- 7 Nisan 2015
- 224
- 169
- 18
- 39
Saol canim 3 asilama 2 tup bebek birincisi tuttu ama gelismedi simdi dondurulmuslarla d enedikHayırlısı olur inşallah canım kaçinci denemen?
Adetin 2.gunu gittim ilaclara basladik 2.hafta yada 2.5 hafta suruyo rahimin durumuna gore oluyokızlar merhaba allahım kucaklarınızı doldursun inşallah dondurulmuş transferini anlatırmısınız ilaçları felan yada adetliyken mi gitmek lazım sağolun şimdiden.
İbşallah bende bu ay dondurulmuslarla deniycem şansımı.15 tane dmdurulmus embiriyom var..olana kadar denerim olmazsada basip diycez artık.inşallah sansda basip olur canımSaol canim 3 asilama 2 tup bebek birincisi tuttu ama gelismedi simdi dondurulmuslarla d enedik
Insallah bu sefer olur ama herseyde vardir bir hayir Sen nerde yaptiriyosunİbşallah bende bu ay dondurulmuslarla deniycem şansımı.15 tane dmdurulmus embiriyom var..olana kadar denerim olmazsada basip diycez artık.inşallah sansda basip olur canım
Medical parkta canım ,sen?Insallah bu sefer olur ama herseyde vardir bir hayir Sen nerde yaptiriyosun
bahceci de memnunum daMedical parkta canım ,sen?
Bende kızımda memoriale gidiyordum şimdi medical parka doktorum oraya geçti çünkü bende dok memnunum çok şükürbahceci de memnunum da
Yok canim ilkinde de vermisti doktor, sen sor istersen doktorunaAcelya senin ilk transferinde ecoraspin verilmismiydi yoksa ilki tutmadigi icin sorun olarak kan pihtilasmasi goruldugu icinmi verildi?
Adetin 2 veya 3. Gunu gidiyorsun bi sorun yoksa ilac veriyo hap yani, kullaniyorusun bi hafta snr tkrr gidiosun kkntrole, rahim kalinligina bakiliyor, endrometrm a yani, sonra transfer gunun belirleniyor ve transfer oluyorsun canimkızlar merhaba allahım kucaklarınızı doldursun inşallah dondurulmuş transferini anlatırmısınız ilaçları felan yada adetliyken mi gitmek lazım sağolun şimdiden.
Sagol canim bnm doktor adetin 18. Gunu olur ddi yani 13 nisan pazartesi ins bi sorun olmazsa
Merhaba kızlar; bende 15 nisanda kısmet olursa dondurulmuş bebeklerimi alacağım.. Bugün kontrol günümdü. Rahim kalınlığım uygun noktaya gelmiş. Şimdi bekliyorum. Ilk seferinde hiç birşeyimi kısıtlamamıştım. Normal hayatıma devam etmiştim. Bu sefer bolca film kiralayıp kitap Alıp en az 5 gün evde hiçbirşey yapmadan yatmayı planlıyorum, siz nasıl geçirmeyi planlıyorsunuz?
