Nişan elbisem !!

Kuzenim annem aracılığıyla kına ayakkabımı istemişti. Veremem demiştim anneme .kuzenimi severim o ayrı ama kınaya giyeceği ayakkabısını da bir zahmet alsın

eşyayla duygusal bağ kurmam genelde. o sebeple ben verirdim. ama sizin bir duygusal bağınız varsa insanların da buna saygı göstermesi gerekiyor. çok beğeniyorsa sizin elbisenizi gitsin aynısından diktirsin.
o kadar güzel abiye modelleri çıkmışki onları denesin hem benim elbisemin artık modası geçti anlamıyorum zaten nişanda herkes elbiseyi benim üzerimde gördü

Kuzenim annem aracılığıyla kına ayakkabımı istemişti. Veremem demiştim anneme .kuzenimi severim o ayrı ama kınaya giyeceği ayakkabısını da bir zahmet alsın
Ben birine verdiğim elbiseyi tekrar kullanamıyorum sizdemi öylesiniz

Ben olsam verirdim. Elbiselrimi kuzenlerim dugunlerde cok giymistir. Abiye elbiseler zaten 1 kere bilemedin 2 kere giyiliyor. Dolabimda tozlanacagina baskalarida giysin bir ise yarasin. Ben boyle dusunuyorum.

Her mesajına
Kusura bakma veremem hatıra olarak saklıyorum, tek ben giymiş olmak istiyorum yaz

Tüm mesajlrına aynı cevabı ver
Annemlerde falan aramasa en son teli kapatıcam

Ben olsam verirdim. Elbiselrimi kuzenlerim dugunlerde cok giymistir. Abiye elbiseler zaten 1 kere bilemedin 2 kere giyiliyor. Dolabimda tozlanacagina baskalarida giysin bir ise yarasin. Ben boyle dusunuyorum.
Normal bir abiye olsa bende verirdim ama özel elbiselerin yeri bir başka

Sizin için bukadar değerli birşeyi vermeyin gitsin kendi alsın. Aynı değeri özeni göstermez kuzeniniz.

Ay çok saçma geldi kız abisinin düğününe de alsın bir zahmet. Durumu yoksa yine de istemesini abes buldum. Sonuçta istediği kişi kuzeni bile değil kuzeninin eşi.

Ay çok saçma geldi kız abisinin düğününe de alsın bir zahmet. Durumu yoksa yine de istemesini abes buldum. Sonuçta istediği kişi kuzeni bile değil kuzeninin eşi.
Benim 5 tane kardeşim evlendi ve hiç kimseden elbise istemedim her düğüne ayrı ayrı elbise aldım

Çok beğendiysen aynı modelden diktir istersen ama ben bu konularda biraz takıntılıyım manevi olarak çokta kıymetli benim için kusura bakma yaz madem whatsapptan tacize geçti sende ordan aynı böyle cevap ver

Hayatında ilk kez verdim arkadaşım cok icime.sinen sevdiğim abiyemi istedi verdim ama kendisi giymedigi gibi bir de terziye verilmis daraltma yapilmis boyu kestirilmis eline bir geldi sanki bir düğün alayı üstünden geçmiş... ve haberim de yoktu.
Simdi mi icine.giremedigim kıyafetleri yakarim cope atarim yine de odunc vermem

Çok beğendiysen aynı modelden diktir istersen ama ben bu konularda biraz takıntılıyım manevi olarak çokta kıymetli benim için kusura bakma yaz madem whatsapptan tacize geçti sende ordan aynı böyle cevap ver
Whatshabı sildim komple şuan daha sonra tekrar yüklerim umarım bunu da anlar

Sizden izin almadan tadilat yaptırması çok yalnış elbiseniz mahvolmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…