NİSAN ayında hamile kalacağız inşallah 2011 in en miniklerine hazırmısınız

gravity

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
2.528
653
163
Mart ayında umudu tükenenler ama nisana bomba gibi gireceğiz bebişimize kavuşacağız diyenler haydi toplanalım.

Tablomuzu oluşturmadan önce

Rabbim çocuk isteyen biz kullarına sağlıklı nur topu gibi hayırlı yavrular nasip eyle

alıntıdır (Her şey takdir iledir. Kaderin, iyisi, kötüsü, tatlısı, acısı, hep Allahü teâlâdandır. Kader, Allahü teâlânın, olacak şeyleri ezelde bilmesidir. Kaza, kaderde bulunan şeyleri, zamanı gelince yaratmasıdır.

Çocuk olması veya olmaması da takdire bağlıdır. Allahü teâlâ, takdirine göre sebepler yaratmaktadır. Sebeplere yapıştıktan sonra, yani tıbbi bir engel kalmadıktan sonra eşler dua eder, (Ya Rabbi, çocuk hakkımızda hayırlı ise, bize nasip eyle) derler. Dua kabul olursa çocuk olur. Çocuk olması için tedbir almak ve sebeplere yapışmak lazımdır. Mesela tıbbi yasakları çiğneyip de, suçu kadere yüklemek doğru değildir.

Çocuk istemek normaldir. Ancak her çocuk mutlaka hayırlı olur mu? Çok az da olsa, çocuk bir kimsenin dünya ve ahiret felaketine sebep olabilir. Ne olursa olsun çocuk olmasını değil de, mutlaka hayırlı olanını istemelidir. Hayırsız bir evlat yerine çocuksuzluğu tercih etmelidir! )

GÜNLER|İSİM|İSİM|İSİM|İSİM|İSİM|İSİM|İSİM
1| | | | | | |
2| | | | | | |
3| | | | | | |
4|seb_bosh |sentez | | | | |
5| | | | | | |
6|Alisaa yaş:29 | | | | | |
7| | | | | | |
8| | | | | | |
9|miniciik | | | | | |
10| | | | | | |
11 | | | | | | |
12 | | | | | | |
13| | | | | | |
14|eylul.yn | | | | | |
15| | | | | | |
16| | | | | | |
17| | | | | | |
18| | | | | | |
19| | | | | | |
20| | | | | | |
21| | | | | | |
22| | | | | | |
23| | | | | | |
24| | | | | | |
25| | | | | | |
26| | | | | | |
27| | | | | | |
28| | | | | | |
29| | | | | | |
30| | | | | | |

Son düzenleme:
TOPİĞİN HAYIRLI OLSUN
GELMEDİK KIRMIZIDAN ÜMİT KESİLMEZ CANIM MART AYINI BİTİRELİM UĞRARIZ TABİ
BOL HAMİLELİ BİR AY DİLİYORUM

TOPİĞİN HAYIRLI OLSUN
GELMEDİK KIRMIZIDAN ÜMİT KESİLMEZ CANIM MART AYINI BİTİRELİM UĞRARIZ TABİ
BOL HAMİLELİ BİR AY DİLİYORUM

amin canım hakkımızda hayırlısı bekliyorum demek istemiyorum inşallah mart ayı hamilesi olursun ve tabloya adını yazdırmayıp ziyaretçi olarak uğrarsın

hayırlı uğurlu olsun topik cnm bakalım ben bu ayda çalışmayacam büyük ihitmalle bebekten önce göbeğe öncelik verdim yeni sloganım göbek gidecek bebiş gelecek ondan yinede yaz beni 4 nisana...

gebelik için çalışmalara yeni başlayan arkadaşlar destekleyici bitkisel kürler bulunmaktadır.Tecrübeli arkadaşlar burada onları da paylaşalım. Mesela keçi boynuzu kürü eşlerinize içirdiğinizde eşin sperm gücünü ve sayısını artırır.Ben iki bardak klorsuz suyun içine 4-5 tane keçi boynuzu kırıp kaynatıyorum ama düzenli uygulamadım malesef.

