Evet geçen ayda femara kullandım çatlatma iğnesi oldum ama ailevi sağlık sorunları sebebiyle değerlendiremedik. kızımda femara +çatlatma iğnesi ile nasip olmuştu 4 yaşında şimdi.Merhabalar ben de bugün gittim ve yarın yani reglimin 3. Günü başlıyorum bana da haftaya Cuma tekrar gel dedi inşaallah güzel sonuçlar alırız daha öncesinde tedavi gördünüz mü
İlk denemede mi başarılı olmuştunuz ben de 2 ay klomen denedim olmadı pkodan şikayetiniz beler ben sanırım her tür belirtisini yaşıyorumEvet geçen ayda femara kullandım çatlatma iğnesi oldum ama ailevi sağlık sorunları sebebiyle değerlendiremedik. kızımda femara +çatlatma iğnesi ile nasip olmuştu 4 yaşında şimdi.
.İlk denemede mi başarılı olmuştunuz ben de 2 ay klomen denedim olmadı pkodan şikayetiniz beler ben sanırım her tür belirtisini yaşıyorum
Merhabalar canım ne yaptınNisan ayında femara kullanarak bebek sahibi olmaya çalışan arkadaşlarla buluşalım. Sonrada aralık ocak anneleri olarak buluşalım :)
03.04.2021 adet tarihim yani bugün adetimin 6. günü. adetin 3. günü femaraya başladım günde 2 kullanıyorum. Salı günü adetin 11. gününde kontrole gideceğim. İnşallah her şey yolunda gider.
Merhabalar canım ne yaptın merak ettimNisan ayında femara kullanarak bebek sahibi olmaya çalışan arkadaşlarla buluşalım. Sonrada aralık ocak anneleri olarak buluşalım :)
03.04.2021 adet tarihim yani bugün adetimin 6. günü. adetin 3. günü femaraya başladım günde 2 kullanıyorum. Salı günü adetin 11. gününde kontrole gideceğim. İnşallah her şey yolunda gider.
Haberlerinizi beklyrzKizlar merhaba 15 nisan femara başladım beş gün sabah akşam içtim kontrole gidicem görelim bakalım
İkisi de aynı tarafta mı acabamerhaba kızlar 12 nisan adetin 5.günü başladım femara içmeye sabah akşam 2 tane 5 gün içtim. 24 nisan 12.gündü ve 2 yumurta var biri 12 mm biri 15 mm bir daha gideceğim. Beklemedeyiz..
biri sağ yumurtalıkta biri sol yumurtalıkta.. acaba büyümeye devam ederler mi meraklardayımİkisi de aynı tarafta mı acaba
Tabi ki devam ediyo büyümeye zaten normal de de en az 14. Gün büyüyo yumurtalar 2 gün sonra 18 mm olur en az o zamanda tam yumurtlama olmuş olur bnce ovulasyon testiyle takipte kalınbiri sağ yumurtalıkta biri sol yumurtalıkta.. acaba büyümeye devam ederler mi meraklardayım
ayyy çok teşekkür ederim nefes oldu yorumunuz bana.. çok gerilmiştim böyle mi kalır diye.. mutlaka gelişmeleri yazacağım buraya..Tabi ki devam ediyo büyümeye zaten normal de de en az 14. Gün büyüyo yumurtalar 2 gün sonra 18 mm olur en az o zamanda tam yumurtlama olmuş olur bnce ovulasyon testiyle takipte kalın
Kendinizi hiç germeyin boşa Bnde çarşamba kontrol e gideceğim Bnde buradan gelişmeleri yazarım isterseniz YouTube dan bir gebenin günlüğündeki yumurtlama masajını da yapın daha çabuk büyür yumurtalarayyy çok teşekkür ederim nefes oldu yorumunuz bana.. çok gerilmiştim böyle mi kalır diye.. mutlaka gelişmeleri yazacağım buraya..
tamamdır hemen bakayım youtube a.. ben de güzel haberlerinizi bekliyorum... dilerim hepimiz güzel haberler veririz..Kendinizi hiç germeyin boşa Bnde çarşamba kontrol e gideceğim Bnde buradan gelişmeleri yazarım isterseniz YouTube dan bir gebenin günlüğündeki yumurtlama masajını da yapın daha çabuk büyür yumurtalar
Amin inşallahtamamdır hemen bakayım youtube a.. ben de güzel haberlerinizi bekliyorum... dilerim hepimiz güzel haberler veririz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?