benim ayın 16 sında transferim var, benimle beraber nisan transferi kimler var ses verin. Estrofem alıyorum şimdilik 1 tane daha artmadı, sizde durumlar nedir? Her doktorun tedavi şekli farklıymış siz hangi ilaçları alıyorsunuz?
Merhaba canım gününü nerden biliyorsunuz?bende bu ay dondurulmuş embriyo verilecek.estrofem kullanıyorum.bugün adetin 7 günü.ama ne zaman transfer olacağını bilmiyorum.perşembe kontrolümüz var.
Merhaba canım gününü nerden biliyorsunuz?bende bu ay dondurulmuş embriyo verilecek.estrofem kullanıyorum.bugün adetin 7 günü.ama ne zaman transfer olacağını bilmiyorum.perşembe kontrolümüz var.
Benim transfer günüm pazartesi transferden önce ne yiyip ne içiyorsun. Benim doğal siklusta dondurulmuş embiryo transferi yapilcak hiç ilaç kullanmadan fakat ben nar suyu içtim baya rahim kalınlığımı beğendi doktor öneririm sizede. Transfer sonrasi da ananas diyolar ama onu denemedim siz neler yapıyosunuz
benimde 21 nisanda yapıldı transferim beklemedeyim.... transferden sonraki 2 gün ara ara kasığımda batmalarım oldu şimdi az az oluyor yine tuttu mu bilmem ama çooook dua ediyorum inş rabbim vermiştir. Allahım isteyen herkesin yüzünü güldür...
benimde 3 nisanda kan testim var arakdaşlar Allah yardımcımız olsun inşAllah hiç bir belirti yok idrar tesi yaptım dayanamadım ondada bişey çıkmadı benim gibi olupta hamile olan varmı aranızda...