Kızlar evde yapılacak küçük bir nişan için yaptığımız hazırlıkları paylaşmak istedim sizlerle. Belki evde nişan yapmayı düşünen, konuklarına eğlenceli bir ortam yaratmak isteyenler vardır ve fikir olur
Yapılan hazırlıklar (yüzük tepsisi, hediyelik havlular, minyatür hediyelikler, cupcakeler vs..) el emeğidir yanlızca pasta bir internet sitesine yaptırılmıştır...
Umarım beğenirsiniz. Günün anlamına uyan minyatür tepsi benim tasarımım eleştirilere açığım Eki Görüntüle 278861
herşey çok mükemmel olmuş canım yaa bayıldım :) inşş çok mutlu olurlar.. cupcake lerin üstündeki beyaz kat da çikolata mı? bi de üstüne taktığınız kalpleri nerden temin ettiniz :)
Sağol cnm teşekkürler...
Üsttekiler şeker hamuru cnm. Hazır olarak pakette satılıyor. Pasta malzemeleri satan yerler var Eminönünden aldık biz. Üstteki kalplerde aynı hamurun renklıleri merdane ile açıp kalpli kalıplarla kestikten sonra cupcakelerin üzerine yerleştirdik.
Hem yapımı kolay hem de görünümü güzel olduu tavsiye ederim
herşey çok mükemmel olmuş canım yaa bayıldım :) inşş çok mutlu olurlar.. cupcake lerin üstündeki beyaz kat da çikolata mı? bi de üstüne taktığınız kalpleri nerden temin ettiniz :)