Slm kızlar benim 4 sene önce 450 liraya aldığım bir nişan abiyem var özenerek bakıyorum abiyeme çok beğenerek almıştım hala eskisi gibi temiz duruyor .
Eşimin amcasının kızı var abisinin düğünü olacak yakında elbisemi giymek için ödünç istiyor.
Ben elbiseyi vermekten pek yana değilim elbise alıcak maddi gücü var.
Ama elbiseyi alma konusunda çok ısrarcı sürekli arıyor.Ama içimden bir seste elbisenin başına birşey gelicek diyor..
Gelinliğim kınada giydigim bindallı kiraydı dügünümden tek hatıra nişan elbisem kaldı.
Çekincelerim var siz olsanız ödünç verirmiydiniz elbiseyi ?.
En mantıklısını yapıyorsunuz benceHayır vermem, ztn insanlara karşı mesafem var kimse o elbiseyi istemeye yüz bulamaz
Bende bundan çekiniyorum maalesef zarar verir diye ayrıca başkasının giydiği birşeyi ben tekrar evime sokamam takıntılıyım birazAblam vermişti yanmış elbisenin bir yeri.vermek istemiyorsunuz vermeyin
Artık teli açmıyorum whatshaptn yazıyorısrarcı olup sürekli aramasaydı ne derdim bilmiyorum ama, vermeyin
hem madem tek hatıranız o, vermeyin
açık açık da söyleyin yani buraya yazdığınız gibi, düğünümden tek hatıram diye
yahu insan bir kere sorar, evet cevabını almazsa tekrar sormaz
Defalarca söyledim ama elbiseyi çok beğenmişbence de anlayacağı dilde vermek istemedğinizi söyleyin.
Bencede bende daha gitmem zaten kılıfında dolabında duruyor bir kaç kere kuru temizlemeye verdim makinaya bile atmaya kıyamıyorum.Vermezdim. Benzer birsey yasadim, mezuniyet elbisemdi. Bana gore bir kere giyilen kiyafetler bunlar, ben de tekrar giymedim baskasina da vermedim.
Söyledim ama anlasa keşkeAynen buraya yazdiginiz gibi soyleyin bence
Eşimde vermemden yana değil eşimde söyledi ama pek anlamıyoreşime söyledim çok hoşlanmadı kusura bakma zaten benımde içime sinmedi de
Ister anlasin ister anlamasinEşimde vermemden yana değil eşimde söyledi ama pek anlamıyor
Daraltma değilde benden kilolu deniyim falan dedi denemesi için bile vermek istemedim elbiseyi patlatabilirBedeni falan uyacak mi ona?
Daraltma falan yapmasin?
Valla istemiyorsan verme
Bazi seylerin manevi degeri oluyor haklisin.
Ben de gelinligimi sakliyorum mesela.
Isteyen birkac kisi oldu bu zamana kadar vermedim
Istemiyorsan verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?