nisan bozuluyo.. cok kotuyumm ne yapacagimi bilemiorum.. nefes alamiorum..

Derdim barismak dehil sadece derdimi paylasmak.. tek derdim evlilik olsaydi yalakalik yapardim alttan alirdim surekli oyle olmadiim icin boyle oldu tepki verdiim icin.. aramizda nisanlimla hic bi problem yokken boyle olmasi uzdu bpyle bitmesi sadece.. bunlar yadamis olmak anlayabiliyor musun.. donmesini istemiyorum barsmsyi da keske basa donsen hic konusmsam hic tanisamasam geriye alsam icim aciyo bu kadar sucsuzken bu hele gelmek.. icimi acitiyor.. sadece beni anlaysn birileri olsun istedim.

Bendede aynı şey var sanki ben ve ailem cahilmişiz gibi davranıyorlar. Kendileri deniz kenarında oturuyor, biz iç anadoluda sanki ben köyden gelmişim gibi bana meyve soruyorlar biliyormusun diye hakaretlerde cabası şimdi aklıma getirdin yine sinirlendim kız

ohooooo sen hala nişanlımla aramda bişey yoktu noktasındasın,senin asıl sorunun nişanlın zaten, annesi eğer ki oğlum bu kızı çok seviyo acık çenemi tutayım diyebilseydi bunları yaşamazdın demek ki olsan da olur olmasan da olur, 12 yaş nedir hem, kendi dengin birini bul bu işide bitir arabesk havalara hiç girme, bitti gitti evlenirsen o kadın seni çok üzer adam açık açık anneme gelinlik yapıcaksın demiş

Niye boyle oluyor ki ben kendi halimde onuma bakiyordum yeni iyilesiyordum.. kimseyi istemiyotum girdi hayatima alt ust etti beni.. kac yasinda adam bi derlerdi buyuk olursa kiymet bilir derlerdi.. kismet demek ki gorenler beni yakistrmiodu bile ahim sahim degil ama gttgim yerde baktirirdim kendime.. hepsi rol olamaz ya demek ki o kadar cok swvmedi yada arkasinda duracak cesareti yoktu.. ben ondan daha mi cesurmusum boyle bi ailem varken birakmadim o da cok seye sabretti evet ama son yasadiklarmiz son sozleri beni benden aldi.. buymus ta ben mi gormemisim beni kaybetmekten zerre kadar korkmuyo bu o mu iste bu yakio ewt gececek hersey ama beni delipde ezip de gececek.. insanlara guvenmemin bedelini hep odedim..

Kadin ayrmak icin yapti yoluna grmedim diye Yolundan cikardi oyle kurnaz ki hep melek gibi gosterip kendini alttan alttan yapti o kadar kin doluyum ki.. anlasin istyorum sadece beni anlasin ben haksiz degilim ben kotu bisey yapmadim sanki kara melek gibi olmusum gozunde... haksizliga tahammul edemiorum.. ailem hep yanimda nisandan sonra dasakin nisan oldu adij cikar bilmem ne diye dusunup hatalarini halinin altina supurme dedi babam evimize mi sigmayacksin bi tane kuzsin dedi.. zaten onlar hep ayrlimami istuolardi annem annesini cok onceden anlamisti ama inanmadim.. onlara daha hic bsey demedim yola cikacagz zehir etmek istemedim bayramsonu yada ilk gunu solerim buyuk ihtimal niy aramadi diye sorduklarnda..

Biliyorum canın yanıyor ama iyi ki diyeceğin zamanlar gelecek!! Sakın geri adım atma böylesiyle yuva kurulmaz!!! Herşey yoluna girer zamanla. Okul açılır az kaldı kendini işine verirsin. O zamana kadar arkadaşlarına filan zaman ayır buraya gel aklını meşgul et.

Sorun okulun acilmasi zaten.. karsilacagim hergeun onunla burun buruna nail gececek.. hic bir fikrim yok.. iyice emin olmadim hata benim cok aptallik ettim sevgiye nasilacsam o sevgisi herseye yeter sandim yetmiomus ama..

Ben istanbulda dogdum buyudum ama ic anadolulyum onlarda oyle yakin ama bi havali bi havali goren de bogazda oturuo sanir.. bizim dururumuz bi kac senedr kotu babam iflas etti ilk gun soylemistim hatta babama destek ilmak istiodum evlenmk istemiodum o da hep beni ikna etti.. bizim eve gelince bi konustu bi konustu annesi sanki holding sahiplerymis gibi bizi bisey bilmio sandi galiba oysa ben ozrl okullarda okudum bi dedigim iki olmadi ama allah bi alir bi verir iste belli olmaz.. teyzemin de durumu cok cok cok iyi anladi o da.. hatta teyzem bu sefer gicik oldu hic ovunme huyu yoktur inad etti ordan buradan ezdi.. ama gercekten kotu olan yaranio annemden hic bahsetmezdi hep teyzrmi soruodu senin o teyzrni cok sevdim dedri.

Verilmis sadakaniz varmiski evlenmeden kurtulmussunuz. Neden hala onu dusunuyorsunuz, onun gozunde ak melek olsaniz ne olur olmasaniz ne olur. 36 yasina gelmis ama annesiyle, nisanlisinin arasindaki dengeyi saglayamamis. bu kisiden ne hayir gelir ? O gitsin annesinin buldugu bi kizla evlensin. Dusunmeyin artik artik onlari yoksa hasta olacaksiniz....

