koca kkda tekmiyim yoksa bilmiyorumkismile
tek değilsin ben de burdayım.bende 1 nisanda 3,aşılamamı yaptırdım.anlayacağın şu günlerde belli olacak durumum.daha hastalanmadım.test yaptırmak hiç istemiyorum.artık çok yoruldum.allahım inşallah bu sefer olmuştur diye dua ediyorum.
bende bu ay ilk aşılamamı yaptıracağım.Bende 3.5 yıldır özlem çekiyorum.Allahın izniyle olacağına inanıyorum.15-16sı gibi olacak aşılama.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
canım bende 2ciye başladım dün ilk iğnemi yatm ilki 26 martta yapıldı malesef olmadı.hayrlısı inş bu kez olur.
kızlar mrb aslında ben daha aşılama yaptırmıcam. ben de 5 ay önce 7 aylık bebeğimi kaybettim erken doğumla. bu ay ilk kez denemeye başladım kendim deniyorum. ayın 24ü gibi bekliyorum bakalım uamrım adet olmam ama eğer olursam bende doktora gidiem ve doktorum uygun görürse aşılama isticem. belki çok beklemeden bebeğim gelir diye. çünkü öyle farklı bi durumdayım ki bian önce kaldığım yerden devam etmek istiyorum. insan kaybettiğine bian önce tekrar sahip olmak istiyo. gerçi aşılamada da kesin sonuç yok ama amacım şansımı artırmak. neden birz da böle düşündüm benim birz yumutlama tembelliğim vardı ama 3 ay yumurta takibi olmuştum ama bebişim kendiliğinden gelmişti ama nasip olmadı işte.
ben aşılamanın ne olduğunu biliyorum ama en azından aşamalarınızı yazarsanız.
kaçıncı gün yumurtalarınız kaç mm?
kaç yumurtanız oldu?
nasıl oldu işlem vs. gibi.
bilgi edinmiş oluruz.
uamrım herkesin sonuçalrı olumlu olur.
bu arada aşılama tarihleriniz ve test gününüz ve kaçıncı aşılamanız olduğua dair bir liste yapsanız takip etmek daha kolay olur.
kızlar mrb aslında ben daha aşılama yaptırmıcam. ben de 5 ay önce 7 aylık bebeğimi kaybettim erken doğumla. bu ay ilk kez denemeye başladım kendim deniyorum. ayın 24ü gibi bekliyorum bakalım uamrım adet olmam ama eğer olursam bende doktora gidiem ve doktorum uygun görürse aşılama isticem. belki çok beklemeden bebeğim gelir diye. çünkü öyle farklı bi durumdayım ki bian önce kaldığım yerden devam etmek istiyorum. insan kaybettiğine bian önce tekrar sahip olmak istiyo. gerçi aşılamada da kesin sonuç yok ama amacım şansımı artırmak. neden birz da böle düşündüm benim birz yumutlama tembelliğim vardı ama 3 ay yumurta takibi olmuştum ama bebişim kendiliğinden gelmişti ama nasip olmadı işte.
ben aşılamanın ne olduğunu biliyorum ama en azından aşamalarınızı yazarsanız.
kaçıncı gün yumurtalarınız kaç mm?
kaç yumurtanız oldu?
nasıl oldu işlem vs. gibi.
bilgi edinmiş oluruz.
uamrım herkesin sonuçalrı olumlu olur.
bu arada aşılama tarihleriniz ve test gününüz ve kaçıncı aşılamanız olduğua dair bir liste yapsanız takip etmek daha kolay olur.
kızlar ben yarın dr gidiyorum kısmetse yarından sonra aşılama için iğnelere başlıyorum inşallah
hadi bakalım senin için hayırlı olsun.rabbim kucağını doldurur inşallah.
bugün gerçekleşecek aşılama.İnşallah rabbim isteyen herkese hayırlı evletlar versin.Güzel haberlerimizi paylaşalım arkadaşlar.iklim hakkımızda hayırlısı olsun canım.müjdeleri bekliyorum
iklim cim merhaba canım inş herşey yolunda gider inş bebeğine kavuşursun bende haziranda başlıcam aşılamaya inş ilkinde tutar allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?