nisan bozuluyo.. cok kotuyumm ne yapacagimi bilemiorum.. nefes alamiorum..

pur_melal

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
185
1
16
İstanbul
Gecen gunlerde yazmistim basimdan gecenelri kv min yaptiklarindan sonra kandio gunu aradim yine de konusurken anne demedim diye,edim uzak gibi geldi. Kiz kardesini aramami soledi bende aradim ama acmadi dun aradin mi die sormak icin aramis memelekte tatile gdecektik onlarada ugrarmiyiz falan die sordu normal konjstuk sonra aradi bisey soylemeyi unutmys derken dikkat ettim anbe demiorsun falan dedi bende bisey ditemedim kasitlimi yapiorsun dedi yok estagfurullah dedim nese kapadik sonra nisanlima anlattim ara anbe de hadi falan de dedi sonra aradim kirdysam kusura bakmayin anne falan dedim gonlunu almaya calistim ama bu sefer tehdt eder gibi konustu benmle nisandan sonra degstin sen bilmem ne diye ama kirdi beni nasil eskisi gibi olabilirim ben de de vardr elbet hata ama o kendini melek gibi goruyor.. bunlar birikio icime atiyorum hep ister istemez ogluma yansyio sorunca birinde demesem birinde diorum kacio dedi NOT: nisandan sinra toplam uc kere konustukdunle beraber birikenlerde bu arada birikti herhalde hic bisey demedim oglunu etkilemekle tehdit etti iste oncesinde cd ben begenmezsem biz ayiriruz demisti.. bi kac bisey daha dedi simdi sinirden hatirlayamiorum nisanlm aradi sonra agladim aradim die kapattik sonra aradi nie agladin anlay diye bsey demedim.. eve geldim yine sordu sustum tel acikti oturuoduk sonra annesi seslendi bi dakika falan bile demeden kaoatti sonra aradi niye agldin dedi anlattim bende.. annen istemese ayrlacak miydin dedim sonra bisey demedi ben arada kaliorum siz aanlasamazsinz olmaz dedi arada kalmak istemiorum dedi tamam dedim.. sonra kapatyik uzun bi mesaj attim hem duygusal hem ayrilik mesaji cvp vermedi ovlen babadi beni aramis onu aradim yanlislikla aramistr dedi sonra mesaj attim kavga etmeye basladik bu sefer.. ustune arkadadima gondercegim mesaji ona gonderdim patladi olay sonra kavga dolu mesajlar.. ben ailseni de onu da bitirmisim. Annesi beni cok severmis annem dermis onu uzmusum ailesine gelnlik yapsmayacak biriyle askindan olse de olmazmiss

Aileni birak gel dedim sanki aptal.. cok sinirliyim bitti dedi kesin dedi defalarca ayrildik hepsinde o dondu hakli olsada olmada bensz olamazdi yuzmu gorunce butun siniri gecerdi.. hep bagriricagrir iki dakika sonra gecerdi hepsi.. ama simdi bittigini hissediyorum hepsinden farkli sanki.. gece memlekete gidecegiz aileme diyemedim.. bayramlari burunlarindan gelir iye. Sustum.. bitti galiba hersey simdi kote gdecegiz hep laf soz zaten sotacaklar ne zamn diyecekler dugun ne diyecegim bilmiorum

Anne deme mecburiyetin yok olmasinada, ama madem karsindaki insan buna cok önem veriyor, sende deseydin bu reddeye getirene kadar. Nabza göre serbet. Eger annesinin istemedigi insanla evlenmek istemiyorsa, ozaman gitsin nisanlinda görücü usulü evlensin mutlu olsun, seni neden aglatiyor.
Valla bir erkek ve ailesi seni mutlu ettiklerinden daha cok üzüp aglatiyorsa onlardan bir hayir gelmez sana, evlendikten sonra dahada beter olur. Zaten nisanda genelde herkes gercek yüzünü belli eder.

Öncelikle hic birsey anlamadim, yazdiklarini kontrol et ve düzenle yoksa cogu kisi okumadan ilk bir kac satirda konudan ayrilabilir, Sana diyecegini demis ailesine gelin olamaycaksan bu is olmaz diye, peki sen o aileye gelin olmak istiyormusun ? Davranislari normal gelmedi bana

Sana o adamdan koca olmaz,zirt pirt sen özür diemeliymisin yok sen üzmüssün annesini , yok bilmem ne,sordugun soruya cevabi vermis askindan ölsemde ailemden gecmem demis,kaldi ki sende bunu beklemiyorsun ki, canim yasin kac?

