nisan ayında hamile olduğunu öğrenenler

neseliyasmin

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
242
2
316
İçel Mersin
hamile olduğunu nisan ayında öğrenenler gelin duygularımızı paylaşalım ben iki gün önce öğrendim ikinci çocuğum olduğu için birinciden daha az merak ettiğim konu var ama duygularım tamamen aynı sadece ek olarak tecrübe sahibi olmuşum ama heyecan aynı

bende bugün ikinci çizgiyi görenlerdenim ikinci bebeğim olcak inşallah sanki ilk bebeğime hamileymişim gibi heyecanlandım ama doktora gidip herşeyin yolunda olduğunu duymadan sevinmeyeceğim herekse hayırlı olsun :):nazar::nazar::nazar:

benden çok zorlu yollardan geçtim ama şimdi allahıma çok şükür hamileyim inşallahhh hiç bir sorun olmazda sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi:nazar:

Selam kızlar bebişleimiz hayırlı ugurlu olsun inşallah.ben 1hafta önce çift çizgiyi gördüm.doktora çarşamba günü gidicem.benim üçüncü hamileliğim.ikincisi geçen haziranda 26haftalıkken hüsranla bitti bebeğim 3gün yaşAdı.şimdi sevinmeye korkuyorum.ya yine aynı şeyler olursa diye uykularım kaçıyor.artık hayırlısı napalım:54:

benım adet gunum 20 sı eger mens olmaz ısem hamısımdır ınsallah. sırt agrılarım basladı... olup olmadıgını bılmıyorum ama gunum gecmeden baktırmak ıstemıyorum

:) bende ilk güldüm sonra agladım garip bir duygu :1:

kızlar size bi sorum var benim adet sancısına benzer sancılarım oluyo ama cok kısa sürüyo korkuyorumm sizde de bu gibi seler varmı :25:

kızlar size bi sorum var benim adet sancısına benzer sancılarım oluyo ama cok kısa sürüyo korkuyorumm sizde de bu gibi seler varmı :25:

evet çok normal bu tip sancılar ama adet sancısı kadar şiddetli değil anlık gelip geçiyosa eğer devam eden ağrılarınız olursa doktora görünün gerçi benim bu ikinci gebeliğim hiç bi belirti yaşamadan hamile kaldığımı öğrendim o tip ağrılarımda günde 1 kez oluyo sadece çok yemek yiyorum ve uykum geliyo :))

evet adet sancısı kadar şiddetli degil anlık geliyo geciyo özellikle aksamları
pazartesi doktora gidince sorucam off su riskli zamanlar bi gecse yoksa ben şizofren olucam :))
Allah hepimizi ve bebişlerimizi korusun :nazar:

Kızlaar daha doğrusu taze anne adayları :49: bende çarşamba günü öğrendim hamile olduğumu :36: benimde ilk bebişim olcak inşallah allah hepimize sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin herkesi tebrik ediyorum ayrıca o ağrılar bende de oluyor ama ben asıl gaz problemi yaşıyorum gece uykumdan uyanıyorum ağrıdan hamilelik hormonu bağırsakları tembelleştirirmiş ondan heralde neyse öptüm hepinizi şeker annişler :49::16::9:

Bende bugün öğrendim. Karmakarışık oldum çünkü artık tedavisiz bebeğimizin olmayacağını düşünüyordum.
Tek yumurtayla (ki doktorum hamile kalman imkansız nerdeyse demişti) oldu bide. :):nazar:

Bende bugün öğrendim. Karmakarışık oldum çünkü artık tedavisiz bebeğimizin olmayacağını düşünüyordum.
Tek yumurtayla (ki doktorum hamile kalman imkansız nerdeyse demişti) oldu bide. :):nazar:

cok sevindim senin adına benimde kardeşim böle gelmişti dünyaya annemin tek yumurtalıgı vardı ve oda tembeldi ama kardeşim dogdu vee en büyük süprizide 7 ay kendini gizlemesi oldu doktorlar bile annemin hamile olabilecegine inanmadıkları için hiç ne test yapmılardı ne baska bişi hormanal dengen bozuk die ilaç vermişlerdi bide.. ama 7 ay sonra yumurtalıklarına bakmak için bi ultrasyonla bakıyolarki 7 aylık bebekk :53::53::53:
15 gün sonra da sezervanla dünyaya geldi şimdi 7 yasında cokta saglıklı:nazar:

bende dün öğrendim .benimse 3. hamilelek 2 tane çok şükür dünya tatlısı oğlum var.heyecan var ama merak daha çok .çünkü kız olsun istiyoruz ama erkek olursada sevinecez elbette. cinsiyeti 13. haftada genelde öğreniyorduk bakalım o zamana kadar nasıl dayanacaz.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

benım bat 18-21 arası sızce baktırmalımıyım? gunum gecmesını mı beklıyeyım.... mıgde bulantılarım var ama normalde de oluyor ve sabahları degıl nerdeyse devam eden bır bulantı ve ellerım ayaklarım buz gıbı oluyoo basım agrıyor baen aclıktan da olabılır ama...:))) ben adet oncesı genelde boyle olurum ne yapmalıyım...

Aynen canım benim de öyle adet sancısı gibi sancılarım oluyo çok normal panikleme...

merhabalar tüm annelere saglıklı gebelikler ve saglıklı dogumlar diliyorum
benimde bir kızım var ve kardeş istiyoruz
6 martta 4.5 haftalık bebişim düştü
şimdi korunmayı bıraktık buay hamile kalırmıyım acaba
inşallah aranızda olurum bende
batım 26 nisan

Back
X