teşekkür ederim canım bende çok beğenerek aldım.şimdide uygun perde arıyorum modern sade yakışabilecek.umarım bulurum istediğim gibi evime yakışacak tarzda.
teşekkür ederim canım.ankarada doğtaştan aldık tüm mobilyalarımızı.32.000 tuttu.belli bir limitin üzerinde diye 3 bin indirim kazandık.29.000 e anlaştık.umarım sende içine sinen gönlüne göre takımlar bulursun.Çok güzel takımlarınız huzurlu oturmak nasip olsun. Nereden ve nekadara aldığınızı öğrenebilir miyim ? bende mobilya arayışındayımda :)
cok teşekkür ederim.resim atabilirmisin canım.çok kararsızım perde ve halıda .renk olarak tam istedigim tonlarda almıssın sende.hayırlı olsun.Hayırlı olsun güle güle aşkla kullanın inşallahKöşe takımımız aynı biz berjer aldık ek olarak lacivert renginde perdeyi de kırık beyaz tül yan fonları somon rengi seçtik diğer detayların hepsini somon ve mavinin tonları yaptım halımı da krem mavi isterseniz resim gönderirim herkes çok ferah olduğunu huzurlu olduğunu söylüyor
tesekkür ederimevinde, eşyalarında çok güzelmiş güle güle oturun
Teşekkür ederim canım şimdi özelden atıyorum en azından görmüş olursun benim evim amerikan muftak ve uzunlamasına sende daha da iyi durabilir yanicok teşekkür ederim.resim atabilirmisin canım.çok kararsızım perde ve halıda .renk olarak tam istedigim tonlarda almıssın sende.hayırlı olsun.
Oturma odam salon ve yatak odasi takimim bugun geldi .umarim begenirsiniz kizlar.
teşekkür ederim canım =)=)Cok zevkli secimler olmus. Özellikle salonun cok güzel olmus. Bi ömür boyu mutluluklar simdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?