Ben onun icin neleri goze aldim neleri hepsi unutuldu simdi ailemi karsima aldim on iki yas buyuk birde guvendim ben ona yapmam dedillerimi yaptim ayni okulda calisioruz ne yapacagimsimdi.. nasil dayanacagim mesajlarimi okumuyir bile artk bitti.. onun yuzugunu son takisim belki herseyini ssaklamistim.. biten bir iliskini ardindan girdi hayatima.. yanmda oldu cok ro antikti deger verdi kendimi prenses gibi hissettrdi. Sanki sadece benim ucin vardi istemiyordum kimseyi ikna etti.. guvenimi kazandi babami bile cgnedim canm babami... bunu hak etmedim evet yanlis yaptim ama hak etmedim.. annesinin yanina gttiginden beri kavga edioruz orada doluo ama fark bile etmio.. yerlere goklere cikardgi annesi evleri varken ona bi evi bile cok gordu bizmkiler istemeden evi var satip buradan alacagim dedi.. simdi hic dememis ole bisey ailem zaten karsiydi bunlar duyunca arada kaldi hep nisanlimla kavgz etyik altin ev yuzunden.. o zamann nisanliminda sucu yoktu ama simdi anbesiyle arasina grmeye calisan karakedi muamelesi yapiolar bana annesi hic ev alacagim dememisistemye geldiindw ben yalanci ciksrtiomusum.. iki teyzem annem ve ben vardik hatta oglumla eve bskiolarmis burdan alacgiz anne dedi demisti.. annmler gdnce ustume yutudu sen ki vardi de ev bskiosun diye simdo ben yalanci cikartio oldum

Klavyende problem mi var kuzum? :26: zira anlayana kadar canım çıktı... Neyse, gelelim konuya. Bu kadar ufak tefek şeyleri büyüten adamla nereye varılabilir büyük bi soru işareti doğrusu.. Bırak hatasını anlasın , yaptığı çok saçma. Kendini de üzme , senin bir suçun yok

24 canim yetiskinim ogretmenim allaha sukur kimseye muhtac degilim atandim bi yil oldu ilk yilimda onunka karsilastim.. beklemiorum artik donsun de demiorum son gunlerde bitcekse bian once sebep halk et diye allaha yalvardim bu olay cikyi., seviyorum onu evet hemde cok o birakti iyi oldu ben birakamazdim belki bu sefer cekmek zorunda kalirdom bi omur..ama canim yanio boyle mutsuz olacaksam bi daha karslastrmasin allah ama kotuyum iste guven aileni karsina al ustune titireyen adam ooraya gdine canavara donussun

Benim KV'de öyleydi ilk evlendiğimizde ben anne diyemedim. Bekarken anneler gününde eşim bana msj yolladı bende annesine gönderdim msjda anne yazıyordu. Evlendik ilk zamanlar diyemedim falan sonra oğlum oldu 4 günlükken hastanede yattı KV'de geldi annemle konuşmuşlar onu anlatıyordu "annene dedimki kızın bana anne demiyor oğlumu tavlayana kadar bana anne diyormuş. Sırf onu tavlamak için" falan demiş gelmiş birde bana anlatıyor hem annemi üzmüş hemde ben lohusayım çocuğum hastanede morale ihtiyacım var gelmiş bana ne diyor. Şimdi ara sıra konuşuyorum bana etmedik hakaret bırakmadılar. Eşimde bana bir ayrı oynuyor onlara bir ayrı oynuyor. İnşallah herşey düzelir KV böyle işte sanki oğluyla değilde onunla evleneceksin, anlayışsızlar bu gençtir zaman tanıyım yok! Allah hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin

Yok be canim,yasin daha cok genc,bak ne güzel meslek sahibisin,hayatini bu adama adama!!!!
36 yasindaki bir erkek böyle ise vur tekmeyi gitsin! Bak henüz evli degilsin,yol yakinken dön bence,seni aramayarak daha fazla haklilik kazanmak istiyor,istiyorki gelesin pesinden,düsünsene bir,bu adam ne zaman adam olur simdiden böyleyse??

Sevdiğin erkek altın olsa anneni babanı çiğnemeye değmez.
Önceleri prenses gibi hissettirirler sonra annelerinin babalarının ayakları altına sererler!

Bunların romantikliği elde edene kadar kuzucum.
Ağlamayı bırak mesleğin elinde, ailen yanında.
Yürümüyorsa zorlama.

Gerçekten mükemmel bir ilişki olsaydı yüzükten sonra da seviyesini korumayı başarırdı.
Şimdiden bu kadar çirkinleşmiş evlendikten sonra her şey düzelse de sen bunları hatırladıkça
mutsuz olacaksın..

Anasının babasının lafıyla dolduruşa geliyorsa koca olmaz o heriften zaten.

Ben diyordum ama kirikdiktan sonra uc kere konustuk ilkinde yine dedim o gun baska olylardan bi suru laf seydi hakarete varan cumleler kurdu sustum nisanlima demedim hepsini sonradan soledim ama annesi adina ozur bile dilemedi herkesin hatasi var dedi sadece.. sonra eskisi gibi olamadim iki konusmamzda diyemedim iste.. rol yapamadim..

