Nisan ayinda dugunum var ve mobilyalarim geldi.yorumlarinizi bekliyorum kizlar☺

Çok güzelmiş güle güle kullanın :)

Renkler harika, modellerde çok güzel; abartısız ve hoş. :)

Güle güle, hayırlı, sağlıklı bir şekilde oturun sevdiklerinizle. :)

modern ve şik tam benim tarzim.begendim.gule gule kullanin...

Çok güzelmiş güle güle kullanın :)

Hepsi çok guzel gule gule kullan inşallah
çok çok teşekkür ederim kızlar beğenmenize çok sevindim.

Canım sadelikten hoşlanıyorsun sanırım ben hoşlanmadığım halde beğendim eminim harika süsler ve objelerle renklendirirsn yerleştikten sonraki halinide atmayı unutma

Gayet güzel yatağın ince geldi biraz..sonra benim gibi değiştirmek zorunda kalirsin

Güle güle otur
neden değiştirmek zorunda kaldınız. ince kullanışlı olmuyor mu ? ben de ince düşünüyorum çünkü de

aa sağol canım tecrüben işime yarayacak mutlaka. çünkü daha zarif durduğu için ince düşünüyordum . tabi rahatlık daha önemli bu noktada.

Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar.düğünüm bu pazar .aşırı heyecanlıyım =)=)

Ev hep beyaz. Hastane gibi. Biraz renk katmalısın. Koltukların rengi ve görünümü harika. Güle güle otur.

Güle güle kullanın. benim koltuklarım da noble serisi,benimkiler nubuk kumaş kahve tonu.çok beğenerek aldım gerçekten. huzurlu günlerde kullanmak nasip olsun inşallah

koltuklarımız aynıymış canım, çok güzel zevkli seçimler olmuş güle güle kullanın bizde başta senin yatak odanın aynısını alıyorduk sonradan fikir değiştirdik, oda çok güzel bir takım, köşe koltuğa söylenecek bir şey yok zaten bayılıyorum o tür modellere. sade, zarif ve şık olmuş bence tam olması gerektiği gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…