- Konu Sahibi nanelikekik
Git sen intihar et deseydin benim niyetim yok daha çok beklersin deseydinNişanı terk etmeden önce kulağıma " umarım intihar edersin " dedi . Böyle bir psikopattan kurtuldugum için şükür ediyorum .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Git sen intihar et deseydin benim niyetim yok daha çok beklersin deseydinNişanı terk etmeden önce kulağıma " umarım intihar edersin " dedi . Böyle bir psikopattan kurtuldugum için şükür ediyorum .
Bu zamana kadar aklı nerdeymiş??
1. Nişan masraflarını iste ailesinden
2. Onca şahidin var hakaret davası aç
Hiç birşey bir olay yapma ki suçlu konumuna düşme sonra sen ceza alırsın oda sevinir6.30 da komsumun kızıyla bulusacak . Yakında cafe . Ben gidip söveceğim buna. yoksa kendimi yerim .
Hiç birşey bir olay yapma ki suçlu konumuna düşme sonra sen ceza alırsın oda sevinir
Böyle bir önceliği madem vardı neden nişan gününü beklemiş. O gün mü öğrendi daha önce hayatınızda birilerinin olduğunuDün cumartesi nişanım vardı. Görücü usulu temmuz ayında tanıştık. Ben 29 yaşındayım . O da 29 yaşında . Ailemin gözü önünde terk edildim. Arkadaşlarım herkes ordaydı . Rezil etti beni.
Sebep de şu ; Kendisinin daha önce hiç sevgilisi olmamış . Sürekli çalışmış . Okumuş . Kendisi mühendis. Benim ise daha önce sevgililerim oldu 16 yaşından bu yana .
Kızınızın geçmişi istediğim gibi değil , ben bu nişanı yapmaktan vazgeçtim . dedi .
Ne yapmalıyım şimdi ? Tazminat davası acmak istiyorum . O kadar masraf yaptım . Hayallerimle oynadı.
Terk ederken de kulağına egılıp "ınsallah intihar edersin" demısBöyle bir önceliği madem vardı neden nişan gününü beklemiş. O gün mü öğrendi daha önce hayatınızda birilerinin olduğunu
Nişanı terk etmeden önce kulağıma " umarım intihar edersin " dedi . Böyle bir psikopattan kurtuldugum için şükür ediyorum .
Demekki başka bi neden var ne bileyim kesinlikle yanlış bi davranış ama resmen canı yansın istemiş sanki intikam almak istemiş. Allah kötüye denk getirmesin ne diyimTerk ederken de kulağına egılıp "ınsallah intihar edersin" demıs
Amin ama, konu bende gerceklıgını intihar edersin cumlesımden sonra kaybettiDemekki başka bi neden var ne bileyim kesinlikle yanlış bi davranış ama resmen canı yansın istemiş sanki intikam almak istemiş. Allah kötüye denk getirmesin ne diyim
Sizi değil kendini rezil etmiş . Artık kimsenin güvenemeyeceği biri konumunda..Dün cumartesi nişanım vardı. Görücü usulu temmuz ayında tanıştık. Ben 29 yaşındayım . O da 29 yaşında . Ailemin gözü önünde terk edildim. Arkadaşlarım herkes ordaydı . Rezil etti beni.
Sebep de şu ; Kendisinin daha önce hiç sevgilisi olmamış . Sürekli çalışmış . Okumuş . Kendisi mühendis. Benim ise daha önce sevgililerim oldu 16 yaşından bu yana .
Kızınızın geçmişi istediğim gibi değil , ben bu nişanı yapmaktan vazgeçtim . dedi .
Ne yapmalıyım şimdi ? Tazminat davası acmak istiyorum . O kadar masraf yaptım . Hayallerimle oynadı.
Ben de anlamıyorum bu nasıl bir kafadır. Daha önce de bir konu açılmıştı nikah masasında terkedildim diye. İnsan son dakikada nasıl böyle bir şey yapabilir. Bu zamana kadar aklı nerdeydiDaha öncesinde hiç mi görüşüp de bu konuları konuşmadınız anlamayamadim nişan günü aileler varken nasıl açıldı bu konu![]()
Dava ne alaka onu anlamadım. Yaptığı şey çok adice ama bunun bir yaptırımı olacağını sanmıyorum. Ne diyecek hakim bey/hanım nişan günü terkedildim şikayetçiyim mi?Aç davanı bu ne terbiyesizlik, böyle birşey olabilir mi Allah insanlara vicdan versin biraz.
Neden yorumuma beğenmedim ifadesi koydunuz? Sadece bir şey sordum.Maddi ve manevi tazminat açabilirsiniz.
Yuhhhh .. daha neler okuyacaktı bu gözlerDün cumartesi nişanım vardı. Görücü usulu temmuz ayında tanıştık. Ben 29 yaşındayım . O da 29 yaşında . Ailemin gözü önünde terk edildim. Arkadaşlarım herkes ordaydı . Rezil etti beni.