Dusunmek istemiyorum ama elimdedegil ki.. dun daha ev bakiyordum hayal kuruyordum.. okul acilsin artk diyordum.. bu bun ne haldeyim bi gunde nasil degisti hayatim.. niye boyle oldu ki ben herkse onu savunurken o niye boyle oldu ki.. beni bu kadar sverken heryerde onunla ilgili bisey var bi senemi ayni mahallede ayni okulda gecrdim tenefslerde bile ozlerdi gelmeynce yanina kizardi.. hepsi sahte miymis.. kandir mis mi

Cnm senin derdin bana kalirsa ask mask degil sen haksizliga ugradigini dusunuyorsun ... bana bunu nasil ypar diyorsun , ben bunu hak etmedim ki o bana kiyamaz ki diyorsun o bunu sana öylede bir yapar ki o sana öyle bir kiyarki haberin olmaz...

ya arkadaşlar ne olur şu güzel türkçemizi katletmeyelim.o kadar kötü bir türkçeyle yazmışsınız ki okurken başım döndü vallahi.
harf yutmalar, noktalama işaretleri bunlara dikkat edelim. konu okurken akla karayı seçiyoruz yahu.

Seninkide pek acik sozluymus o ne oyle anneme gelinlik yapmayacaksan olmaz falan. İnsan azcik alttan alttan isler. Salakmis boswer..

Anladığım kadarıyla kv de ben istemezsem ayırırım demiş nişanlın da aileme gelin olamıcaksan ayrılalım demiş.. Bu kadarı yetti ayrıl o zaman..Sevgili ve nişanlıyken ayrılmak evliyken ayrılmaktan hem prosedür hem de ruhen daha kolay.. Annesi arayıp anne demiyorsun yok yan baktın yok değiştin diye seni sorgulayamaz..Sana en fazla surat asar veya o da soğuk davranabilir..

Bitti zaten evet hajsizliga ugradigimi dusunuyorum hersey guzelken boyle olmasi.. kimse kusursuz degil bende ben hata yaptigimda kabul ederim fakat onlarda oyke bi anlyis yok.. simdi disardaydim heryerde onunla bi anim var.. ustune birde ben boyle duygusalim.. herseyime kosturan agladim diye aglayan adam birakti.. evet gordum evet okudum burada ne kadar kotu bin beterini yasayan arkadaslarim var evet evlenip bosanmaktan cok iyidir.. ama gel gelelim hrsey o kadar yeni ki hersey o kadar taze ki herkesin derdi kendine buyuk geliyor.. bir dedigimi iki etmezdi onunla xaman akip gecerdi.. bensiz bogazindan lokma gecmezdi.. daha dun corba yaparken ilerde sanada boyle hazrlayacagim diyordu telefonda.. bu kadar kolaumiydi bitmek.. madem kolaydi niye basladi.. niye ben ailemw karsi geldim direndim beni niye inandirdi.. simdi mutlu mu acaba tv mi izlio arkadaslariyla mi yoksa icinde bi yerde bi burukluk var mi merak ediyorum.. okul baslayinca beni gorunce ne yapacak.. beni gorunce ne kadar sinirli olsada dayanamazdi simdi hic bisey olmamis gibi hic tanismamisiz gibi yanimdan gececek mi..

Canım, çok kızdım sana yaptıklarına. Bence sen de sakın üzülme. En nazlı en hassas döneminde, sana "canım, yavrum, kuzum, aşkım" diye davranmaları gereken dönemde kaprislere bak. Ne sanıyorlar acaba kendilerini, bulunmadık hint kumaşı mı sanıyorlar oğullarını? Şimdiden gül gibi kızı ezecekler, peh! Bana kalırsa şu edepsizliklerinin hepsini yaz bir kenara, unuttukça oku. Sakın kendini suçlama, haksız olan onlar. Çek restini, tel numaranı bile değiştir, ulaşamasınlar sana. Allah'ın sevdiği kuluymuşsun, şükret. Biraz zaman geçince daha çok farkına varacaksın.

Allahım ya nasıl bu kadar ezik olabiliyosun arkadaşım kendine gelsene, ya bi de öğretmenmişsin Allahım böyle kızları gördükçe deli oluyorum sonra bdv konu patlaması yaşıyo. Hadi evlendikten sonra farklı şeylerle karşılaşanlara sözüm yok da bu bile bile lades diyen kızların konuları beni oturduğum yerden cinlendiriyo.

ya anne demek zorunda mısın kız kardeşini aramak zorunda mısın tehditlerine boyun eğmek zorunda mısın,ne cüret kadındaki yani. nişanlı desen evlere şenlik şimdiden paspas etmiş seni milletin ayağına 40ına merdiven dayamış 24 yaşında kızı alacak hala konuşuyo bu ne pişkinliktir bide aileni üzmüşsün onlar için. bi an önce silkelen yoksa çok mutsuz olursun.

kadın o kadar ilerletmiş ki işi sen değiştin mi bak oğluma yansıtırım ayırırım. oğlu desen annemle anlaş yoksa ayrılırım.

bide nolur kızma 24 yaşındasın ama yazdıkların lise aşkı yaşayan kızlar gibi. kendi değerinin farkında ol biraz bu kadar sinik olma kimseye muhtaç değilsin. bu hayata herkes yalnız gelir yalnız ölür kim var kim yok bilemezsin yanında. bugün var ama yarın olacak mı ? ya olmazsa.

yazın biraz tuhaf geldi anladığım kadarıyla ailesinin lafına çok bakan biri, sana söylüyüm böyle birini boışver aileler şimdiden soruınsa sonra daha çok sorun olur. bende onun ailesi yüzünden sıkıntı çektim herşeyi berabat ettiler. ama bu sene düğün yinede bekliycem, inanıyorum tabi, ama anne dememişin diye bir ton tantana çıkmış saçma geldi

canım ya üzülkme, bi kursa yazıl yada çalış vaktini değerlendir kafanı dağıt, kitap oku. herşeyde vardır bi hayır. boşver kimse senden kıymetli değil, sağlığından kıymetli değil. allah büyüktür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…