunede olsa embriyo donuk bu yüzden erteledik.. yinede bu durumu dram haline getirmek istemiyorum benim transfer olmamdan daha önemli şeyler var ülkece hatta dünyaca zor bir dönemden geçiyoruz hayırlısı olur inşallah herşeyin
Bence de herkes ara versin burda 3 hafta önce vaka 2 kişiyidi... bugün baktım 1800 lere cıkmış.. allah sonumuzu hayır etsin inşallah..Evet malesef virüs sebebi ile transfer hazırlığını yarıda kesmek zorunda kaldık. Evet her geçen gün artıyor ama bakalım önümüzdeki haftalarda ne olacak inşallah bir çözüm bulurlar. Eğer doktorum uygun görürse ben nisan adeti ile başlamayı düşünüyorum. Transfere hazırlık yaklaşık 1 ay sürüyor zaten
Aleykümselam canım inşallah nisan ayında tedaviye başlayabiliriz bende üzüldüm ama yapacak birşey yok.. Doktorum erteledik deyip kestirip atmadı illede istiyorum deseydim transfer yapardı ama riskleri ihtimalleri anlatınca ortak kararla ne kadar istemesemde ertelemeyi seçtik.. 1 nisanda reglim var fakat o zamana kadar hic sanmıyorum düzeleceğiniCanım selam
Seni takipteyim biliyorsun . Çok üzüldüm umarım nisan ayında bende bu sonuçla karşılaşmam.
Ben ne olursa olsun transfer olmak isterim . Ama olmazsada hayırlısı diyip bekliycez ne yapalım
Sizde dikkat edin kendinize lütfenBence de herkes ara versin burda 3 hafta önce vaka 2 kişiyidi... bugün baktım 1800 lere cıkmış.. allah sonumuzu hayır etsin inşallah..
Aleykümselam canım inşallah nisan ayında tedaviye başlayabiliriz bende üzüldüm ama yapacak birşey yok.. Doktorum erteledik deyip kestirip atmadı illede istiyorum deseydim transfer yapardı ama riskleri ihtimalleri anlatınca ortak kararla ne kadar istemesemde ertelemeyi seçtik.. 1 nisanda reglim var fakat o zamana kadar hic sanmıyorum düzeleceğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?