Benim eşimde öyle ben hemen söylüyorum annesinin arkasından kızıyor ama onların yanında beni azarlıyor, görmemezlikten geliyor. Kv uzakta ara sıra konuşuyoruz içimden "anne" demek gelmiyor ettiği hakaretleri hatırlıyorum ama 1 kere söylüyorum zaten 3 ayda bir konuşuyoruz. Seni çok iyi anlıyorum

Bilmiorum bitirdi zaten o.. bitmesin demiyorum bende yzgunumu sadece kirginim kizginim.. mutaasip bi aileden geliorum kapaliyim ve dogup buyudugum okulda ogretmenlik yapiyorum bu mahallede herkes tanir bizi ogrencilerimin cogu komsu cocugu.. boyle seylere karsi bir ailem varken ben her seyi goze aldim onun icin herkes ograndi bi anda.. annem ayril dedi ailesi uymaz biz die onlarda farkli biraz bizden direttim seviyorum dedim.. o da hep yanimdaydi ailesi de o zaman nisan sonrasi degsti ben bizimkilerin gazina geldim o da silesine toz kondurmadi ondan sonra hep bi gun kus bi gun barasktik ama hic bu kadar olmadi.. fevriydi hep ama iki saniyede gecerdi simdi kopurdu gormek bile istemiorum dedi.. uzgunum cok hemde parmagimda tsktigi yuzuk aldigi gunu hatrliorum.. yazdigi kucuknotlar.. ben yemyemesem yemek yemezdi bi ay bi ayda degisti mi dun bana ask sarkilari yolluyordu.. annesini bi lafi yetti mi o buyuk sevgiye..

Allahım lütfen aklımı koru Yarabbim, kızım sen kendini niye bu kadar ezdiriyosun sen kv'nin ablasını aramak zorundamısın, seni arayıp aradınmı diye kontrol ediyo falan, nişanlın açıkça annemle anlaşamazsa olmaz diyo, bu tip adamlarla evleniyosunuz sonra bi dolu konu açıyosunuz hala ağlıyosun nişan bozluyo diye, bu adamla evleniyim aynı eve giriyimde ne olursa olsun mu diyosun, evlenince hayatın peri masalımı olucak, ben 1 yıldır evliyim ne anne diyorum ne ararım sorarım oğlu arasında konuşsunda mecburmuyum yani, ay deliricem yaa, bu kadar niye ezdiriyosun kendini, annen baban gık dese kıyameti koparırsın elin oğluna anasına çıt diyemiyosun, evlende gör başka bişey demiyorum

Oyle dusunuyorum zaten bitmesini istiyorum ama uzuluyoru. Yine de alti yil ayni okulda burun buruna yasadigim onca sey ne kadar bosmus anilar bi saniye bos birakmiyor beynimi.. hep iyileri kotuleri silmisim.. cok kizginim kendime bu kadar kapildim diye babam sozden sonra bskle hemn nisan olmasin dedi astirdim.. nisandan sonra yine bekle bak incele tarafsiz gozle bak dedi.. ama keske nisan da yapmasaydim.. evlenmeyi dusunmuyordum ben o cok israr etmisti birakmadi beni kapildim buyu gibi.. tutuldum kör oldum.. ne yaptysam aileme kendime yaptim..

Oyle olsa keske esin iyiymis ben resmi olacagim diye koptu kiyamet.. onun aillesi baska sehirde biz benim ailemin yaninda calisioruz.. kadinda hep oglunu ic guveysi yapacagiz korkusu var galiba.. tatile bile laf etti o zaman nisanlim tatilimze kimse karsamaz falan dedi ama galiba hep laftaymis.. kirildigimi bile belli etmem suc oldu.. hep arayacakmisim baskalarinin gelinleri ariomus hevesleniomus niye aramiomusum sen agizima et sonra niye arayim.. onceden niye atiodum simdi ne degisti cozemiolar mi hep mi bi insan kendin hakli bulur yaa

Tabiki bir süre üzüleceksin.
Sonra da verilmiş sadakam varmış evlenmeden kurtuldum şükür diyeceksin.
Bir şey yaptığın yok zararın neresinden dönersen kar.

Ne kadar şanslısın evlenmeden önce göstermiş sana gerçek yüzünü.

O maskenin arkasını evlilik sonrası gören kız çok..
Sen yine iyisin. Yapman gereken kendini ve aileni düşünmen, noktalaman.

Bu erkeklerin cogu kopruyu gecene kadar maske takiyor. Nisandan ayrilmak sana zor diye dusunup maskesini nisandan sonra hemen indirmis. Bugun gosterdigi gercek yuzu, eskiyi unut onlar takiyye idi. Asil sen onun mesajlarina filan bakma, yuzugunu, culunu caputunu sepetle yolla geriye. Arkana bakmadan kac derim. Verilmis sadakan varmis da evlenmeden gormussun gercek yuzunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…