- 9 Mayıs 2018
- 1.161
- 941
- 123
- 33
- Konu Sahibi DemetAkbas
-
Bizim iş yeri çok yoğun ve haziran itibarıyla yıllık izin başlayacak. Bu yüzden işim sıkıntı. Bende mecbur nisanın son haftası 2.deneme için başlicam. Heralde Hastaneye git gel kan ver derken 10 günüm gider. Zaten toplama sonrası embriyo dondurulacakEvet o durum beni de rahatsız etti şuan. Ertelesem baya ara vermiş olacağım onu da istemiyorum
En baştan mı başlanacak senin. Benim dondurulmuş var sadece transferim olacak aksilik çıkmazsa. 3 gün rapor alır dinlenirim sonra devam. Bizim yıllık iznimizde olmayacak galiba. 2 haftalık tatile çıktık virüs sebebiyle. Yıllık iznimizden gidecek büyük ihtimal bu.Bizim iş yeri çok yoğun ve haziran itibarıyla yıllık izin başlayacak. Bu yüzden işim sıkıntı. Bende mecbur nisanın son haftası 2.deneme için başlicam. Heralde Hastaneye git gel kan ver derken 10 günüm gider. Zaten toplama sonrası embriyo dondurulacak
Malesef dondurulmuşum yok. Zaten sağlıkçıyım yıllık iznde yanmaz şu an izin yok bize.En baştan mı başlanacak senin. Benim dondurulmuş var sadece transferim olacak aksilik çıkmazsa. 3 gün rapor alır dinlenirim sonra devam. Bizim yıllık iznimizde olmayacak galiba. 2 haftalık tatile çıktık virüs sebebiyle. Yıllık iznimizden gidecek büyük ihtimal bu.
Nasıl ya öyle şey mi olur sana anlatmadı mi klinik sürekli kullanman gerektigini bence senin bir suçun yok canım tamamen onlarla alakalı. Hayırlısı olsun her serde bir hayr vardır öyle düşünKizlar benim normalde mart ayindaydi hatta bugun dr transfer gununu ogrenmeye gitmistim ilac bitince almak gerekiyormus ben bunu dusunumeedim ilac bitince biraktim dr da iptal etti bu ayi cope attik dedi ;( benim salakligim yuzune bu ay iptal olduu o kadar ay bosu bosuna igrastim yaniii ;(cok uzgunum
Hayırlısı olsun üzülme canım vardır bir hayır. Şu virüs yüzünden hastanelere gidesim gelmiyordu benim de ertelendi iyi oldu sen de böyle düşün kuzum sıkma canınıKizlar benim normalde mart ayindaydi hatta bugun dr transfer gununu ogrenmeye gitmistim ilac bitince almak gerekiyormus ben bunu dusunumeedim ilac bitince biraktim dr da iptal etti bu ayi cope attik dedi ;( benim salakligim yuzune bu ay iptal olduu o kadar ay bosu bosuna igrastim yaniii ;(cok uzgunum
Benim yuzumden dr bile guzel giden herseyi bozfun defi diger ay nasil bi tedavi uyguluycam onu bile bilmiyom dediHayırlısı olsun üzülme canım vardır bir hayır. Şu virüs yüzünden hastanelere gidesim gelmiyordu benim de ertelendi iyi oldu sen de böyle düşün kuzum sıkma canını
Canim bnm salakligim onlrda sirun yok. Ilac bitti pazar tatil diye pazartesi kontroldu bende c.tesi ilc bitince almadim tatil dye cgrmiyo sandim.. beynim durmus aklima dahi gelmedi kullnnmam grektiginiNasıl ya öyle şey mi olur sana anlatmadı mi klinik sürekli kullanman gerektigini bence senin bir suçun yok canım tamamen onlarla alakalı. Hayırlısı olsun her serde bir hayr vardır öyle düşün
Seninde mi ertelendi kiz senle ayni gidiyoruz biz..Hayırlısı olsun üzülme canım vardır bir hayır. Şu virüs yüzünden hastanelere gidesim gelmiyordu benim de ertelendi iyi oldu sen de böyle düşün kuzum sıkma canını
