ayyhhhh bir anda ayaklandı herkes hadi nişan yapalım diye 2 ay önce karar alındı yer ayarlandı derkeenn 15 günüm kaldı
3.3.2013 pazar saat:16.00
salon tutuldu davetiyeler basıldı elbiseler alındı bohçalar hazırlandı buketim geldi masa çiçeğim hazırlandı kadehlerimi süsledim fotoğrafçı ayarlandı kuaförden randevu alındı.. acaba eksiğim var mı? nişanlı olan ve nişan arefesinde olup da yardım etmek isteyen hanımlar desteğinizi bekliyorum
benim de nisanda nişanım olacak... nişan bohçası olarak neler hazırladınız.??..neler bu bohçaların olmazsa olmazları yardımını bekliyorum:))
benimde nişanım 03.03.2013 saat 14:30 gibi olucak bende daha hiçbirşey yok hafta sonu elbise ayakkabı nişan bohçasını halledicem :) düğün tarihini erken alınca nişanda hızlandı
Kızlar allah nasip ederse yazın hepmiz nişanlı hatunlar olacağz desenize =))
at bakalım sen havanı =)) nasip olursa bizde yazacağız paylaşacağz szlerleeee =)
nes_li kumsaaal yoncam84 papatya0816 goyasghost
hanımlar hepiniz bana öyle yakın şeyler yazmışsınız ki yemin ederim birinizi diğerinden ayıramadım çooookkk teşekkürlerr
şafak : 9
at bakalım sen havanı =)) nasip olursa bizde yazacağız paylaşacağz szlerleeee =)
cnm az kaldı sayılı zamanlar var sonrada hopp bi bakacaksın parmagında nişan yuzugun ne cabuk gecti diceksinama su var ki o zmana kadarki süre bir turlu gecmek bilmiyorr (ör:4 ay ) sabırla ve askla mutlulukla gecsede gitse
allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallahh herşeyi gönlünüze göre versin güzel güzel mutlulukla yaşayın da siz, bizimle de paylaşınn bizde bakıp eski günlerimizi hatırlayalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?