Nisan ayında tüp bebeğe başlayanlar var mı beraber haberleşelimm

Elifk61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2021
1.174
1.215
83
28
Merhaba hanımlar burda yeniyim ilk tüp bebek deneyimim bugün ilk iğnemi vuruldum benim berabrr baslayanlar varsa bu süreçte bilgi akışı sağlamak isterim

Allah yardımcınız olsun inşallah isteyen herkese Allahım bu duyguyu yaşatsın.bende pazartesi transfer oldum beklemedeyim Allahım hayırla sonuçlandırsin🤲

Allah yardımcınız olsun inşallah isteyen herkese Allahım bu duyguyu yaşatsın.bende pazartesi transfer oldum beklemedeyim Allahım hayırla sonuçlandırsin🤲
Allah sizede güzel haberler almayı nasip eder inşaAllah 🌸 sonuclarınızı burdan bizede söyler misiniz bende cımartesi toplama işlemi yapıcam 😌

Evet benim transfer hemen oldu ben ayın yedisinde ilaca başladım 16sinda yumurta toplandı 19 nda transfer yapıldı

Peki yumurta sayınız kaçtı toplanan
Benim yumurtalarim biraz muamma oldu pek bişe anlamadım ama.dokuz tane yumurtam toplandı bana ısrarla kscinin dollendgi.soylenmedi.sonra 3. Gün a kalite bir embriyo transfer edildi.kalanlsr 5. Güne çıkarsa donduralim dediler ama beşinci güne ulaşan kalitede değillermis sayı gene yok yumurtada yok.insallah üçüncü gün embriyosu rabbim sağ salim tutunmasını nasip eder 🤲🥺🤔

Benim yumurtalarim biraz muamma oldu pek bişe anlamadım ama.dokuz tane yumurtam toplandı bana ısrarla kscinin dollendgi.soylenmedi.sonra 3. Gün a kalite bir embriyo transfer edildi.kalanlsr 5. Güne çıkarsa donduralim dediler ama beşinci güne ulaşan kalitede değillermis sayı gene yok yumurtada yok.insallah üçüncü gün embriyosu rabbim sağ salim tutunmasını nasip eder 🤲🥺🤔
Allah hakkınızda hayırlısı neyse onu versin . Herşey gönlünüzce olsun . Yumurtası cok olup tutmayan insanlarda var önemli olan sağlıklo ve kaliteli olması zaten. İçinizi gerah tutun ben güzel haberler alıcanıza inanıyorum 🥰

Allah hakkınızda hayırlısı neyse onu versin . Herşey gönlünüzce olsun . Yumurtası cok olup tutmayan insanlarda var önemli olan sağlıklo ve kaliteli olması zaten. İçinizi gerah tutun ben güzel haberler alıcanıza inanıyorum 🥰
Ya gerçekten mi 😇💕🤲çok saolun amin amin inşallah teşekkür edrrim inşallah hayırlı haberler alırm 🤲isteyen herkesede Allahım hayırlı haberleri nasip etsin😇💕🤲

Yaa cevap verilmesine cok sevindim ben bugün 6. İğnemi oldum ve kontrolüm vardı yeni bir iğne eklendi perşembe günü kontrolüm var
Canım benim bugün 9. Günüm iğnelerimde saat 5 ve saat 20.00 de toplam günde iki iğne vuruluyorum . Yarın pazartesi kontrolüm var muhtemelen carsamba günü yumurta toplama islemi olacak . Sen kaçıncı günündesin gidişat nasıl kuzum

Canım benim bugün 9. Günüm iğnelerimde saat 5 ve saat 20.00 de toplam günde iki iğne vuruluyorum . Yarın pazartesi kontrolüm var muhtemelen carsamba günü yumurta toplama islemi olacak . Sen kaçıncı günündesin gidişat nasıl kuzum
Merhabaaa bende perşembe tam 10 da çatlatma iğnesi yaptım iki tane cumartesi tam 10 da toplama işlemim yapıldı . Çok şükür yeterli sayıda yumurta toplanmış . Biraz kanamam var dünden beri sanırım en zor kısmı atlattım 🥺 sanırım perşembe günü embriyolarım dondurulucak . Doktor adetinin 2. Günü gel takibe baslayalım dedi rahim kalınlıgına göre transferim mayıs ayında yapılıcakmıss ..

Back
X