Allahım lütfen aklımı koru Yarabbim, kızım sen kendini niye bu kadar ezdiriyosun sen kv'nin ablasını aramak zorundamısın, seni arayıp aradınmı diye kontrol ediyo falan, nişanlın açıkça annemle anlaşamazsa olmaz diyo, bu tip adamlarla evleniyosunuz sonra bi dolu konu açıyosunuz hala ağlıyosun nişan bozluyo diye, bu adamla evleniyim aynı eve giriyimde ne olursa olsun mu diyosun, evlenince hayatın peri masalımı olucak, ben 1 yıldır evliyim ne anne diyorum ne ararım sorarım oğlu arasında konuşsunda mecburmuyum yani, ay deliricem yaa, bu kadar niye ezdiriyosun kendini, annen baban gık dese kıyameti koparırsın elin oğluna anasına çıt diyemiyosun, evlende gör başka bişey demiyorum
Oyle olsa keske esin iyiymis ben resmi olacagim diye koptu kiyamet.. onun aillesi baska sehirde biz benim ailemin yaninda calisioruz.. kadinda hep oglunu ic guveysi yapacagiz korkusu var galiba.. tatile bile laf etti o zaman nisanlim tatilimze kimse karsamaz falan dedi ama galiba hep laftaymis.. kirildigimi bile belli etmem suc oldu.. hep arayacakmisim baskalarinin gelinleri ariomus hevesleniomus niye aramiomusum sen agizima et sonra niye arayim.. onceden niye atiodum simdi ne degisti cozemiolar mi hep mi bi insan kendin hakli bulur yaa
Tabiki bir süre üzüleceksin.
Sonra da verilmiş sadakam varmış evlenmeden kurtuldum şükür diyeceksin.
Bir şey yaptığın yok zararın neresinden dönersen kar.
Ne kadar şanslısın evlenmeden önce göstermiş sana gerçek yüzünü.
O maskenin arkasını evlilik sonrası gören kız çok..
Sen yine iyisin. Yapman gereken kendini ve aileni düşünmen, noktalaman.
ohooooo sen hala nişanlımla aramda bişey yoktu noktasındasın,senin asıl sorunun nişanlın zaten, annesi eğer ki oğlum bu kızı çok seviyo acık çenemi tutayım diyebilseydi bunları yaşamazdın demek ki olsan da olur olmasan da olur, 12 yaş nedir hem, kendi dengin birini bul bu işide bitir arabesk havalara hiç girme, bitti gitti evlenirsen o kadın seni çok üzer adam açık açık anneme gelinlik yapıcaksın demiş
Ben istanbulda dogdum buyudum ama ic anadolulyum onlarda oyle yakin ama bi havali bi havali goren de bogazda oturuo sanir.. bizim dururumuz bi kac senedr kotu babam iflas etti ilk gun soylemistim hatta babama destek ilmak istiodum evlenmk istemiodum o da hep beni ikna etti.. bizim eve gelince bi konustu bi konustu annesi sanki holding sahiplerymis gibi bizi bisey bilmio sandi galiba oysa ben ozrl okullarda okudum bi dedigim iki olmadi ama allah bi alir bi verir iste belli olmaz.. teyzemin de durumu cok cok cok iyi anladi o da.. hatta teyzem bu sefer gicik oldu hic ovunme huyu yoktur inad etti ordan buradan ezdi.. ama gercekten kotu olan yaranio annemden hic bahsetmezdi hep teyzrmi soruodu senin o teyzrni cok sevdim dedri.Bendede aynı şey var sanki ben ve ailem cahilmişiz gibi davranıyorlar. Kendileri deniz kenarında oturuyor, biz iç anadoluda sanki ben köyden gelmişim gibi bana meyve soruyorlar biliyormusun diyehakaretlerde cabası şimdi aklıma getirdin yine sinirlendim kız
Kadin ayrmak icin yapti yoluna grmedim diye Yolundan cikardi oyle kurnaz ki hep melek gibi gosterip kendini alttan alttan yapti o kadar kin doluyum ki.. anlasin istyorum sadece beni anlasin ben haksiz degilim ben kotu bisey yapmadim sanki kara melek gibi olmusum gozunde... haksizliga tahammul edemiorum.. ailem hep yanimda nisandan sonra dasakin nisan oldu adij cikar bilmem ne diye dusunup hatalarini halinin altina supurme dedi babam evimize mi sigmayacksin bi tane kuzsin dedi.. zaten onlar hep ayrlimami istuolardi annem annesini cok onceden anlamisti ama inanmadim.. onlara daha hic bsey demedim yola cikacagz zehir etmek istemedim bayramsonu yada ilk gunu solerim buyuk ihtimal niy aramadi diye sorduklarnda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?