hayırlı uğurlu olsun topik cnm bakalım ben bu ayda çalışmayacam büyük ihitmalle bebekten önce göbeğe öncelik verdim yeni sloganım göbek gidecek bebiş gelecek ondan yinede yaz beni 4 nisana...

tamam canım yazıyorum nisana tatlım göbüşü de erit bebişi de yap

PKO, erken menepoz ve miyomlara karşı soğan kürü
Soğan kürü yumurtların çatlamasını da kolaylaştırıyor.Kullanılmaya başlanan günleri tam bilmiyorum ama bence adetten 3-4 gün sonra başlamak gerekiyor 15 gün sürdüğü için 14. günden itibaren oluşmaya başlayan yumurtaların çatlamasını kolaylaştırır.
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.
Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.

Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.

seni öldürürüm :) aldattın beni

zayıflama hapı mı içiosun sen kuzum ????
o ilaçların bitkisel bile olsa rahime çok zarar verdiğini, incelttiğini ve bebeğin tutunmasını engellediğini bilmediğini umarak bir hatırlatma yapmak isterim.
Seren serengil kızımızın da bebeklerinin tutunmama sebebiymiş

hayırlı olsun canım.. ben de iki tarafta mekik dokurum ayın 25den sonra :) benim günüm mart içinde yanıltmazsa vücudum 27 mart BAT :) sonra devam ederim buraya :) haydi bol bebekli olsun ilk baharımız

günaydın kızlar oh ne güzel hafta sonu ama hafta içi sabah 7 ye kalkmaya programlandığım için uyuyamadım daha fazla

hayırlı olsun canım.. ben de iki tarafta mekik dokurum ayın 25den sonra :) benim günüm mart içinde yanıltmazsa vücudum 27 mart BAT :) sonra devam ederim buraya :) haydi bol bebekli olsun ilk baharımız

sağol canım martın sonu demek senin epey varmış inşallah seni sevindirici sonucu mart içinde almış olursun.

Martta olmadı umudumuz nisan... inş. bu ay hayırlı uğurlu olsunda mucizelerimiz gelsin....

Bu ay mucizelerimiz gelecek inşallah miniciik gününü söyle tabloya yazalım tatlım.

merhaba arkadaslar !!!!

ins. yeni topik herkesesans getiriri.

Hoş geldin Sinemcim sende gününü söyle tabloya yazalım

kızlar topik 2.sayfaya gitmiş çekip çıkardım neredesiniz topik yayından kalkan diziler gibi olacak

benim normalde bugün regl olmam gerekiyordu ama olmadim yani 12 martta olmam gerekiyordu.

dün test yaptim tek ciuzgi cikti ama dadaha adette olmadim beklim ben eger olursam regl yazarim. tarihio mi ok.

birde adet bittikten sonrami sayiliyor ne zaman regl olacagin 28. güne kadar yoksa adetten basladigindan itibaren mi ??

tesekkürler................

kizlar !!!

bu arada Folik asit kullanmayi da ihmal etmeyin onunda faydasi var vitamin aliyorsunuz cünkü vucuda

bilginiz olsun......

tamam canım bikaç gün daha bekle duruma göre yazarız inşallah yazmamıza gerek kalmaz.Adet olduğun günden itibaren başlayacaksın saymaya yani 14 ünde olursan 14 den itibaren sayacaksın

tamam canım bikaç gün daha bekle duruma göre yazarız inşallah yazmamıza gerek kalmaz.Adet olduğun günden itibaren başlayacaksın saymaya yani 14 ünde olursan 14 den itibaren sayacaksın

tamam canim cok tsk.

benim bugün tam 28. günüm ama bise yok daha bekliyorum iste ins. gelmezde ama testte de tek cizgi cikti hamile olsam dün cikardi sonucta silikde olsa ?

bu gec dollenme nasil oluyor bilginiz var mi hic kizlar ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…