Selam akradaslar, okudugunuz icin tesekkurler oncelikle. Ben 26 yasindayim 1 ay sonra nisanim, yil sonuna da dugunum var. Simdi nisan hazirliklarina basladik. Evde sade bir nisan olacak. Malumunuz bohca hazirliyor sozlumun ailesi. Bana kv telefonda dedi ki guzelim cok mutevazisin hic bir sey istemiyorsun lutfen ne istersen soyle aklinda hoc bir sey kalmasin istiyorum dedi. Ben de tesekkur ettim cunku teklif etmesi bile cok mutlu etti dogrusu. Herneyse, ben yine de cok bir sey istememek adina ama bohcamda da eksik olmasin diye bir cok sey aldim (kendi butcemle, calisiyorum) parfum, krem seti canta vb. Sozlume verdim ki bunlari koyarsiniz diye. Kayinvalidemden de bir elbise, bir saat, bir de cuzdan icin nisanlima soyledim. Hepsi makul seylerdi sezon sonu indirimi filan takip ediyorum ki insanlara ayip olmasin diye. Ki bunu onlar teklif etti butun bunlar alinsin diye. Herneyse bugun sozlumle telefonda sohbet ediyoruz, annesi cay getirdi dedi ki "ne o seninki bugun bir sey istemedi mi hayret" Ben sok oldum nisanlim mikrofonu kapadi anne cikarmisin telefondayim dedi. Simdi de mesaj atmis anneme kizdim filan diye. Keske samimiyetine guvenip istemeseydim diyorum ama bir yandan da teklif etti. Demek ki alay konusu yapiyor evde. Nisanlima dedim ki annen samimi degilmis bana karsi, zamana birakalim eger ki samimiyse ben utanirim telafi ederim degilse de zamanla ortaya cikar zaten dedim. Sizinle dertlesmek istedim dogrusu. Ben mi hataliyim kendimi sorguluyorum surekli...