Nişan Günü kutlanmalı mı?

Kızlar bizim 17 Eylül eşimle nişan tarihimiz, ben özel günleri kutlamayı seviyorum zaten ilk yılımız sizde nişan gününüzü her yıl kutlar mısınız? Eşime birde hediye almak istiyorum acaba nasıl birsey alabilirim. O günü nasıl kutlamalıyız? Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden tesekkurler hepinize.

4 sene bitti ama düğün günümüzüü bile hatırlamıyorum

4 sene bitti ama düğün günümüzüü bile hatırlamıyorum

Ben nişan günümüzü unutuyordum aslında hayat temposu telaşı o kadar çok ki insan birgün önce ne yedigini bile hatırlayamaz oluyor canım 4 yıla kalmaz bende unuturum galiba :(( yine aklınıza geldikçe kutlayın birseyleri degişiklik güzel olur arada

ya nasil takiliosunz boyle selere anlamirm
ben evleneli bi bucuk yil oldu
evlenirken biri sormustu ne zamandir nisanlisiniz
eeeeee bi kac ay dedik
ikimizde hatirlamioduk hatrlamiorum hala

ohhh rahatim mutluyumnbi de ozel gun stresiylen mi urascam
yok pasta yap hediye al

cok mu hayvanim???

:)) biraz fazla rahatsın o kadar siz mutluysanız hiç bir sakıncası yok.... Mutluluklar canım

Erkekle önemli gün kutlaması konusunda çok zayıflar. Evlilik yıldönümünü bile zor kutluyorlar nişanı kutlamazlar sanırım. Ben de kutlamıyorum. Unuttum gitti zaten tarihini.

İlla bir önemli güne ihtiyaç yok zaten eğlenmek, birlikte birşeyler yapmak için.

Erkekle önemli gün kutlaması konusunda çok zayıflar. Evlilik yıldönümünü bile zor kutluyorlar nişanı kutlamazlar sanırım. Ben de kutlamıyorum. Unuttum gitti zaten tarihini.

İlla bir önemli güne ihtiyaç yok zaten eğlenmek, birlikte birşeyler yapmak için.

haklısın canım..........

Kızlar bizim 17 Eylül eşimle nişan tarihimiz, ben özel günleri kutlamayı seviyorum zaten ilk yılımız sizde nişan gününüzü her yıl kutlar mısınız? Eşime birde hediye almak istiyorum acaba nasıl birsey alabilirim. O günü nasıl kutlamalıyız? Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden tesekkurler hepinize.

evlilik yıldönümü doğum günü yok tanışma günü bunlar bile erkeklere fazla gelirken birde nişan kutlamasımı yapacaksınız ..bnce çok saçma erkekleri boğan sıkan şeyler bunlar kendinize başka meşkuliyetler bulun.

valla nişan günü kutlaması diye bişey ilk defa duydum
ne zaman nişanlandığımı bile hatırlamıyorum ben
:27::27:
zaten kutlıcak olsam, eşim bayağı bi dalga geçerdi benle, hayatımızdan gereğinden çok özel gün var zaten:27::27:

Son düzenleme:
Nişan yıldönümü kutlanmalı diye bir şey yok; ama biz ilk yılımızın verdiği heyecanla bunu kutlamak istiyoruz. :49::49::49: Bir dahaki yıllarda olmaz; ama hoş bir hatıra olarak kalsın o günleri anarak geçireceğimiz bir gün... Kına yıldönümünde kınasını tazeleyen bir arkadaşım bile vardı:1::1::1::1::1::1::1::1:

Öyle çok büyük bir şey yapmayacağım tabi ama nişan günümüzde onun işyerine çikolata göndereceğim. Akşama kapımıza kırmızı kapli uçan bir balon koyacağım, antreye "SEN HARİKA Bİ KOCASIN" yazılı kağıtları dizeceğim, evde güzel bir sofra... (işte bu en zor kısmı ikimizde eve çok geç geliyor ve yemek yemiyoruz:(() ve sonra belki dans ederiz çünkü aynı zamanda ilk dansımınızın da yıldönümü olacak, o gün.

İşte benim planlarım bunlar, biraz basit ama günümüz özel geçsin istiyorum, diğer sıradan gecelerden ayrılsın en azından...:51:

Kutlama günü ne kadar az olursa onun için o kadar iyi sanırım :1:
Ben diyorum tanışma yıldönümümüz, ilişkiye başladığımız gün, ilk elimi tuttuğun gün falan hepsini kutlayalım diyorumda başımı alıp gidesim var bakışı atıyor bana :6:

Back
X