- 12 Temmuz 2016
- 1.245
- 2.035
- 83
Kuzenim annem aracılığıyla kına ayakkabımı istemişti. Veremem demiştim anneme .kuzenimi severim o ayrı ama kınaya giyeceği ayakkabısını da bir zahmet alsınSlm kızlar benim 4 sene önce 450 liraya aldığım bir nişan abiyem var özenerek bakıyorum abiyeme çok beğenerek almıştım hala eskisi gibi temiz duruyor .
Eşimin amcasının kızı var abisinin düğünü olacak yakında elbisemi giymek için ödünç istiyor.
Ben elbiseyi vermekten pek yana değilim elbise alıcak maddi gücü var.
Ama elbiseyi alma konusunda çok ısrarcı sürekli arıyor.Ama içimden bir seste elbisenin başına birşey gelicek diyor..
Gelinliğim kınada giydigim bindallı kiraydı dügünümden tek hatıra nişan elbisem kaldı.
Çekincelerim var siz olsanız ödünç verirmiydiniz elbiseyi ?.
o kadar güzel abiye modelleri çıkmışki onları denesin hem benim elbisemin artık modası geçti anlamıyorum zaten nişanda herkes elbiseyi benim üzerimde gördüeşyayla duygusal bağ kurmam genelde. o sebeple ben verirdim. ama sizin bir duygusal bağınız varsa insanların da buna saygı göstermesi gerekiyor. çok beğeniyorsa sizin elbisenizi gitsin aynısından diktirsin.
Ben birine verdiğim elbiseyi tekrar kullanamıyorum sizdemi öylesinizKuzenim annem aracılığıyla kına ayakkabımı istemişti. Veremem demiştim anneme .kuzenimi severim o ayrı ama kınaya giyeceği ayakkabısını da bir zahmet alsın
Annemlerde falan aramasa en son teli kapatıcamHer mesajına
Kusura bakma veremem hatıra olarak saklıyorum, tek ben giymiş olmak istiyorum yaz
Tüm mesajlrına aynı cevabı ver
Normal bir abiye olsa bende verirdim ama özel elbiselerin yeri bir başkaBen olsam verirdim. Elbiselrimi kuzenlerim dugunlerde cok giymistir. Abiye elbiseler zaten 1 kere bilemedin 2 kere giyiliyor. Dolabimda tozlanacagina baskalarida giysin bir ise yarasin. Ben boyle dusunuyorum.
Slm kızlar benim 4 sene önce 450 liraya aldığım bir nişan abiyem var özenerek bakıyorum abiyeme çok beğenerek almıştım hala eskisi gibi temiz duruyor .
Eşimin amcasının kızı var abisinin düğünü olacak yakında elbisemi giymek için ödünç istiyor.
Ben elbiseyi vermekten pek yana değilim elbise alıcak maddi gücü var.
Ama elbiseyi alma konusunda çok ısrarcı sürekli arıyor.Ama içimden bir seste elbisenin başına birşey gelicek diyor..
Gelinliğim kınada giydigim bindallı kiraydı dügünümden tek hatıra nişan elbisem kaldı.
Çekincelerim var siz olsanız ödünç verirmiydiniz elbiseyi ?.
Eşimde vermemden yana değil eşimde söyledi ama pek anlamıyor
Evet haklısın galiba resmen emri vaki yapıyoranlamıyorsa vermeyecem başının çaresine bak de net bir şekilde
Bende öyle düşünüyorum başına birşey getirecek gibiSizin için bukadar değerli birşeyi vermeyin gitsin kendi alsın. Aynı değeri özeni göstermez kuzeniniz.
Benim 5 tane kardeşim evlendi ve hiç kimseden elbise istemedim her düğüne ayrı ayrı elbise aldımAy çok saçma geldi kız abisinin düğününe de alsın bir zahmet. Durumu yoksa yine de istemesini abes buldum. Sonuçta istediği kişi kuzeni bile değil kuzeninin eşi.
Whatshabı sildim komple şuan daha sonra tekrar yüklerim umarım bunu da anlarÇok beğendiysen aynı modelden diktir istersen ama ben bu konularda biraz takıntılıyım manevi olarak çokta kıymetli benim için kusura bakma yaz madem whatsapptan tacize geçti sende ordan aynı böyle cevap ver
Sizden izin almadan tadilat yaptırması çok yalnış elbiseniz mahvolmuşturHayatında ilk kez verdim arkadaşım cok icime.sinen sevdiğim abiyemi istedi verdim ama kendisi giymedigi gibi bir de terziye verilmis daraltma yapilmis boyu kestirilmis eline bir geldi sanki bir düğün alayı üstünden geçmiş... ve haberim de yoktu.
Simdi mi icine.giremedigim kıyafetleri yakarim cope atarim yine de odunc vermem
Haklısın birde bu yolu deniyim“o benim en güzel günümden hatıra, veremem eşimde bu duruma sıcak bakmaz kusura bakma”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?