kızlarrr gittim geldim ve sonuç fena
yumurta oluşmuştuya geçende aynı boyutta duruyo kıpırdamamış bile hiç büyüme yok iğne vaktide geçti artık diye dr bu ayda iptal dedii(
adet ol gel bu sefer günde 2 kere vuruncan dedi
kızlarrr gittim geldim ve sonuç fena
yumurta oluşmuştuya geçende aynı boyutta duruyo kıpırdamamış bile hiç büyüme yok iğne vaktide geçti artık diye dr bu ayda iptal dedii(
Elfkayacım incir kürü nasıl yapıyorsun canım. Bende yapim gerçi yumurtlama sorunu yok ama fazlası göz çıkarmaz. Benimde 3. aşılam çünkü buda tutmayabilir.
yok cnm pek üzülmedim geçti ne yapalım çok saolüzülme tatlım ya(biliyorum desemde demesemde üzülüyorsun)....bak bi dahaki ay 2 tane vurulursun iğnelerini daha güzel gelişir yumosların .ne kadar iyi gelişirse ihtimalde yüksek olur....
öyle cnm kısmet değilmiş demekki psikolojim bi ara eşimle alakalı işte bozuldu geçende sonra iyiyiydim ama kısmet yaa :sinifsinif:Canım ya kısmet değilmiş. herşeyde vardır bir hayır. Sıkma canını Psikolojinin kötü olmasıda belki etkiliyordur.
saol cnm öyle hayırlısıhayırlısı olsun canım. pes etmek yok.
çok saol cnm olur sıkmam kendimi üzüldüm evet ama napim rahatım şimdi biraz daha byda geçicekcanım benim hayırlısı olsun üzülme hersey olacağına varıyor belli olmaz aşılama olmuyorsa bundada bi hayır vardır bak canım ben yaptırdım tutmadı herzmankinden çok üzüldüm belki bi dahaki ay yaprtırırsın olur bu ay hersey yolunda gidipte olmayabilirdi zme canını tamam mı canım :teselli:
incirmi bi deniyim hep deniycem dedim boşverdim dur bu sefer deneyim araştırıyım burdada çok bölümde var çok saol cnmiklim canım şu incir kürünü hiç denedinmi yumurta sayısını çoğaltıp çatlatmaya yardımcı oluyor hazır bu ay boşken bence onu dene internetten bak hemen büyük ihtimal işe yarayacak canım benim eşimde sperm sayısı azdı keçiboynuzu kürüyle 15 milyondan 45 milyona çıktı 3 ay sürekli yapıp içirdim inciride yapıyorum şu an bak her ay tek yumurta oluyordu bu ay 3 tane olmuş hemde büyüyor sen vakit kaybetmeden bak canım bi ona hemende başla
Evet kesinlikle dene canım. Bana doktorumda bahsetmişti ama ben yapmamıştım
heh yaptımmm sağol canım
Yumurta çatlatıcı ve kolay hamile kalma
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,
2x21U+7A
U; 21 gün uygulanır
A; 7 gün ara verilir
şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.
canım netten kopyalayıp yapıştırdım burdakinin aynısı ok. alkisalkisalkis
Çok sağol canım. Ama günlük yapma kısmı biraz zor zaten çalışıyorum birde onunla hergün nasıl ugraşağım yaaa
canım çok saol
ama inciein kilosu pahalı bee bide günde 15 tane ohaoldumsmile
ay güleyim bariii :roflol: :roflol: :roflol:
kız pahalı tabi hepimiz yapacaksak incir kürünü altın günü gibi yapak heray birine üç beş kilo incir alak olmammı :roflol:
Araştırmalara Gore, Arı Sütü ve Polenle Hamillelik şansı 300 dolaylarında artar yüzde.kızlarrr gittim geldim ve sonuç fena
Çok iyi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ay bir güldüm ofiste bana baktı herkez :)
hep ağlayacazmı canım yana döne. birazda gülek :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?