- Konu Sahibi Minikkk001
bugün yapmadım test, cuma yapmyı planlıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün yapmadım test, cuma yapmyı planlıyorum
Ayy hadi inşallah, dua edelim yükselsin diye, iki hafta olmuşmuyduBugün kan verdim sonuç 0.99. haftaya bi daha baktırn dediler.kızlar yükselir mi
Y Ya hayy ya kayyum merhaba,aşılama mı olmuştu?ne zaman yaptrmıştınız?belirtiler var mı?
evet 2 hafta olmuştuAyy hadi inşallah, dua edelim yükselsin diye, iki hafta olmuşmuydu
özel hastanelerde 1 saat sonra çıkıyor,aile hekimliğinde 1 gün sonrabu betahcg en ucuz ve kolay nerede yaptırılıyor acaba?
sonuç aynı gün çıkıyor mu?
özel hastane 10 tl, aile hekimliği ücretsizYok artık. Alt tarafı bir kan testi.
Aile hekimliğinde daha ucuzdur herhalde.
Arkadaşlar merhaba,
Aşılamamın 5. Günü ,kabızlık var ve ıkınma sonrasında ciddi kasık ağrısı oldu,sıkıntı olur mu?[/QUOTE
Ikınmamaya çalış.kuru kayısı ye sabah aç karnına. bu belirtileri çok dinlememek lazım kullandığımız ilaçlarda yan etki yapıyor.neticede vücudumuza hormon giriyor. çok kafana takma diyecem ama ben kendime söyleyebiliyor muyum?![]()
inşallah yükselir, evde test yaptın mı pekimasal01010 ben yarın tekrar kanda baktırcam yükselmişse umutlanırım sanırım. ne zormuş varya.