Canım ama bu konuda hemşirenin seni özellikle uyarması gerekirdi. Ben bu konuda mesela defalarca uyarıldım. İlça bitince yeni al devam et ara verme. Hatta aynı saatlerde kullan ilaçlarını . İyi dinle anlatacaklarım önemli diye beni sıkı sıkı tembih edip anlattılar hep. Hatta opudan sonra anestezi kafasıyla dinlesem de unuturum diye eşim ses kaydı almış hemşire anlatırken. Nitekim de düşündüğümüz gibi oldu unuttum ben anlatıları. Ses kaydını açıp dinledik bi daha. Sen ilacın önemini anlamış olsan bu hatayı yapmazdın canım. İlacın önemini sana anlatmak da merkezin işi bence. Biz bu işin içine doğmadık ki başımıza geldi yaşıyoruz. Neyse her şeyde vardır bi hayır canını sıkma. Belki bu şekilde daha hayırlı olur senin için. Rabbim doğru kapılar açsın önüneKizlar benim normalde mart ayindaydi hatta bugun dr transfer gununu ogrenmeye gitmistim ilac bitince almak gerekiyormus ben bunu dusunumeedim ilac bitince biraktim dr da iptal etti bu ayi cope attik dedi ;( benim salakligim yuzune bu ay iptal olduu o kadar ay bosu bosuna igrastim yaniii ;(cok uzgunum
Yaa demekki boyle olmasi gerekiyormus ne diyelim elimden bisi gelmiyoo ama yikildim bi ayim cope gitti beni sizler daha iyi anlarsiniz aman nolucak 1 ay daha gecer ama o kadar caba ilac ve hersey copCanım ama bu konuda hemşirenin seni özellikle uyarması gerekirdi. Ben bu konuda mesela defalarca uyarıldım. İlça bitince yeni al devam et ara verme. Hatta aynı saatlerde kullan ilaçlarını . İyi dinle anlatacaklarım önemli diye beni sıkı sıkı tembih edip anlattılar hep. Hatta opudan sonra anestezi kafasıyla dinlesem de unuturum diye eşim ses kaydı almış hemşire anlatırken. Nitekim de düşündüğümüz gibi oldu unuttum ben anlatıları. Ses kaydını açıp dinledik bi daha. Sen ilacın önemini anlamış olsan bu hatayı yapmazdın canım. İlacın önemini sana anlatmak da merkezin işi bence. Biz bu işin içine doğmadık ki başımıza geldi yaşıyoruz. Neyse her şeyde vardır bi hayır canını sıkma. Belki bu şekilde daha hayırlı olur senin için. Rabbim doğru kapılar açsın önüne
Geçmiş olsun üzüldüm adına valla ama herşerde vardır bir hayır diyelim ne diyelim şey sorucam hangi ilaç o bitipte alamadığın ?Kizlar benim normalde mart ayindaydi hatta bugun dr transfer gununu ogrenmeye gitmistim ilac bitince almak gerekiyormus ben bunu dusunumeedim ilac bitince biraktim dr da iptal etti bu ayi cope attik dedi ;( benim salakligim yuzune bu ay iptal olduu o kadar ay bosu bosuna igrastim yaniii ;(cok uzgunum
Estofem.. ya sadece 1 gun almadim o da ilac bitti bende bittiten sonra cagirdi sandimGeçmiş olsun üzüldüm adına valla ama herşerde vardır bir hayır diyelim ne diyelim şey sorucam hangi ilaç o bitipte alamadığın ?
Açıkçası şaşırdım canım bir tane içmeme ile iptal mi oluyor.Benim yuzumden dr bile guzel giden herseyi bozfun defi diger ay nasil bi tedavi uyguluycam onu bile bilmiyom dedi
1 gun icmedigim icin.. bende sasirdim riske atamam dedi ostorjen dengen bi anda asagi indi dedi oluru yok mu dedim istersen yaparim ama olmasginda da buna baglamak istemem dedi ee tabii bende riske atamam kiAçıkçası şaşırdım canım bir tane içmeme ile iptal mi oluyor.
Evet Canım benim de ertelendi Nisan ayında yapılacak transfer . Yine aynı olduk maalesef vardır bir hayır diyoruz o ay bu ay değilmiş boşuboşuna kendini yıpratma sakın olacağı varmış.Seninde mi ertelendi kiz senle ayni gidiyoruz biz..
çok üzüldüm yaa kendini o kadar hazırla et ama sonra ufacık bir hata yüzünden iptal olması kötü olmuş... ama sıkma canını herşerde hayır vardır belki o zaman tutmicaktı o yüzden allah sana unutturdu bişeyi engelledi bilemezsin ki bu sefer hayırlısı olur inşallahEstofem.. ya sadece 1 gun almadim o da ilac bitti bende bittiten sonra cagirdi sandim
Meger ilaca devam etmeliymisim.. yaa inanki saskinim aklima gelmiycek bir sey inanamiyorum
Kendimee
Bu kadar saçma bi nedenle olduğu için sinir oldum.. yanii hep bişi çıkıyoo anlamıyorum..Evet Canım benim de ertelendi Nisan ayında yapılacak transfer . Yine aynı olduk maalesef vardır bir hayır diyoruz o ay bu ay değilmiş boşuboşuna kendini yıpratma sakın olacağı varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?