Nişan bitti..

En zor kismi atlattin, kurtuldun :)
Bundan sonrasi an be an kolaylaşacak :)
Artik tecrübelisin, o feleğin carkindan geçtin :))
Aramiza hoşgeldin :KK50:

Ne guzel işte. Yüzüğü attığın gibi hersey bitiyor gidiyor..hiç uzme kendini.. Ben boşanıyorm mahkemesi var davasi var evi ayırması var nakliyeci tutmasi var kızını tek buyutmesi var ..var da var

Sakin geri adim atma. En dogru karari verdigine inaniyorum.

O adam ve ailesiyle olmazdi. Davul bile dengi dengine.

Tebrik ederim

Sakin geri adim atma. En dogru karari verdigine inaniyorum.

O adam ve ailesiyle olmazdi. Davul bile dengi dengine.

Tebrik ederim
Hele bugün olanlar... O kızkardeşin kendini bu kadar büyük görmesi, benim düğünümün olup olmayacağına karar verme hakkını kendinde görmesi, gelinliğime kendi yaşadığım şehirden bakıyorum diye kırılması,üzülmesi!, üstüne nişanda getirdiklerimiz sadaka olsun,kendine evlenecek başka enayi bulursun demesi..
O bunu söylerken eski nişanlımın bütün bunlardan haberi olmadan, ben sinir krizi geçiriyoken, herkes seni çok seviyo demesi.... Sanıyorum şükür sebebi

Ne guzel işte. Yüzüğü attığın gibi hersey bitiyor gidiyor..hiç uzme kendini.. Ben boşanıyorm mahkemesi var davasi var evi ayırması var nakliyeci tutmasi var kızını tek buyutmesi var ..var da var
İnş tez zamanda rahatlarsın..hyzura kavuşursun
Hepsi tecrübe değil mi. Ne yapalım

Sadaka ver tatlım. Başından büyük bi bela attın. ;) hayırlı olsun. Kötü laflara da kulaklarını tıka.

Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın canım bizim her şer sandığımız şeyde bir hayır vardır sadece biz insanlar çok aceleciyiz . Arkadaşa katılıyorum sadaka ver ve bol bol dua et

Sadaka ver tatlım. Başından büyük bi bela attın. :KK66: hayırlı olsun. Kötü laflara da kulaklarını tıka.
Sanıyorum gerçekten öyle oldu. Adam değilmiş.ben hala onun için üzülüyodum.yazık..
kardeşinin yaptığı terbiyesizliğe rağmen gitti faceye kardeşiyle resmini koydu.
Eve gidene kadar saatlerce arayıp herşeyi düzeltcem diyen adam,eve gidince kardeşiyle resmini koyuyo ya..sırf benim damarıma basmak için..
Bugün gördüm., adam değilmiş

Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın canım bizim her şer sandığımız şeyde bir hayır vardır sadece biz insanlar çok aceleciyiz . Arkadaşa katılıyorum sadaka ver ve bol bol dua et
Onlar bana sadaka verdi:halay:bende onların sadakasını başkasına vereyim bari:super:
Şaka maka sadaka fln vereyim.

süper bir başlangıç; harika bir hayatın olacak
geçmişe baktığın zaman, iyi ki bitmiş diyeceğin bir hayatın olur umarım

süper bir başlangıç; harika bir hayatın olacak
geçmişe baktığın zaman, iyi ki bitmiş diyeceğin bir hayatın olur umarım
Bugün bile iyiki bitmiş dedim canım. İflah olmaz bi vakaydı:) inşallah bundan sonrası güzel olur
Zaten çok hızlı larar almıştık, 10 ay olmadı biz tanışalı.

Hayırlı olsun.
Gorumceye bak. Neydi o sadaka enayi laflarina kadar getiren mevzu?

Hayırlı olsun.
Gorumceye bak. Neydi o sadaka enayi laflarina kadar getiren mevzu?
Ben duyduğumda şok oldum,panik atak yaşadım,dolmuştaydım ve yanımda kimse yoktu.
O kız onları söylüyoken,abisinin hiçbişeyden haberi yoktu.bitmesi gereken bi ilişkiyi bitirmiş oldu.
Nişan süreciyle ilgili biçok konu açtım.
En son dün açtığım bi konu var, akşam o konuşma oldu, sabah olay patladı
Abisi için, o kim oluyo,ona haddini bildiririm.o kim diyo.
Anneside oğlu için " ağzına ..... Eve gidince" diyo. Benim gözümdeki saygınlığını yok ettiler tabi

Ben duyduğumda şok oldum,panik atak yaşadım,dolmuştaydım ve yanımda kimse yoktu.
O kız onları söylüyoken,abisinin hiçbişeyden haberi yoktu.bitmesi gereken bi ilişkiyi bitirmiş oldu.
Nişan süreciyle ilgili biçok konu açtım.
En son dün açtığım bi konu var, akşam o konuşma oldu, sabah olay patladı
Abisi için, o kim oluyo,ona haddini bildiririm.o kim diyo.
Anneside oğlu için " ağzına ..... Eve gidince" diyo. Benim gözümdeki saygınlığını yok ettiler tabi
Oha.
Bunlar nasıl bi aile?
Neyse yarin cok huzurlu uyanacaksin bu en güzeli.

:KK55::skandal::skandal:
Oha.
Bunlar nasıl bi aile?
Neyse yarin cok huzurlu uyanacaksin bu en güzeli.
Şuan bile geçen haftaya göre çok daha iyiyim. O kız bana diyoki, sen gelinlik bakıyomuşsun,ben çok kırıldım. Bizde burdan gelinlikçileri geziyoruz annemle.
Ama benim bundan haberim yok dedim, annemle ablan konuşmuş dedi.
Sabah ablama sordum, o da biz burada belli yerler var,oradan bakarız,heö daha uygun olur dedim dedi. Ki bende böyle bi konuşma hatırlıyorum. Neden gidip onların bulunduğu şehirden gelinlik bakayım değilmi.
Neyse sabah telde konuşuyoduk.
Bende ablam öyle dememiş, burdan bakarız demiş dedim
Aaa öyle mi,anladım ben sorunu. Söyleyip söylemedim diyosunuz.
Hadi canım hadi. Nişanda aldıklarımız sana sadaka olsun. Kendine evlenecek başka bi enayi bulursun dedi. Bunlar benim hatırladıklarım. O an panik atak yaşadım.
Teli kapattı,eski nişanlımın hiçbişeyden haberi yok.
Herkes seni çok seviyo diye mesaj atıyo bana.
Neyse telde konuştuk epey, o kim oluyo,nasıl bana böyle bişey söyler dedim.
Yaklaşık 8 saat herşeyi düzelteceğini söyledi.
Kardeşi için ağır konuştum, öyle söyleme,sana yakışmıyo dedi.
Ben ne kdar lanet bi insanmışım dedim. Öyle diyosan öyledir dedi:halay:bende o saatten sonra bitirdim.zerre vicdan yapmıyorum. Üç yüz kere aradı,pişman oldu,mesaj attı,düzelticem dedi.
Akşam on gibi faceye kardeşiyle fotoğrafını koymuş,bana inadına:skandal:

Back
X