Nişan günü terk edildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz daha önce sevgililerinizin olduğunu falan söylemediniz mi anlamadım? Hiç sevgilisi olmamış hiçbir şey yaşamamış bir erkeğin öyle birini istemesi normal yine aynı şekilde hiçbir sevgilisi olmamış, bir şeyler yaşamamış bir kadın da öyle birini isteyebilir bunda sorun yok. Burada mesele şu yani bu adam nişanda mı öğrendi bu mevzuyu ki böyle terbiyesizce bir şey yaptı?
Tabi ki nişanda öğrenmedi . Daha önce anlattım bu eski sevgili konularını . Sordu anlattım

Dün cumartesi nişanım vardı. Görücü usulu temmuz ayında tanıştık. Ben 29 yaşındayım . O da 29 yaşında . Ailemin gözü önünde terk edildim. Arkadaşlarım herkes ordaydı . Rezil etti beni.

Sebep de şu ; Kendisinin daha önce hiç sevgilisi olmamış . Sürekli çalışmış . Okumuş . Kendisi mühendis. Benim ise daha önce sevgililerim oldu 16 yaşından bu yana .

Kızınızın geçmişi istediğim gibi değil , ben bu nişanı yapmaktan vazgeçtim . dedi .

Ne yapmalıyım şimdi ? Tazminat davası acmak istiyorum . O kadar masraf yaptım . Hayallerimle oynadı.
Fake mi çıktı nişanlın?
Yok bu konuda bir fake var da o olabilir mi acabao_O

Bunu komsumuz tanıstırdı benle, mühendis dedi , çok efendi düzgün biri sessiz sakin büyüklerine saygılı dedi . Sonra tanısmayı kabul ettim . Sosyal medyadan baktım yakısıklıydı beğendim ama sonuç felaket :(

Bunu komsumuz tanıstırdı benle, mühendis dedi , çok efendi düzgün biri sessiz sakin büyüklerine saygılı dedi . Sonra tanısmayı kabul ettim . Sosyal medyadan baktım yakısıklıydı beğendim ama sonuç felaket :KK43:
Mühendismis yakışıklıymış ne fark eder karakter olmadıkça. Allah kurtarmış sizi düşünmeyin artık

Terbiyesiz adam nişan gününe kadar aklı nerdeydi son dakika mı konuştunuz yoksa son dakika mı kafasına dank etti medeniyetsiz geçmişinizde görüştüğünüz insanların olması gayet normal ne yani bu güne kadar oturup onumu beklicektiniz o size bunları söylerken keşke şöyle bir Osmanlı tokadı yapıştırsaydınızda o kadar insanın önünde sizi rencide etmek neymiş görseydi ayrıca hiç çekinmeyin davada açın.

Tazminat davası ac, masraftan daha önemlisi gururunuza izzeti nefsinize oynamıs.
Onurunuzu kirmis.

Dava acma Allaha havale et diyenlerı asla dinleme.
Actıgın davayı yuzde doksan bes kazanacaksın zaten
İyi de adam hakaret etmemiş kızınızın sevgilileri olmuş ben bunu kaldıramam demiş nişan atmış. Neye binayen dava açabilir ki? Hakaret yok ortada.

Niye abartacakmışım. Valla ağzını burnunu kırarlardı orda. Nişan günü herkesin içinde böyle laf eden adam abartmıyor da ben mi abartıyorum.
Adamın yaptığı zaten rezillik asla onu savunmuyorum ama sizinde hemen şiddete başvurmanız saçmalık haklıyken haksız duruma düşürücek bir davranış

Aklima bas
İyi de adam hakaret etmemiş kızınızın sevgilileri olmuş ben bunu kaldıramam demiş nişan atmış. Neye binayen dava açabilir ki? Hakaret yok ortada.
Hakaret yok mu 😊 konusahıbı dava acinca yazar buraya, acılırmı acilmaz mı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X