- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
- 83
Kesin çözüm diyorum vallaHaklısın birde bu yolu deniyim
Tabi ki veririm niye vermeyeyim elbise yani tertemiz dolapta dursa bana faydası ne başına iş gelse bana zararı ne? Çok özenerek bakıyorum diyorsunuz ya neden ?Yani bir daha büyük ihtimalle giymeyeceksiniz bu kadar anlam yüklemeye gerek yokSlm kızlar benim 4 sene önce 450 liraya aldığım bir nişan abiyem var özenerek bakıyorum abiyeme çok beğenerek almıştım hala eskisi gibi temiz duruyor .
Eşimin amcasının kızı var abisinin düğünü olacak yakında elbisemi giymek için ödünç istiyor.
Ben elbiseyi vermekten pek yana değilim elbise alıcak maddi gücü var.
Ama elbiseyi alma konusunda çok ısrarcı sürekli arıyor.Ama içimden bir seste elbisenin başına birşey gelicek diyor..
Gelinliğim kınada giydigim bindallı kiraydı dügünümden tek hatıra nişan elbisem kaldı.
Çekincelerim var siz olsanız ödünç verirmiydiniz elbiseyi ?.
Keşke temiz kullanacagından emin olsam bendebenimde 15 yillik dostum vardi.hic dusunmeden verdim cunku benden daha temiz bakacagini biliyodum.oylede oldu verdigim gibi getirdi.hatta gidip kuru temizleme yaptirip getirmisti sagolsun.temiz kullanmayacagini dusunuyosaniz sakin vermeyin.abimin esine vermistim bi elbisemi nasi becerdiyse yirtmisti.ne kadar uzuldugumu hatirliyorun
Ama normal bir kıyafet değil benim için bir anısı varTabi ki veririm niye vermeyeyim elbise yani tertemiz dolapta dursa bana faydası ne başına iş gelse bana zararı ne? Çok özenerek bakıyorum diyorsunuz ya neden ?Yani bir daha büyük ihtimalle giymeyeceksiniz bu kadar anlam yüklemeye gerek yok
O gün elbiseyi kendin giy :)Whatshabı sildim komple şuan daha sonra tekrar yüklerim umarım bunu da anlar
Artık teli açmıyorum whatshaptn yazıyor
Defalarca söyledim ama elbiseyi çok beğenmiş
Söyledim ama anlasa keşke
Eşimde vermemden yana değil eşimde söyledi ama pek anlamıyor
Her mesajına
Kusura bakma veremem hatıra olarak saklıyorum, tek ben giymiş olmak istiyorum yaz
Tüm mesajlrına aynı cevabı ver
Daha neler neler ne ihtimaller varHele foto dış çekime de gidilirse, yağmur çamur mevsimi :/
Güzel taktikKullanacak kişinin görgüsünden yana endişenizvarsa (elbiseyi hor kullanır/ yırtar/kirletir / bedeniyle boyuyla oynar) tabi ki vermeyin. O elbiseyle çekilmiş fotoğrafları videoları paylaşınmillet sende gördüğünü hatırlasın. Kıza da elbiseyi sattım de gitsin
Defalarca kez hayır dedimDurumu olmasa verin derdim ama bence hayır. Bende insanların bu rahatlığına şaşırıyorum hele de ısrarla istemesi çok ilginç hem de istediği sizin özel gününüze ait bir elbise...bence hayır deyin olsun bitsin
Maalesef anlayışsız insanlar var hayatımızdaBende vermem ne alaka yani benim için özel bir kıyafet neden bu ısrar vermiyorum bitti artık sormayı bırak diyin ikide bir sık boğaz etmesin . İnsan bir kere de anlar ayıp yani .
Birine ödünç birşey vaeripte, geri sağlam alınan hiç bir şey görmedim ben. Ayrıca kıyafeti bir başkası giyince şekli , kalıbı bozuluyor. Sen en iyisi ona sattım ben onu internetten dersin. Sonra senin üstünde görürse bir gün dersin geri yollamış alıcı, beğenmemiş :)Slm kızlar benim 4 sene önce 450 liraya aldığım bir nişan abiyem var özenerek bakıyorum abiyeme çok beğenerek almıştım hala eskisi gibi temiz duruyor .
Eşimin amcasının kızı var abisinin düğünü olacak yakında elbisemi giymek için ödünç istiyor.
Ben elbiseyi vermekten pek yana değilim elbise alıcak maddi gücü var.
Ama elbiseyi alma konusunda çok ısrarcı sürekli arıyor.Ama içimden bir seste elbisenin başına birşey gelicek diyor..
Gelinliğim kınada giydigim bindallı kiraydı dügünümden tek hatıra nişan elbisem kaldı.
Çekincelerim var siz olsanız ödünç verirmiydiniz elbiseyi ?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?