Canım sordum ben gerekirse transferden bir gün önce başlıyoruz biz o ilaca dedi. Birde ilişkiyi sordum biz transfere kadar ilişkiyi yasaklamıyoruz dedi. Allahım sen korkularımızdan emineyle bizede artık nasibet beş sene oldu benim evleneli ilk iki ay haricinde hep istedim ilk defa ıvf olacak inşallah artık bende anneliği tatmak istiyorum hayırlısıyla.Yok canim ilkinde de vermisti doktor, sen sor istersen doktoruna
Hayirli olsun canım benim de inşallah cuma transfer im var rahim kalınlığın kaç olmuş benim 9 mm dün muayene oldumBnm transfer tarihi hayirlisiyla 13 nisan
Ben yurt dısından gelicem burada bir ultrason daha bakılacak cuma günü ona göre transfer günüm belli olacak dr bana hemen evine dönebilirsin ucakla 4.5 saat birde hava alanı içinde bazen kapılar uzaga denk geliyor cok yürümek gerekiyor riske atmak istemiyorum transfer sonrası bir hafta sonra ucaga bineyim diyorum ilk üçgün hiç kalkmadan yatayım aslında ibadetlerimi o dönemde aksatmamak istiyorum ama abdest almak namaz kılmak biraz eğilip kalkmak gerektiriyor bilmiyorum ne derece doğru olur. İlk üç gündn sonra ufak tefek hareketler edeyim diyorum şimdilik olanım bu hayırlısı
Hayirli olsun cnm, valla cuma kontrole gidince sorrim artikHayirli olsun canım benim de inşallah cuma transfer im var rahim kalınlığın kaç olmuş benim 9 mm dün muayene oldum
Hayirlisi cnm neden 5 sene beklediniz kiCanım sordum ben gerekirse transferden bir gün önce başlıyoruz biz o ilaca dedi. Birde ilişkiyi sordum biz transfere kadar ilişkiyi yasaklamıyoruz dedi. Allahım sen korkularımızdan emineyle bizede artık nasibet beş sene oldu benim evleneli ilk iki ay haricinde hep istedim ilk defa ıvf olacak inşallah artık bende anneliği tatmak istiyorum hayırlısıyla.
Valla ben ilk seferinde herşeyi yapmıştım ki birçok araştırma aslında normal hayatınıza da devam edin diyor.. Tabii ki belli kısıtlamalarla.. Ama şahsen ben bu sefer dinleneceğim.. Tavsiyem en azından transfer günü hemen dönme. En azından bir gün sonra.. Ama yazdığın gibi imkanın varsa 3 gün dinlen.. İbadetini de oturarak yapabilirsin belki.. Dilerim herşey gönlümüzce olur..
Hayirlisi cnm neden 5 sene beklediniz ki
Ay canim senin hikayende sana has mis herkesin bi hikayesi var inan, gene de gec kalmadin iyiki, insallah allahim senin icin en dogrusunu en hayirlisini nasip eder göbisine bebişini koyar ve kucagina almak nasip olur, bizede ins, tek mi cift mi embriyo konulacak peki canim, hayirlisiNi dile ve dua et allah a, 15 nisan transferin gelecek carsamba yaniAmin canim cok sagol hepimizin insallah allah gonlumuzdekinmuradimizi versin.
Evet cok mantikli ve guzel bir soru aslinda ilk 7. Ayda dr agitmistim hep oyaladilar bir sekilde zaten yurt disinda bu dr isleri cok zor bu ay hormonlara baktilar uc ay sonra ultrason boyle komik bi isleyisleri var zaten esim desen ayri mesele bu tedaviye bile zor ikna ettim bana hala ne acelen var olur diyor delirmemek elde degil bes sene beklemisim ve bana hala ne acelen var diyor neredeyse bosanmaya vardi meselemizde oyle ikna oldu cok dukur bu gune geldik ohss oldugumda hersy bir yana en cokta bunun icin uzulmustum beni transfer icin tekrar gondermez diye transfer oncesi ultrason vs durumlarinda sorun cikarir diye ama cok sukur iyi kotu zorda olsa onlarida atlattim simdi 17 yumurta toplanmasina ragmen sansa bakki iki donmus embriyom var allah yasadigim herseyin en iyi sahidi ne zorluklarla bu asamaya geldim insallah ilk seferde tutar artik ne tedaviye nede esime gucum kalmadi hayirli ve saglikli bi yavruyla benide benim gibi evlat ozlemi duyan herkeside daha fazla imtihan etmesin insallah
Adetin 2 veya 3. Gunu gidiyorsun bi sorun yoksa ilac veriyo hap yani, kullaniyorusun bi hafta snr tkrr gidiosun kkntrole, rahim kalinligina bakiliyor, endrometrm a yani, sonra transfer gunun belirleniyor ve transfer oluyorsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?