her doğumdan önce mutlaka nişan geliyormu?
kızlar ben doğum yaptım.o gün akşam bebeği merak ettiğim için gittim acile 2 cm açılma varmış.sonra hemen yatış yaptılar sabaha karşı bebeğim doğdu.dediğiniz gibi nişan buymuş ve iyi ki gitmişim hastaneye.5 saatlik suni sancıdan sonra doğdu oğlum.şimdi lohusa oldum 5 gün oldu işte.yorum yapan herkese teşekkür ederim.çok güzel bir duyguymuş anne olmak:))
kızlar ben doğum yaptım.o gün akşam bebeği merak ettiğim için gittim acile 2 cm açılma varmış.sonra hemen yatış yaptılar sabaha karşı bebeğim doğdu.dediğiniz gibi nişan buymuş ve iyi ki gitmişim hastaneye.5 saatlik suni sancıdan sonra doğdu oğlum.şimdi lohusa oldum 5 gün oldu işte.yorum yapan herkese teşekkür ederim.çok güzel bir duyguymuş anne olmak:))
tebrik ederimmm
kızlar bu sabah benden de geldi bişey ama kan değildi
beyaz,yumurta akı gibi yapışkan bişey..sonra bişey gelmedi
haftaya sezeryanım var doktorumu aramalımıyım???bu nişan mı
çok geç gördüm ama yazayım yine de suyun gelmiştir muhtemelen inşallah hakkında hayırlısı olur. hayırlı haberlerini bekliyoruz.Arkadaşlar benimde dün lavaboya gittim peçeteme sarımtırak kıvamlı sümüksü bişe geldi buda nişanmıdır bi acile muayeneye gitmelimiyim 38+1 haftalığım. Bide dün vajina içim çok sulanmıştı sanki sızıntı gibi yani çamaşırıma bişe gelmiyo ama elimi attığımda içi sırılsıklam su olmuştu acaba böyle sızıntı şeklinde yavaş yavaş su geliyo olabilirmi bilgisi oşan varsa bana dönebilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?