- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
Rabbim nssip etsin bu sefer canim,bizde ramazandan sonra gidecez kılar aksilik olmazsa rabbim kucaklarınızı doldursun eşim bir daha test vermiş ne bende ne de onda sorun yok ama olmuyor biz 2. bebek için gidecez allah nasip ederse.
Ammmin canim cumlemize rabbim nasip etsinSlm kizlar yarin istanbula geliyorum insallah haftaya cuma transfer olacak cok heyecanliyim allahim neolur bizimde emeklerimizi bosa cikarma hayirli saglikli evlat nasibet buradakilere ve isteyen herkese amiin.
amin canım benim bir tane var zaten ama sebepsiz nfertilite grubundayız 2.için merkez çağırıyor tekrar hazirana kadar süresi var bakalım.Rabbim nssip etsin bu sefer canim,
Olur ins bizimde 2. Sefer biliyorsun☺amin canım benim bir tane var zaten ama sebepsiz nfertilite grubundayız 2.için merkez çağırıyor tekrar hazirana kadar süresi var bakalım.
Hayirli olsun canim benim transfer gunum 14 nisan sali, rabbim sagsalim alip gelmeyi nasip etsin bze ve cumlemize. Heyecan ve korku var birazSlm kizlar yarin istanbula geliyorum insallah haftaya cuma transfer olacak cok heyecanliyim allahim neolur bizimde emeklerimizi bosa cikarma hayirli saglikli evlat nasibet buradakilere ve isteyen herkese amiin.
Hayirli olsun canim benim transfer gunum 14 nisan sali, rabbim sagsalim alip gelmeyi nasip etsin bze ve cumlemize. Heyecan ve korku var biraz
Kizlar benimde 5.gun embriyosu ve 2 tane transfer yapildi Dr 15.gun test istedi bu sefer bekleyemicem kacinci gun yapsam cikar
Bugun 7. Gunum 2. Denenem 1. Tuttu ama gelismedi dustu korkacak hic bisey yok Sadece beklemek biraz zor transferden sonra iki uc gun yattim tuvalet yemek ihtiyacinda haric kalmadim bide jelim var mecbur 15 dk evin icinde gezindim sonra yavas hareketlerle normal hayatima devam ediyorumKacinci gunundesin allah pozitif sonucu gormeyi nasibetsin insallah nasil gecirdin transfer sonrani neler yaptin ilk denemenizmi sizinde bize anlatirmisin benim transferim insallah haftaya cuma olacak heyecanliyim korkuyorum bir cok duyguyu ayni anda yasiyorum. Ben transfer sonrasi bir hafta on gun duymustum ama bilemedim simdi nasil ve ne zaman yapsak
Insallah bu seferde tutar ve gelir ve saglikli kucagina alirsin allah bizimde isteyen herkesinde muradini versin insallah peki ilk ucgun tamamen boylu boyunca yatmakmi lazim yoksa oturmak yeterlimi egilip kalmamak hareket etmemek miBugun 7. Gunum 2. Denenem 1. Tuttu ama gelismedi dustu korkacak hic bisey yok Sadece beklemek biraz zor transferden sonra iki uc gun yattim tuvalet yemek ihtiyacinda haric kalmadim bide jelim var mecbur 15 dk evin icinde gezindim sonra yavas hareketlerle normal hayatima devam ediyorum
Canim ben otururak uzanarak arada bir evin icinde geziniyodum surekli yatmak iyi degil sadece egilip dogrulurken et ilk uc gun sonrasi Allah à kalmisInsallah bu seferde tutar ve gelir ve saglikli kucagina alirsin allah bizimde isteyen herkesinde muradini versin insallah peki ilk ucgun tamamen boylu boyunca yatmakmi lazim yoksa oturmak yeterlimi egilip kalmamak hareket etmemek mi
Ilah:)) amin insalkh canim. Testi on ikinci yapin ddler bize gecen sefer. Tek mi cjft mi bilmiyoruz transfer gunu konusacaz ama sanirim cift Allahin izniyle..bnm ilk bebis olCak cocugum yok canim.Amin canim hepimize hayirli olsun sen benden uc gun oncesin bu arada benimki besinci gun embriyosu kac gun sonra test yapabiliyoruz acaba. Senin ilk bebismi olacak transferden sonra neler yapmaya karar verdin.tek embriyomu transfer olacaksin aaa bende cok heyecanliyim turkiyeye gelmenin heyecani bebek heyecani yarin geliyoruz valiz hazirlamam lazim oturmus dizi seyrediyorum
Aa hayirli olsun canm bnm, insallh bu sefer anneligi tatamayi bebisi buyutmeyi rabbim sana ve tum surectekilere nasip eder insalllh cnmm. Kaldi onbir gunKizlar benimde 5.gun embriyosu ve 2 tane transfer yapildi Dr 15.gun test istedi bu sefer bekleyemicem kacinci gun yapsam cikar
Hadi hayirlisi benim de yok 9 senedir bekliyorumIlah:)) amin insalkh canim. Testi on ikinci yapin ddler bize gecen sefer. Tek mi cjft mi bilmiyoruz transfer gunu konusacaz ama sanirim cift Allahin izniyle..bnm ilk bebis olCak cocugum yok canim.
Amin canim Rabbim bu zor sinavi hayirlisiyla gecmemizi nasip etsinAa hayirli olsun canm bnm, insallh bu sefer anneligi tatamayi bebisi buyutmeyi rabbim sana ve tum surectekilere nasip eder insalllh cnmm. Kaldi onbir gun
Ilah:)) amin insalkh canim. Testi on ikinci yapin ddler bize gecen sefer. Tek mi cjft mi bilmiyoruz transfer gunu konusacaz ama sanirim cift Allahin izniyle..bnm ilk bebis olCak cocugum yok canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?