Benim arkadşaımda evlenirken bavul aldırmıştı o geldi aklıma
ve bunalrda adetti geline bavul almak:bbo:
cok garibime gitmişti ve halada öylelaelaelaelaelae
fena bi fikir degilCADIARZU
zaten sandık kıza alınır. bavuldada bohça saçma geldii bana görsel olarak.
güzel güzel paketleyin süsleyin sitedeki resimler gibi.
canım ben de görmüşyüm dikdörtgen kutu gibi bavullarla götürmüşlerdi bohçayı. ama bu bohçayı nerde nasıl vereceğinize göre değişir bence.bizim nişanda karşılılı verildi bohçalar o yüzden biz köpük üstüne yaptık.bazılar nişandan önce ya da nişandan sonra damadın evine götürüyo bohçayı öyle yapacaksanız bavul mantıklı ama bizim gibi olacaksa pek uygun olmaz bence
bence çok şık ve değişik durur.illa herkes aynı şeyi yapacak diye bi kaide yokki. hem daha sonra da kullanırsın.ama bi de şöyle düşün damat tarafı otobüsle mi geleceek oraya yoksa kendi arabalarıyla mı otobüsle geleceklersen bu kutuları taşımaları zor olur ve canım kutulara yazık olabilirKızlar ya bu hasır sepetler olurmu sizce tüllerle felan süslesek ??..
Eki Görüntüle 40404
bence çok şık ve değişik durur.illa herkes aynı şeyi yapacak diye bi kaide yokki. hem daha sonra da kullanırsın.ama bi de şöyle düşün damat tarafı otobüsle mi geleceek oraya yoksa kendi arabalarıyla mı otobüsle geleceklersen bu kutuları taşımaları zor olur ve canım kutulara yazık olabilir
ben de istemeye gelirken getirdikleri çikolatanın çiçeklerini yüzük yastığımın üstüne diktirmiştim. pratik kızların hali de başka oluyo canım :hulya:yok tatlım kendi arabaları ile gelicekler yani artık o kadarınıda düşünürler herhalde..
bende diyorum aliyim bunlardan sonra böyle tüller kurdelalar bide üzerlerine kırmızı uğur böcüşleriii yerleştireyim opuyorumnanaktan diyorum.. cicişş olur kaydirigubbakcemile3
Söz çikolatasındaki çiçekleri de saklamıştım onlarıda araya serpiştiririm aklinialirimsmile
Şaka şaka :roflol:
Tinkerbelle canım bizde bohça(lar) yok bebeğemm garibanız biz fakirizzzzzz bizde 'bohçacık' var sadece kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?