Arkadaşlar son gelişmeyi yazıyorum.
Komşumun kızıyla ben de gittim . Önce arkadaşım girdi kafeye sonra, bir süre sonrada ben girdim içeriye .
Dut yemiş bülbül gibi dondu kaldı. Sen ne aşağılık bir adamsın neden böyle birşey yaptın diye sordum . Bilmiyor muydun geçmişimi ? Anlatmadım mı sana dedim ? Şimdi mi geldi aklına dedim ?
O da şöyle dedi ; İçimde bir sıkıntı var . Kadınlara karşı içimde ciddi bir öfke var. Geçmişte bende aşık oldum ama sürekli reddedildim. İyi niyetliydim . Eğer evlenseydik biz kavga ederdik ve sana şiddet uygulayabilirdim dedi. Böylesi çok daha iyi dedi . Maddi durumumuz ben gencken kötüydü ve sürekli okuyup çalışıyordum. Mezun olduktan sonra iş buldum maddi durumum iyileşti. Fiziğime baktım, kendime bakmaya başladım. Ailem bana kız aramaya basladı ama içimdeki öfke dinmiyor dedi . Diğer görücü kızları da istememiş . Geçmişleri yüzünden . Geçmişte sevgilisi olan kız istemiyormuş .
Maddi zararımı tazmin edecekmiş . Onun sözünü verdi .
Ayrıca benim onu sevdiğime inanmıyormuş . Şimdi biz senle evlensek , kavga edip boşanacağız ve ben sana tazminat ve ömür boyu nafaka vereceğim. Sende benim kazanmak için gençliğimi en güzel yıllarımı uğruna harcadığım parayı yeni sevgililerinle yiyeceksin . Böyle olacak biliyorum. Bak Şeyma Subaşına dedi .
Ben de ona hakkımı helal etmediğimi söyledim . Tekrar sövüp sayıp bela okuyup, arkadaşımla kafeden ayrıldık .