Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar hadi toplanalım

Selam kuzular, Bende burada heyecanımı paylaşayım sizlerle. Nisan ay’ında itibariyle tedaviye başlıyoruz kısmetse. İnsallah güzel haberler alırız hepbirlikte.

Kızlar benim de tedavim nisan başı başlayacak ama ben çok kararsızım..
Burda karantina verildi zorunlu olmadıkça çıkmıyoruz dışarı.. işe gidiyoruz ve mecburi ihtiyaçlar.. vaka sayısı 1400 lerde..
Çok tedirginim çok kararsızım sizce napayım iptal mi edeyim.. bazı kişiler bu virüsün 1 yıl süreceğini söylüyor kafam Allak bullak yardımcı olun bana nolur? Siz olsanız naparsiniz?

Yeter ki şu corona belasından kurtulalım. Bir şekilde bekleriz çünkü durum baya kötüye gidiyor nolcağımız hiç belli değil

Nerdesiniz bilmiyorum ama bende başlayacaktım nisanda ama erteledim 1 sene sürse bile o halde hamile kalıp strese girmek daha zor olucak en iyisi ertelemek bence

Nerdesiniz bilmiyorum ama bende başlayacaktım nisanda ama erteledim 1 sene sürse bile o halde hamile kalıp strese girmek daha zor olucak en iyisi ertelemek bence

Yurt dışında yaşıyorum... hemşire hasta değilseniz başlaya bilirsiniz dedi kafam çok karışık... burda vaka 1800 lerde...

Canım bende başlayacaktım bıraktım valla nisanda kısmet değilmiş herşeyden önce sağlık
Inşallah su virüs durumlarını anlatırız

Kızlar ya ne kadar bahtsısız demek istemiyorum ama sanırım öyleyiz yaa.. sen git yıllarca uğraş çaba sarfet tam transfer olucaksın o mükemmel sona kendini hazırla ve tak bi virüs çıksın ortaya ortalığı kasıp kavursun sokaga bile çıkmayın denilsin vallahii hayattaki şansım

Bende böyle düşünüyordum sonra dedimki RABBİM belkide günü gelmediği için melegimin engelliyor tedaviyi yine negatif olmasın diye...

Bende böyle düşünüyordum sonra dedimki RABBİM belkide günü gelmediği için melegimin engelliyor tedaviyi yine negatif olmasın diye...
Çok doğru düşünmüşsün canım herşerde vardır bir hayır bence böylesi daha hayırlı emin olun herkes içini ferah tutsun bence

Yok yok bence şanslıyız ya başlasaydık ya yarım kalsaydı iğnelere devam edemeseydik önceden bildiğimiz durduğumuz daha iyi bence

Kızlar sizinli koronavirüs yüzünden mi ertelendi ama diğer ay daha riskli her geçen gün sayı artıyo
Evet malesef virüs sebebi ile transfer hazırlığını yarıda kesmek zorunda kaldık. Evet her geçen gün artıyor ama bakalım önümüzdeki haftalarda ne olacak inşallah bir çözüm bulurlar. Eğer doktorum uygun görürse ben nisan adeti ile başlamayı düşünüyorum. Transfere hazırlık yaklaşık 1 ay sürüyor zaten

Yok yok bence şanslıyız ya başlasaydık ya yarım kalsaydı iğnelere devam edemeseydik önceden bildiğimiz durduğumuz daha iyi bence
Yumurta büyüten ve opu olacakların tedavisi davam ediyor canım çünkü iğneler yarıda kesilemez maddi manevi zarar olur opu ertelenemez çünkü birsürü yumurta var bunların toplanması lazım. Ama olan ben gibi transfer olacaklara oldu nede olsa embriyo donuk bu yüzden erteledik.. yinede bu durumu dram haline getirmek istemiyorum benim transfer olmamdan daha önemli şeyler var ülkece hatta dünyaca zor bir dönemden geçiyoruz hayırlısı olur inşallah herşeyin

Canım selam
Seni takipteyim biliyorsun . Çok üzüldüm umarım nisan ayında bende bu sonuçla karşılaşmam.
Ben ne olursa olsun transfer olmak isterim . Ama olmazsada hayırlısı diyip bekliycez ne yapalım

Bence de herkes ara versin burda 3 hafta önce vaka 2 kişiyidi... bugün baktım 1800 lere cıkmış.. allah sonumuzu hayır etsin inşallah..

Canım selam
Seni takipteyim biliyorsun . Çok üzüldüm umarım nisan ayında bende bu sonuçla karşılaşmam.
Ben ne olursa olsun transfer olmak isterim . Ama olmazsada hayırlısı diyip bekliycez ne yapalım
Aleykümselam canım inşallah nisan ayında tedaviye başlayabiliriz bende üzüldüm ama yapacak birşey yok.. Doktorum erteledik deyip kestirip atmadı illede istiyorum deseydim transfer yapardı ama riskleri ihtimalleri anlatınca ortak kararla ne kadar istemesemde ertelemeyi seçtik.. 1 nisanda reglim var fakat o zamana kadar hic sanmıyorum düzeleceğini

Kızlar merhaba biz de nisan ayında tüp bebeğe başlayacağız insallah bugün eşimin testi eskisinden daha kötü çıkınca doktorumuz tüp bebek yaptırmamızı söyledi nasıl bir süreç hiç bilgim yok ve korkuyorum

Allah yardımcımız olsun . Benimle aynı regl tarihin. Ben vazgeçmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…