hazır nevresim koy..
Hazır nevresim zaten bohçaya (isteğe bağlı olarak) konulan şeyler arasında değil midir ? Benim istediğim biraz çılgınca birşeyler olması aslında
bilmiyorum ki..genelde el yapımı oluyor ya..
çılgınlık istiyorsan hiç bohça yapma:)
ben yapmadım, çevrede sıradışı olarak tanımlanıyorum..
yapmayan çevreler vardır illa ama benim çevremde ben sıradışı oldum:)
bayanlara merdane :)
erkek bohcalarina mutfak önlügü olabilir belki :)
bayanlara merdane :)
erkek bohcalarina mutfak önlügü olabilir belki :)
damat bohçasına özel günlerin yazılı olduğu bir takvim.
doğum günü, tanışma, nişan yıl dönümü...
benımde bı fıkrım var ısıne yarar mı bılmıyorum ama tatlım yazayım dedım. kımlere bohca yapıcaksın bılmıyorum ama ben yapacagım her bohcaya cerceve ıcınde sozlumle ıkımızın resmını koymayı planlıyorum.
kızlar bu mutfak önlüğü benimde kafama yattı ve kendimce bi plan yaptım. düz beyaz iki önlük alıcam üzerlerine ekte gösterdiğim fotoları bastırıcam. aramızda ben ona garfi derim o bana çikolatanın kısalmışı çiki der benim çok hoşuma gitti. ayrıca aşçı şapkası alıcam onlarında üzerine birinin garfi yazıcak briinin çiki ikimizinde önlüğü ve şapkası olmuş olucak :82:Eki Görüntüle 271346 Eki Görüntüle 271347
mutfak önlüğü bence de çok güzel olur. ben bu sıralar battaniye olayına taktım, kişiye özel battaniye de olabilir üstünde not nakışlı. ama sen çılgın istiyorsun, benimki romantiğe kaçıyor galiba :44:
kitap koyabilirsin ayrıca, sana çılgın gelecek bir kitap.
Bende bir site buldum bunu yapan :) Herşeyin üzerine baskı yapabiliolar :) Orda mutfak önlükleride var istediğin renkte bir önlüğe istediğin baskıyı yaptırabiliorsun. Kendin foto yükleyebiliosun siteye istersen onu basıolar istersen o rda hazır seçeneklerde var. Ben orda gelin ve damatla ilgili birşeyler buldum. Onları yaptırmayı düşünüorum. Ayrıca bohçayada koymayı düşünüorum. Bence o siteye sende bir bakmalısın. Sitesinin ismini yazdığımda reklama girer mi bilmiorum :S O yüzden özelden msj atılıorsa ordan msj atarım sana :)
canım siteyi özelden mail atarsan sevinirim
Henüz Özelden msj gönderebilcek kıvama gelmemişim :)
Site linki aşağıda canım.
Tish-O | Online T-shirt Tasarım Tişört Dizayn Sitesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?