- 24 Aralık 2011
- 306
- 2
- 116
anaaammm sayıyoruumm :)
öleceğim panikten :)
Ardemircim yarın buyuk gun :) ben bıle heyecanlandım :) umarım istedigin gibi gecer canım fotolarını beklıyoruzz:18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anaaammm sayıyoruumm :)
öleceğim panikten :)
Allah tamamına erdirsin canımkızlaaarrr rüya gibiydi herşeyy..
o kadar mutlu oldum ki![]()
kızlaaarrr rüya gibiydi herşeyy..
o kadar mutlu oldum ki![]()
wuhuuualın size detay
Allahım bütün isteyenlere versin kat be kat güzelini versin hatta..
Çok güzel olmuşsun canım
Bizim aynı gündeydi dimi goyasghost sen hazırlıklara başladın mı ne yaptın :))[/Q
evet cnm aynı günn bizim
biz evde nişan yapacagımız için anca bohçaları almaya basladık ufak tefek cnm :) sen nelerden baslamayı düşünüyosun cnm bide mekanda yapacaksın valla bende panikatak var evde olmasına ragmen ya olmazsa ya yetişmezse triplerindeyimm![]()
Ben hiçbişey yapmıyorum canım herkes erken diyor öyle bekliyorumÇok güzel olmuşsun canım
Bizim aynı gündeydi dimi goyasghost sen hazırlıklara başladın mı ne yaptın :))[/Q
evet cnm aynı günn bizim
biz evde nişan yapacagımız için anca bohçaları almaya basladık ufak tefek cnm :) sen nelerden baslamayı düşünüyosun cnm bide mekanda yapacaksın valla bende panikatak var evde olmasına ragmen ya olmazsa ya yetişmezse triplerindeyimm![]()
Tekneyi ayarladık sadece. Bide bizim söz nişan arka arkaya günlerde olacak. İş çok ama telaşlanan yok![]()
Ben hiçbişey yapmıyorum canım herkes erken diyor öyle bekliyorum
Tekneyi ayarladık sadece. Bide bizim söz nişan arka arkaya günlerde olacak. İş çok ama telaşlanan yok![]()
aa en iyisi o canım :) bu arada bizimde 5 temmuz söz 7 temmuz nişan insallah bizimde arka arkaya,sansa bak :13:
Bizim de aynı canım 5inde söz var nasıl tesadüf denk gelmişaa en iyisi o canım :) bu arada bizimde 5 temmuz söz 7 temmuz nişan insallah bizimde arka arkaya,sansa bak :13:
![]()
kızlar yardım almak istediğiniz ne varsa elimden geldiğince yardımcı olurum seve seve..
Bizim de aynı canım 5inde söz var nasıl tesadüf denk gelmiş![]()
aa cok sevndım canım dusunsene aynı anlarda hemen hemen aynı seylerı hıssedıyor olcaz : HEYECAN![]()
![]()
Aynen canım heyecan dorukta olacak :18:aa cok sevndım canım dusunsene aynı anlarda hemen hemen aynı seylerı hıssedıyor olcaz : HEYECAN![]()
![]()
Ben hiçbişey yapmıyorum canım herkes erken diyor öyle bekliyorum
canım özel msj kutun dolu diye cevap gnderemiyorumm![]()
boşalttım canımcanım özel msj kutun dolu diye cevap gnderemiyorumm![]()
![]()
alın size detay
Allahım bütün isteyenlere versin kat be kat güzelini versin hatta..