Nişan Günü kutlanmalı mı?

bu konuda abartı Mühendisi sayılırım... ve tek abarttıgım konudur.. tanışma yıldönumu, ilk kahvaltı yılldönumu, ilk yemek yıldönumu, söz, nişan, evlılık, nikah vs uzayıp gıden listemız vardır.. ayrıca küsme yıldönumu kutlamıştık.. sonuç ogun gıne küsmuştuk:)) tabı 2 saat sonra barıştık.. tabı bunlar dışarda vs olmaz genelde.. evde kutlanır genelde.. ama her sene aynı gun aynı yerde kahvaltı mutlaka yapılır.. :)

hönkkkkk:53::53::53:
ciddi misin oldu olucak ilk öpüşmenizi de kutlayın :34:

ben kutlayacagız her gunu diye diye dilimde tüy bitmişti unutan ben olmuustum artık kutlmamıyoruz zaten gereksızmiş bencede

zaten hediye alma olayları.. bir cepten alıp diğer cebe koyma gibi geliyor bana...alınıyor bilmem ne kadarlık takı ya nakitten gidiyor ya da ay sonu kredi kartıyla burun buruna geliyorsun. zaten artık alış veriş bile elimizin altında sanalda...sanırım herkes de istediği şeyi alabiliyor. alış verişlerde eskisi gibi erkeklere danışma olayı da kalmadı.. o yüzden hediyesiz kutlamalar da bir süre sonra tarih oluyor galiba.
:6:

zaten hediye alma olayları.. bir cepten alıp diğer cebe koyma gibi geliyor bana...alınıyor bilmem ne kadarlık takı ya nakitten gidiyor ya da ay sonu kredi kartıyla burun buruna geliyorsun. zaten artık alış veriş bile elimizin altında sanalda...sanırım herkes de istediği şeyi alabiliyor. alış verişlerde eskisi gibi erkeklere danışma olayı da kalmadı.. o yüzden hediyesiz kutlamalar da bir süre sonra tarih oluyor galiba.
:6:

yani biraz öyle oluyor tabi de düşünüldüğünü de gösteriyor ben sanaldan alış veriş yapmam ama kendi paramı kazandıgım için eşime de sormam :)) simdi kadınların maddi gücü var çok şükür sadece erkegin eline bakılmıyor o yüzden rahatız birazda

yani biraz öyle oluyor tabi de düşünüldüğünü de gösteriyor ben sanaldan alış veriş yapmam ama kendi paramı kazandıgım için eşime de sormam :)) simdi kadınların maddi gücü var çok şükür sadece erkegin eline bakılmıyor o yüzden rahatız birazda

ben de pek sanaldan alış veriş yapmıyorum ama yapan o kadar çok kişi var ki. bütün ünlü markaların artık online satışları var. ben bir kere aldım da beklediğim gibi çıkmadı bir de kargoda sorun oldu 1 ayda geldi neredeyse.aman ne gerek var dedim almadım bir daha. çalışmak ekonomik bakımdan daha özgür karar almayı sağlıyor doğru...

bence çok komik...3 sene önce bugün nişanlandık deyip yemek yemek:9:durum özel olabilir ama yemek yemenin nesi özel Allah aşkına?günde 2-3 kez yaptığımız şey.

benim için böyle bir durum hiçbir şeyi ifade etmez.kendiliğinden gelişen şeyler olsa evet özel olabilir ama,hadi nişanımızı kutlayalım deyip yemeğe çıkmak,hediye almak bana göre gereksiz bir davranış biçimi.

bence gerek yok, ayrıca eşin senin kadar duygusal değilse ve ne gerek var gibisinden bişey söylerse kırılırsın, şahsen benim için eşimle tanıştığım gün dışında hiçbi günün önemi yok nişan nikah düğün vs hepsi formalite tanıştığımız gün ise kader...

esinizle size özel gelen her durumu ve herseyi kutlayabilirsiniz
bence cok guzel
oan evde minik süprizler hazirlayin
hoslandigi sevdigi ufak birsey alin
:) mutlulugunuz daim olsun ..

evlenmişsinz artık bnce nişan kutlamasına gerek yok bz tanışma yıldönmümüze çok önem veririz evlilik yıldönümüz kadar hatta daha bile fazla önem taşır e 5 yıl flört olunca:1: bnce gerek yok ama tabi illede kutlamak istersen evde kçk bişi yapabilrsn:34:

ne gerek var deyince herkes aaa gerek yok gibi geliyor ama düşününce de ilk tanıştıgımız gün kadar özel geliyor :)) çünkü o gün ömrümüzü birlestirmek için ilk adımı atıyoruz aklıma gelince o gün gibi heyecanlandım yüzüklerimizi taktıgımız an çok güzeldi bence kutlamalıyız :))

ne gerek var deyince herkes aaa gerek yok gibi geliyor ama düşününce de ilk tanıştıgımız gün kadar özel geliyor :)) çünkü o gün ömrümüzü birlestirmek için ilk adımı atıyoruz aklıma gelince o gün gibi heyecanlandım yüzüklerimizi taktıgımız an çok güzeldi bence kutlamalıyız :))

bebişim istiyosan kutlayın tabi, inşallahta her gününüz kutlama tadında geçsin, başlığı soru kipinde açınca herkes bence diyerek cevap vermiş, o zaman ne diyoruz: KUTLU OLSUNNNNNN :)

evlilik yıldönümü daha anlamlı bir gün.. hakkını veriyoruz o günün :16:

biz diğer günleri sadece anıyoruz, özel bi çaba sarfetmiyoruz :)

ben evlilik yıl dönümü kutlanır biliyodumda nişan yıldönümüde mi kutlanıyomuş?valla bu özel günlerde kutla kutla bitmezki :27:abartmamak lazım bence

biz hep kutluyoruz, aslında doğumgünümde nişanlandığımız için atlamamız imkansız :) öyle abartılı şeyler yapmasak, her zaman hediyeler almasak da her özel günü kutlamayı seviyoruz değişik bir neşe katıyor güne

ya nasil takiliosunz boyle selere anlamirm
ben evleneli bi bucuk yil oldu
evlenirken biri sormustu ne zamandir nisanlisiniz
eeeeee bi kac ay dedik
ikimizde hatirlamioduk hatrlamiorum hala

ohhh rahatim mutluyumnbi de ozel gun stresiylen mi urascam
yok pasta yap hediye al

cok mu hayvanim???

nişan düğün vs değil ama en özel günümüz v for vandetta filmini izledikten sonradır. gününü bilmem..sadece o film her anlamda önem arz etmekte bizim için. hehe

biz tam bir yıl nişanlı kaldık nişan ve düğün tarihi aynı. öyle bir olay olmadı bizde de,biz de eşimle ayrıca tanışma yıl dönümümüzü kutlarız.6 yıllık flört dönemimizde hep onu kutlardık ya alışkanlık kaldı o bizde.hatta evlilik yıl dönümümüzden önemlidir o gün bizim.

ya nasil takiliosunz boyle selere anlamirm
ben evleneli bi bucuk yil oldu
evlenirken biri sormustu ne zamandir nisanlisiniz
eeeeee bi kac ay dedik
ikimizde hatirlamioduk hatrlamiorum hala

ohhh rahatim mutluyumnbi de ozel gun stresiylen mi urascam
yok pasta yap hediye al

cok mu hayvanim???

estağfirullah:1::1::1:

Back
X