• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan ayinda transfer olanlar yorumlarinizzzz...

Merhaba canım. Benim de 9. günüm. Ben de dün test yaptım ikinci çizgi silikti. çok mutlu oldum ama senin gibi korkular içindeyim.

Kan testi yaptırmak için korkuyorum.

Maşallah senin değerin çok yüksek çıkmış. Allahım hayırlısıyla kuzucuklarını kucağına almayı nasip etsin.
sagol canım Allahım tamamına erdırır inş bütün hamişlerın hamileliğini bende korkuyordum senın gibi arkadasımla gıttım teste ve test sonucuna bakamadım o baktı müjdee dıyınce inanamadım.. negatileri defalarca görmüş biri olarak ve tüp bebekte de ikinci denememdi o yuzden çok korkuyordum ama çok şükür bu sefer oldu. inş devamıda gelir keseyı kalp atışlarını da duyarız..
ben idrar testinde göremedim ama kan testinde çktı çok şükür
tebrik edrım cnm Rabbım kucağına da almayı nasıp etsın inş
Kızlar hamileyiiim :52:

Rabbime çok şükürler olsunnnn :52:

Allahım herkese nasip etsin.

Sağlıcakla kucağıma almayı büyütmeyi nasip etsin .aminnn :52:

tebrıkler canım çok sevındım sende aldın demek sonucunu senı degerın kaç çıktı? Rabbim kuacagına da almayı nasıp etsın ınsallah...

kızlar benim olmadı negatif çıktı bir dahakine inş. olur dua edin bana :((

canım benım üzülme diyemıcem çünkü aynı şeylerı bende yaşadıgım için nasıl bır duygu oldugunu biliyorum ve çok iyi anlıyorumseni ama dilerım Allahtan bir daha bu duyguyu yaşamassın tez zaman da kendını toparla inş. inşallah tez zamanda sende bebegıne kavusursun şu mübaraek aylarda bol bol dua etmek lazım Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inş...

anladım canım benim bende olumsuz sonuç aldığım ilk bi kaç gün köyüydüm sonra rabbimin izniyle toparlandım sende bir an önce toporlanırsın insallah.umudunu sakın kaybetme ilk denemenmiydi insallah bir dahakine olur.birde nerde yaptırdın tedavini.bizim gibi hastalarda hastene ve lab.ortamı çok önemli...

saol cnm ilk denememdi benimde bursada pembe mavi tüp bebek merkezinde yaptırdım . doktorum doç.dr murat arslandı .

Arkadaşlar merhaba.Cumartesi günü yumurtalarım toplandı.16 yumurta 12 si istenilen olgunlukta.8 tanesi döllendi.Doktorum sürecin çok iyi gittiğini normalde 3.gün yapacağı transferi 5.gün yapacağını söyledi.Sizden ricam şu 2 embriyomu yoksa tek embtiyomu koyduralım.Şansım artması için 2 diye düşünüyoruz ama ikiside tutarsa 2 bebek biraz korkutuyor.Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.dualarınızın kabul olması dileğiyle...[/QUO

Genard tamı yaptırdın kime yaptırdın transferini...

Back
X