ben de istemeye gelirken getirdikleri çikolatanın çiçeklerini yüzük yastığımın üstüne diktirmiştim. pratik kızların hali de başka oluyo canım :hulya:
hem niye şaka olsun bence gayet hoş
Aşkolsun olur mu? :)) Her yerin adeti farklı. Ama bavula konacak kadar büyük bir bohçadan bahsediyorsan ikiye hata üçe bölünebilir. Çok güzel işlemeli bohçalar var, basit ama çok gösterişli duruyor. Bir de çiçek alınır. Bir küçük tepsi de tatlı, tamam işte. Erkek tarafı da bohçasını, çiçeğini, çikolatasını getirir. O da oldu bitti. Dert etme hiç. Olur gider. bunlar ayrıntı, kutuymui, bavulmuş, bohçaymış. Önemli olan ağız tadı. Sen annene bırak o işleri, büyükler daha iyi kıvırıyor.
bizde de evden çıkan ilk gelin ben olacağım ablamın gitmeye niyeti yok kuzenler desen daha küçük.istemede olsun sözde olsun herşeyi eltime sordum ben napcam şimdi diye.o da dicek ay ne cahil bunlar:)
içinden nasıl geliyorsa öyle yap bohçanı süslü istersen süslü sade istersen sade. ama sakın karşı taraftan büyük beklentiler içine girme hayl kırıklığına uğrayabilirsin
bavul mu kaba kaçmazmı biraz sanki şey gibi kızın ailesi kızın eşyalarını bavula koyup kızı göndermiş gibi komik geldi yaa
Anaa Süper Fikirmiş Bu :teytey:
Bende Böyle Yapıcam :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?