Nişan gelmesi

Allah bir avazda doğum nasip etsin inşallah.
Sağlıkla kucağınıza alın.

Fakat panik yapmayın.
Sakin olun ve inşallah vaktiyle hayırlısıyla gelir bebeğiniz.

Bilmiyorum ki ben öyle söylediler :) valla ne desek boş sanırım başa gelen çekilecek :)
yok canım ya. Korkacak gerçekten bir şey yok. Çünkü başa gelen çekiliyor senin dediğin gibi ☺ korkutma kendini. Kolay demem asla. Zor o sancılara katlanmak. Ama hakikaten doğuyor ve bitiyor yani. Doktoruna ve kendine güven. O bebegi doğuracak şekilde donatilmisiz. Kafanı olumsuza korkulara programlama.

Canım çok teşekkürler brz moral oldu yazdıkların :) işte bilmediğimden bunlar

Benim canım nasıl tatlıdır bilemezsin. -en ufak bir şeyde ölür biterim. bir soğuk almayayim yataktan kalkmak. Hastayım oluyoum diye. Dogumdan da öyle çok korkuyordum ki. Kendimi biliyordum. Ne olumlu ne olumsuz dogum hikayesi okumadım da dinlemedim de. Sadece " o bebek bir şekilde dünyaya gelecek. Beni Allah o şekilde yaratmış. O doğumu bir şekilde yapacağım " diye düşündüm hep. Aksini hiç düşünmedim kurgulamadim planlamadim. Allah dağına göre kar verir derler ya. Benim dogum da çabuk ve kolay oldu geçti. "Kolay"olduğunu doktor "çabuk" olduğunu ben söylüyorum. Hastaneye yatisimla bebisimin gelmesi 3 saati buldu .

Allahım bağışlasın güzel yavrunu canım,inşallah bende sağlıkla ve kolayca kavuşabilirim bebişime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…