Benim KV'de öyleydi ilk evlendiğimizde ben anne diyemedim. Bekarken anneler gününde eşim bana msj yolladı bende annesine gönderdim msjda anne yazıyordu. Evlendik ilk zamanlar diyemedim falan sonra oğlum oldu 4 günlükken hastanede yattı KV'de geldi annemle konuşmuşlar onu anlatıyordu "annene dedimki kızın bana anne demiyor oğlumu tavlayana kadar bana anne diyormuş. Sırf onu tavlamak için" falan demiş gelmiş birde bana anlatıyor hem annemi üzmüş hemde ben lohusayım çocuğum hastanede morale ihtiyacım var gelmiş bana ne diyor. Şimdi ara sıra konuşuyorum bana etmedik hakaret bırakmadılar. Eşimde bana bir ayrı oynuyor onlara bir ayrı oynuyor. İnşallah herşey düzelir KV böyle işte sanki oğluyla değilde onunla evleneceksin, anlayışsızlar bu gençtir zaman tanıyım yok! Allah hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin
Ben diyordum ama kirikdiktan sonra uc kere konustuk ilkinde yine dedim o gun baska olylardan bi suru laf seydi hakarete varan cumleler kurdu sustum nisanlima demedim hepsini sonradan soledim ama annesi adina ozur bile dilemedi herkesin hatasi var dedi sadece.. sonra eskisi gibi olamadim iki konusmamzda diyemedim iste.. rol yapamadim..
Yok be canim,yasin daha cok genc,bak ne güzel meslek sahibisin,hayatini bu adama adama!!!!
36 yasindaki bir erkek böyle ise vur tekmeyi gitsin! Bak henüz evli degilsin,yol yakinken dön bence,seni aramayarak daha fazla haklilik kazanmak istiyor,istiyorki gelesin pesinden,düsünsene bir,bu adam ne zaman adam olur simdiden böyleyse??
Yok be canim,yasin daha cok genc,bak ne güzel meslek sahibisin,hayatini bu adama adama!!!!
36 yasindaki bir erkek böyle ise vur tekmeyi gitsin! Bak henüz evli degilsin,yol yakinken dön bence,seni aramayarak daha fazla haklilik kazanmak istiyor,istiyorki gelesin pesinden,düsünsene bir,bu adam ne zaman adam olur simdiden böyleyse??
Sevdiğin erkek altın olsa anneni babanı çiğnemeye değmez.
Önceleri prenses gibi hissettirirler sonra annelerinin babalarının ayakları altına sererler!
Bunların romantikliği elde edene kadar kuzucum.
Ağlamayı bırak mesleğin elinde, ailen yanında.
Yürümüyorsa zorlama.
Gerçekten mükemmel bir ilişki olsaydı yüzükten sonra da seviyesini korumayı başarırdı.
Şimdiden bu kadar çirkinleşmiş evlendikten sonra her şey düzelse de sen bunları hatırladıkça
mutsuz olacaksın..
Anasının babasının lafıyla dolduruşa geliyorsa koca olmaz o heriften zaten.
Oyle olsa keske esin iyiymis ben resmi olacagim diye koptu kiyamet.. onun aillesi baska sehirde biz benim ailemin yaninda calisioruz.. kadinda hep oglunu ic guveysi yapacagiz korkusu var galiba.. tatile bile laf etti o zaman nisanlim tatilimze kimse karsamaz falan dedi ama galiba hep laftaymis.. kirildigimi bile belli etmem suc oldu.. hep arayacakmisim baskalarinin gelinleri ariomus hevesleniomus niye aramiomusum sen agizima et sonra niye arayim.. onceden niye atiodum simdi ne degisti cozemiolar mi hep mi bi insan kendin hakli bulur yaaBenim eşimde öyle ben hemen söylüyorum annesinin arkasından kızıyor ama onların yanında beni azarlıyor, görmemezlikten geliyor. Kv uzakta ara sıra konuşuyoruz içimden "anne" demek gelmiyor ettiği hakaretleri hatırlıyorum ama 1 kere söylüyorum zaten 3 ayda bir konuşuyoruz. Seni çok iyi anlıyorum
Oyle dusunuyorum zaten bitmesini istiyorum ama uzuluyoru. Yine de alti yil ayni okulda burun buruna yasadigim onca sey ne kadar bosmus anilar bi saniye bos birakmiyor beynimi.. hep iyileri kotuleri silmisim.. cok kizginim kendime bu kadar kapildim diye babam sozden sonra bskle hemn nisan olmasin dedi astirdim.. nisandan sonra yine bekle bak incele tarafsiz gozle bak dedi.. ama keske nisan da yapmasaydim.. evlenmeyi dusunmuyordum ben o cok israr etmisti birakmadi beni kapildim buyu gibi.. tutuldum kör oldum.. ne yaptysam aileme kendime yaptim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?