Nişan elbisem !!

Bence elbise size kalan tek hatıra ben olsam vermem insan kendi almadığı üzerine emek vermediği bir şeyi hor kullanır..

Ne arsızmış . Vermiyorum demişsiniz zaten . Gerisi sizi ilgilendirmiyor .arasa da yazsa da görme .

Yıllar önce eşimin kuzeni benden se istemişti niian elbisemi mezuniyetinde giyinmek için tamam vereyim dedim nişan elbisem çok şık be sadeydi çünkü her yerde giyilebilirdi bende boş boş durmasındansa vereyim bari dedim sonra kuzeni ile kilo olarak aynıyız da boy olarak benden kısa nasıl olacak ki dedim dedi biraz kestiririz dedim yok artık vermedim. Giymesinde bir mahsur yok ama elbisenin başına birşey gelmesini istemem

Tabi ki veririm niye vermeyeyim elbise yani tertemiz dolapta dursa bana faydası ne başına iş gelse bana zararı ne? Çok özenerek bakıyorum diyorsunuz ya neden ?Yani bir daha büyük ihtimalle giymeyeceksiniz bu kadar anlam yüklemeye gerek yok

benimde 15 yillik dostum vardi.hic dusunmeden verdim cunku benden daha temiz bakacagini biliyodum.oylede oldu verdigim gibi getirdi.hatta gidip kuru temizleme yaptirip getirmisti sagolsun.temiz kullanmayacagini dusunuyosaniz sakin vermeyin.abimin esine vermistim bi elbisemi nasi becerdiyse yirtmisti.ne kadar uzuldugumu hatirliyorun

Keşke temiz kullanacagından emin olsam bende

Ama normal bir kıyafet değil benim için bir anısı var

Artık teli açmıyorum whatshaptn yazıyor

Defalarca söyledim ama elbiseyi çok beğenmiş

Söyledim ama anlasa keşke

Eşimde vermemden yana değil eşimde söyledi ama pek anlamıyor

Her mesajına
Kusura bakma veremem hatıra olarak saklıyorum, tek ben giymiş olmak istiyorum yaz

Tüm mesajlrına aynı cevabı ver

telini falan kapatma
madem hayırdan anlamıyor
sen de ısrarla hayır yaz
veya S Spizella 'nın dediği gibi her seferinde aynı mesajı yaz

Durumu olmasa verin derdim ama bence hayır. Bende insanların bu rahatlığına şaşırıyorum hele de ısrarla istemesi çok ilginç hem de istediği sizin özel gününüze ait bir elbise...bence hayır deyin olsun bitsin

Kullanacak kişinin görgüsünden yana endişenizvarsa (elbiseyi hor kullanır/ yırtar/kirletir / bedeniyle boyuyla oynar) tabi ki vermeyin. O elbiseyle çekilmiş fotoğrafları videoları paylaşın millet sende gördüğünü hatırlasın. Kıza da elbiseyi sattım de gitsin

Güzel taktik

Defalarca kez hayır dedim

Bende vermem ne alaka yani benim için özel bir kıyafet neden bu ısrar vermiyorum bitti artık sormayı bırak diyin ikide bir sık boğaz etmesin . İnsan bir kere de anlar ayıp yani .

Bende vermem ne alaka yani benim için özel bir kıyafet neden bu ısrar vermiyorum bitti artık sormayı bırak diyin ikide bir sık boğaz etmesin . İnsan bir kere de anlar ayıp yani .
Maalesef anlayışsız insanlar var hayatımızda

Birine ödünç birşey vaeripte, geri sağlam alınan hiç bir şey görmedim ben. Ayrıca kıyafeti bir başkası giyince şekli , kalıbı bozuluyor. Sen en iyisi ona sattım ben onu internetten dersin. Sonra senin üstünde görürse bir gün dersin geri yollamış alıcı, beğenmemiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…