- 16 Şubat 2016
- 383
- 13.407
- 188
Renkler harika, modellerde çok güzel; abartısız ve hoş. :)
Güle güle, hayırlı, sağlıklı bir şekilde oturun sevdiklerinizle. :)
modern ve şik tam benim tarzim.begendim.gule gule kullanin...
Çok güzelmiş güle güle kullanın :)
çok çok teşekkür ederim kızlar beğenmenize çok sevindim.Hepsi çok guzel gule gule kullan inşallah
iyi günlerde kullan canım cok güzeller:)Oturma odam salon ve yatak odasi takimim bugun geldi .umarim begenirsiniz kizlar.
neden değiştirmek zorunda kaldınız. ince kullanışlı olmuyor mu ? ben de ince düşünüyorum çünkü deGayet güzel yatağın ince geldi biraz..sonra benim gibi değiştirmek zorunda kalirsin
Güle güle otur
Benim yatagim inceydi canim bizim burda yatak odasını erkek tarafı yapar.. Bana soru etmeden almışlar KV kp olacak şahıslar..demirleri batmıştı bellonadandi ama dandik göçtü resmen.. En az eni 25 30 cm olsun yatasta bu yatak güzelneden değiştirmek zorunda kaldınız. ince kullanışlı olmuyor mu ? ben de ince düşünüyorum çünkü de
aa sağol canım tecrüben işime yarayacak mutlaka. çünkü daha zarif durduğu için ince düşünüyordum . tabi rahatlık daha önemli bu noktada.Benim yatagim inceydi canim bizim burda yatak odasını erkek tarafı yapar.. Bana soru etmeden almışlar KV kp olacak şahıslar..demirleri batmıştı bellonadandi ama dandik göçtü resmen.. En az eni 25 30 cm olsun yatasta bu yatak güzel
http://yatasgrup.com.tr/Product/YATAS/SupremeComfort/802/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?