Nisan ayinda transfer olanlar yorumlarinizzzz...

polit

kunfe yekun
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
361
121
83
Nisanin 13'de transfer yapildi 9.gun tahlil yapilcak herkese 12.gun benim nden acaba

benım de 1 hafta once yapıldı 14. gun tahlılm..kasık agrım var

Yuce rabbim hepimizi sevindirir insallah kasiklarima gaz sancisi gibi iniyor

aminnnn tatlımm
benım kasık ağrılarım aksama dogru sıklasıyr kendımı de cok yormuyrm ama...aynı adey oncesı sancı gıbı bazen batıyor

herkeze slmmm bırsey sormak ıstıyorum benım transferım 6.cı gunu bugun ve merak edıyorum ben kac hafta sayılıyorum?

merhaba arkadaslar benım transferimde salı günü oldu 29 nisanda test yapıcam hayırlısı insallah hepimiz güzel hbrlerımızı paylasırız insallahh

Merhaba kizlar. 10 nisandada benim transferim yapildi 22 nisan test gunum. Benim 2 gebelik ve kaybim var. Kasik agrilari bacaklarda agri gebelik belirtisi olabilir..O yuzden korkmayin.Hayirlisi ile bebeklerimizi aliriz kucamiza insallah.

Merhaba kizlar. 10 nisandada benim transferim yapildi 22 nisan test gunum. Benim 2 gebelik ve kaybim var. Kasik agrilari bacaklarda agri gebelik belirtisi olabilir..O yuzden korkmayin.Hayirlisi ile bebeklerimizi aliriz kucamiza insallah.

Transferden buyana rahat uyuyamiyrum kollarimi bacaklarimi hic rahat degil gerilme ihtiyaci hissediyorum devamli. Birde grip oldum sakincasi varmidi acaba

Merhabalar herkese Rabbim isteyen herkesin kucağını yavrusuyla doldursun insallahhhhh... Benimde dun yumurtalarım toplandı transfer gunüm icin haber bekliyorum ve cok heyecanliyim,herseyin hayırlısını diliyorum Allah'tan

Merhabalar herkese Rabbim isteyen herkesin kucağını yavrusuyla doldursun insallahhhhh... Benimde dun yumurtalarım toplandı transfer gunüm icin haber bekliyorum ve cok heyecanliyim,herseyin hayırlısını diliyorum Allah'tan

aminnn canım..rabbım hepımızın muradını versın insallah..cumartesı tarnserın olur muhtemelen..kac yumurta toplandı bılgın var mı

Benim 6'sında transfer yapıldı 20'sinde test yapacağım. Yani 2 gün sonra. Hiç bir belirtim yok sadece arada adet sancısı gibi çok hafif bir ağrı giriyor ama baya ender. Bugüne kadar bir şekilde gitti ama bugün artık biraz heyecan basmaya başladı daha doğrusu sabırsızlık. Oldu mu olmadı mı bilememek en fenası benim için. Bu 3. denemem ama insan alışamıyor bir türlü.

inşallahhh bu sefer tutunur sana canımbenım...benım de 23 nısan test gunum dusunmesem de aklıma geldıkce ıcım bı tuhaf oluyr..

slm benımde test gunum 23 de fakat ben 16sında kan testı yaptırdım deger 1,2 cıktı bugun yanı 18 nde tekrar testı yaptırdım ve 2 den küçük cıktı negatıfmı acaba kesın:((

inşallahhh bu sefer tutunur sana canımbenım...benım de 23 nısan test gunum dusunmesem de aklıma geldıkce ıcım bı tuhaf oluyr..

slm benımde test gunum 23 de fakat ben 16sında kan testı yaptırdım deger 1,2 cıktı bugun yanı 18 nde tekrar testı yaptırdım ve 2 den küçük cıktı negatıfmı acaba kesın:((

3.gun kondu..bu benım ılk denemem nıye bazen 3.gun nıye 5 gun konuyor bılmıyorum..

5. Gun benim kondu onun adina sanirim blostasist deniyormus daha uzun bekleniyor hayirlisi hakkimizda rabbim yuzumuzu guldursun hayirlisisa....

8 nisanda da benim dondurulmuş embriyolar ile transferim yapıldı, 2. denemem, 3. gün transferi, 20 nisan aslında test günüm ama bugün bile yaptırsam çıkar lakiiiiiiiiiiin cesaretim yok yaptırmaya, şimdiye kadar hep merak ediyordum fakat 2 gündür korku kapladı içimi...
kişiye göre değişiyor 3. gün ya da 5. gün embryosu ama 5. günün şannsı daha yüksek... 3. gün embriyolarında tahlil tarihi transfer günü hariç 12. gün, 5. gün embriyolarında 10. gün

8 nisanda da benim dondurulmuş embriyolar ile transferim yapıldı, 2. denemem, 3. gün transferi, 20 nisan aslında test günüm ama bugün bile yaptırsam çıkar lakiiiiiiiiiiin cesaretim yok yaptırmaya, şimdiye kadar hep merak ediyordum fakat 2 gündür korku kapladı içimi...
kişiye göre değişiyor 3. gün ya da 5. gün embryosu ama 5. günün şannsı daha yüksek... 3. gün embriyolarında tahlil tarihi transfer günü hariç 12. gün, 5. gün embriyolarında 10. gün

bugun 10.cu gunun eger cıkar cnm varsa hamılelık cıkar kaanda baktır hıdrara degıl.... tutunmustur ıns.

Back
X