- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
Hayirli olsun tedavin canim. Rabbim hayirli evlTlar versin. Bize progeztan fitil verildi igne degl, bide rahim kalinlasmasi icin nar suyu ve ananas iyidir diyirdu arkadslar. Hic denedin mi gecn sefer canimKızlar mrb bende 7 seneye girdim evliligimde 3 negatif asılamam 1 negatif tup bebegim var 1 sene ara verdim simdi dondurmuslarla tedaviye basladım carsamba gunu medical parkta transferim var benim problemim rahim duvarım kalınlasmıyo cumartesi ölctü dr en kalın yeri 6.1 mm di dualarunızda benide unutmayın kızlar bide dün progestan igneye basladım hic oturup yürüyemiyorum sizde de var mı bu sorun
Nar suyunu cok ictim canım hic fayda etmedi yaaaHayirli olsun tedavin canim. Rabbim hayirli evlTlar versin. Bize progeztan fitil verildi igne degl, bide rahim kalinlasmasi icin nar suyu ve ananas iyidir diyirdu arkadslar. Hic denedin mi gecn sefer canim
elsal nerelerdesin bnm dun transderim oldu test tarihim27 nisan canim
Amin inns canim bnm, teansfer guzel gecti cok sukur canm, transfrden sonra dinlendim, kabizlik icin surup killaniyorum sabah aksam, bise sabah ac karnina iki uc kuru kayisiyi bi bardak suyla iciyorm, cok iui geliyo, istedigimi yiyorum bu sefer kabizlik korkusu cekmeden, cok tuzlu baharatlilardan uzak durmak lazim, bol su iciyorum arada kalkip biraz evde geziniyorum, ama doktor bana progestn igne yazmis hergun vurulmam icin dun ilkini vurdum of canima okuyor, yagli oldugundan, onun haricinde bi problem yok rabbime sukur, bi de coknuykum var aceyipMrb canim bende istanbula geldim pazar muayene oldum cumartesi gunu kanamam oldu cok moralim bozulmustu ama dr kan tahlilindede bi sorun gormedi cama gunu transferin var dedi bakalim simdiden heyecan sardi beni. Senin transferin nasildi nasil gecti ne hissediyorsun anlatsana biraz nasil bir duygu simdi neler yapiyorsun ben iki gundur ananas yemeye basladim tutunmasina yardimci oluyormus ya bilmiyorum transferden once baslamak ne derece dogru ama basladim iste rabbim kucaklarimizi bos birakmasin canim cumlemizin
canım inşallah su gibi geçsin zaman.. sağlıkla al meleğini..Acelyacicegi canim hormonal birseymis o kanama ama gecti cok sukur.bugun saat 5-6 gibi transferim var cok heyecanliyim lutfen benim icin dua edin rabbim bizleri daha fazla bekletmesin insallah
Insllh cnm aminm hade hayirli git al gel bebisiniAcelyacicegi canim hormonal birseymis o kanama ama gecti cok sukur.bugun saat 5-6 gibi transferim var cok heyecanliyim lutfen benim icin dua edin rabbim bizleri daha fazla bekletmesin insallah
Hayirli olur insĺh canim kacinci deneme ? Sebeb neyBenimde Salı günü transferim olacak sabırsızlıkla bekliyorum
Isim /// yas /// deneme /// baslma /// transfer /// test tarihi /// sonuc
Elsal /// ..... /// 1. /// /// 17 nisan /// 29 nisan ///
Acelyacicegi// 24 /// 2. /// 28 mart/// 14 nisan /// 27 nisan ///
Tusemim/// /// 2. /// 29 mart /// 15 nisan /// 27 nisan ///
Canım bnm transferm iptal oldu yazmıstım sanıyorum ama tam net hatırlamıyorum da rabbim isteyen herkese vrrsin çok zor
Canımm inşallah bebişlerin sıkıca tutunöuştur hiç korkma rahat ol bide ben okumustum kızlardada oluyodu bu bacak ağrısı iyiye alamet canımCanim benim test tarihime 26 nisan dediler...
Tusemim Amin canim hepimize insallahBenimde transferim iptal olmustu subat ayinda. Dunde transferim oldu.cok kolaydi ama sabaha kadar bacak agrisindan uyuyamadim transfer olanlar sizdede oldumu?
Canımm inşallah bebişlerin sıkıca tutunöuştur hiç korkma rahat ol bide ben okumustum kızlardada oluyodu bu bacak ağrısı iyiye alamet canım
elsal senin test neden 26 nisan? Yani 9. Gun mu git yap ddler. Bide transferin hayirli ugurlu olsun canim. Rabbim kucagina bebislerini almayi nasip etsin bu sefer tabi bizimde
Ama bnmde 26 nisan canim, pazar gunune denk geldigi icin pazartesi gidecem teste ins, bnm sali gunu yani ayin 14 de oldu, seninki 17 cuma gunu oldu, halla hala. Demek erken yaptiriyor sizin merkez canim, neyse insallah tutunurlar bebislerimiz annesi, sen o zamn gör bizi, e canim nasil gecti ilk günunTusemim bu ne guzel haber canim insallah oyledir hepimizinki simsiki tutunur benim tek embriyo transferi oldu senin kacinci gun bugun neler yapiyorsun evde hic disari cikiyormusun?
Acelya cicegi canim bana verilen kagitta 26 nisan diyor bende 26 sinin sabahi evime donuyorum o nedenle sordum 25 indede yaptirabilirsiniz dediler onun icin insallah testimi 25 nisanda yapicam teyzeleri rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayida gostersin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?