• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nisan dans müzigi??

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

GuL1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
220
0
46
35
Almanya
Kizlar nisanim Allahin izniyle 21 ocak da.. dans sarkisi olarak Rafet el Roman-Ömrümün sahibini istiyoruz ama sarki hizlii biraz.. ona göre dans edemiyoruz ki biz:((

siz hangi sarkilarda dans ediceksiniz??

tatlım bu pazar nişanım war ve dans müziğimiz blue breathe easy olcak.. türkçe olarak çelik dilberim cok güzel ama gecen yıl ablamın düğün dans müziği oldugu ıcın ben kullanamıorum :(

benım nişanımda hatta düğünümde çalıcak olan tek muzık soner arıca senı sevıyorum olucak canım

canım ıkı hafta once nısanım oldu. ılk cıktıgımızda tarkan asla vazgecemem ıle dans ettık yuzukler kesıldıkten sonrada gulben ergen tesekkur ederım o atmosfer ıcınde harıka oldu herkez agladı hatta tavsıye ederım

canım aynı gün nişanlanıyoruz benimde 21 ocak ben kutsiden melek şarkısını düşünüyorum :)

bizimde doğuşun göğsümde uyu aşkım şarkısı olmuştu '' sen benim için ben senin için yaratılmışız '' diye güzel bi şarkıydı

benimde kardeşimin nisanda nişanı ama dans müziği bora öztoprak-seni seviyorum çok harika bir şarkı tavsiye ederim kızlar.

bende ilk dans müziği olarak onu düşünüyordum amaaaaa selami şahin ve burcu güneşin Ben Bir Tek Kadın / Adam Sevdim şarkısını dinle bence :) biz uzakta olduğumuz içiin accuk hasret accuk özlem ve çok fazla sevgi aşk fln içeren bir şarkı :)

Tsk ederim fikirler icin kizlar :)

Kutsiden melek sarkisini cok begendim cok güzel.. ilk dans sarkisi kutsiden melek olsun pastadan sonrada selami sahin burcu günes olsun diye düsünüyorum

ama rafet el roman ömrümün sahibi sarkisnida cok seviyorum sözleri cok güzel.. ama sizce ona nasil dans edilir biraz hizli bi sarki..

bizimki 17 aralıkta oldu mariah carey- hero idi bizim parçamızda :34:

Back
X