TOPİĞİN HAYIRLI OLSUN
GELMEDİK KIRMIZIDANÜMİT KESİLMEZ CANIM MART AYINI BİTİRELİM UĞRARIZ TABİ
BOL HAMİLELİ BİR AY DİLİYORUM
hayırlı uğurlu olsun topik cnm bakalım ben bu ayda çalışmayacam büyük ihitmalle bebekten önce göbeğe öncelik verdim yeni sloganım göbek gidecek bebiş gelecek ondan yinede yaz beni 4 nisana...
hayırlı uğurlu olsun topik cnm bakalım ben bu ayda çalışmayacam büyük ihitmalle bebekten önce göbeğe öncelik verdim yeni sloganım göbek gidecek bebiş gelecek ondan yinede yaz beni 4 nisana...
seni öldürürüm :) aldattın beni
topigin hayirli olsun canim
hayırlı olsun canım.. ben de iki tarafta mekik dokurum ayın 25den sonra :) benim günüm mart içinde yanıltmazsa vücudum 27 mart BAT :) sonra devam ederim buraya :) haydi bol bebekli olsun ilk baharımız
Martta olmadı umudumuz nisan... inş. bu ay hayırlı uğurlu olsunda mucizelerimiz gelsin....
merhaba arkadaslar !!!!
ins. yeni topik herkesesans getiriri.
günaydın kızlar oh ne güzel hafta sonu ama hafta içi sabah 7 ye kalkmaya programlandığım için uyuyamadım daha fazla
sağol canım martın sonu demek senin epey varmış inşallah seni sevindirici sonucu mart içinde almış olursun.
Bu ay mucizelerimiz gelecek inşallah miniciik gününü söyle tabloya yazalım tatlım.
Hoş geldin Sinemcim sende gününü söyle tabloya yazalım
benim normalde bugün regl olmam gerekiyordu ama olmadim yani 12 martta olmam gerekiyordu.
dün test yaptim tek ciuzgi cikti ama dadaha adette olmadim beklim ben eger olursam regl yazarim. tarihio mi ok.
birde adet bittikten sonrami sayiliyor ne zaman regl olacagin 28. güne kadar yoksa adetten basladigindan itibaren mi ??
tesekkürler................
tamam canım bikaç gün daha bekle duruma göre yazarız inşallah yazmamıza gerek kalmaz.Adet olduğun günden itibaren başlayacaksın saymaya yani 14 ünde olursan 14 den itibaren sayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?